123RF - nahrávání přes FTP

123RF - nahrávání přes FTP

Příspěvekod shalom3 » 13. srpen 2014 22:35

Dobrý den, mám už nějakou dobu účet na 123RF, ale prakticky nic jsem tam nenahrávala. Nevím už, jak jsem nahrála první várku. Dnes jsem nahrála asi 10 obrázků přes FTP a nějak je nikde nevidím. Je možné, že se tam zobrazí až časem? Jsou to už asi 4 hodiny.
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
shalom3
 
Příspěvky: 3092
Registrován: 1. březen 2014 22:50

Reputace: +662

Re: 123RF - nahrávání přes FTP

Příspěvekod PandaWild » 13. srpen 2014 23:13

Po nahrátí přes FTP musíš zvolit Upload / Photos / FTP / Process... teprve až tak se obrázky zpracují a objeví se po zpracování v Completed.
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
PandaWild
 
Příspěvky: 6420
Registrován: 22. listopad 2013 12:03

Reputace: +1606

Re: 123RF - nahrávání přes FTP

Příspěvekod ypres.bass » 13. srpen 2014 23:14

přes FTP se to sice nahraje, ale je to potřeba "spárovat"...

dejte to ve FTP programu uploadovat a mezitím to "ošéfujte":

- přejít na web 123RF
- v menu dole "Upload"
- vybrat typ média + pokračovat
- vybrat "kanál" nahrávání na FTP nebo jeho kontrolu
- zkontrolovat že nastavení ftp odpovídá (zde se dají zjistit právě jednotlivé informace pro nastavení FTP programu) + potvrdit to prohlášení co chtějí potvrdit (u editorialu se to nepotvrzuje)
- odtud Vás to hodí na stejné místo (záložka Processing Queue)jako byste to nahrávala přes web - akorát se tam budou "točit kolečka" u třeba 10ti souborů najednou - to se právě párují a zařazují do systému
- až jsou nahrané, tak postupně mizí a až je nahrané všechno, tak se překliknete na záložku "Completed images" a doplníte popis a keywordy

jedu z hlavy, tak doufám že jsem něco nepřeskočil
Hodnocení: 0
www.stanislavkolarik.cz | www.smag.cz
Uživatelský avatar
ypres.bass
 
Příspěvky: 332
Registrován: 2. duben 2014 12:55
Bydliště: Pardubice

Reputace: +32

Re: 123RF - nahrávání přes FTP

Příspěvekod shalom3 » 14. srpen 2014 11:52

Díky za obě odpovědi, u některých fotobank je uživatelské prostředí tak trochu hlavolam. :(
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
shalom3
 
Příspěvky: 3092
Registrován: 1. březen 2014 22:50

Reputace: +662

Re: 123RF - nahrávání přes FTP

Příspěvekod weyo » 18. září 2014 11:53

[quote="ypres.bass"]přes FTP se to sice nahraje, ale je to potřeba "spárovat"...


- odtud Vás to hodí na stejné místo (záložka Processing Queue)jako byste to nahrávala přes web - akorát se tam budou "točit kolečka" u třeba 10ti souborů najednou - to se právě párují a zařazují do systému
- až jsou nahrané, tak postupně mizí a až je nahrané všechno, tak se překliknete na záložku "Completed images" a doplníte popis a keywordy

Tak tie koleča sa točia už asi tretiu hodinu a stále nič...je to normálne?
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
weyo
 
Příspěvky: 352
Registrován: 3. červenec 2014 07:45
Bydliště: Liptovsky Mikulas

Reputace: +105

Re: 123RF - nahrávání přes FTP

Příspěvekod Anika » 18. září 2014 11:58

Poslední asi týden se mi stává, že se kolečka točí, i když je hotovo, zkus tu stránku aktualizovat, nebo překliknout o záložku dál a pak se vrátit, obvykle už to bývá hotovo. Pokud se soubory zobrazí v historii v pending, je vše ok.
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Anika
 
Příspěvky: 1796
Registrován: 11. červenec 2013 18:40

Reputace: +300

Re: 123RF - nahrávání přes FTP

Příspěvekod weyo » 18. září 2014 12:09

Anika...tisíce dekovných dopisú...funguje to :-)
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
weyo
 
Příspěvky: 352
Registrován: 3. červenec 2014 07:45
Bydliště: Liptovsky Mikulas

Reputace: +105


Zpět na 123rf