Reference image needed

Re: Reference image needed

Příspěvekod i3alda » 20. duben 2014 07:42

Proti tomu nemá moc smysl bojovat, jediné pozitivum vidím v tom, že si člověk "vykecáváním" procvičuje angličtinu :) Pokud je někdy digitální cesta rychle vyrobena dříve než analogová a přesto zdroják vyžadujou, přiložím pauzák na monitor, vezmu odsud obrysy a v ruce dodělám jemnější linky, případně dodělám zdroják v ruce až po digitálu. Není to úplně košér postup, ale funguje.
Hodnocení: 0
grafik
Uživatelský avatar
i3alda
 
Příspěvky: 117
Registrován: 8. duben 2013 15:49

Reputace: +4

Re: Reference image needed

Příspěvekod Lenka » 20. duben 2014 08:47

Hele a nestačil by jim k tomu takovej ten papír co se dává ke kraslicím a dalším podobnejm výtvorům, že je to tvoje vlastní dílo? Já s tím teda zkušenost nemám, na 123RF mi vyhodili jen jednou "potenciální kopyrajt" za dvě ryby, nakreslené klackem v písku, jinak jsem se tam s ničím ani vzdáleně podobným nesetkala.
Hodnocení: 0
Slyším symfonii, ale neumím noty a nemám hlas. Vidím do jiných dimenzí, ale ruce jsou zchromlé a procesor nestíhá. Aneb kdybyste viděli to, co vidím já, tak vám z toho hrábne.
Uživatelský avatar
Lenka
 
Příspěvky: 3948
Registrován: 11. březen 2014 14:56
Bydliště: Bojov, Čisovice-Bojov, Střední Čechy

Reputace: +265

Re: Reference image needed

Příspěvekod i3alda » 20. duben 2014 10:59

Lenka píše:Hele a nestačil by jim k tomu takovej ten papír co se dává ke kraslicím a dalším podobnejm výtvorům, že je to tvoje vlastní dílo?

Pokud chtěj referenční obrázek, tak s tím nic moc jinýho dělat nejde. Mnou popsaný způsob není ideální, ale nechá se za 10-15 minut vyřešit i s uploadem a máš po starostech. Na Shutteru pomáhalo napsat do poznámky pro kontrolory, že se jedná o ručně kreslený obrázek na tabletu a z hlavy, že k tomu nemáš referenční obrázek. Myslím ale, že rok nazpět mi už takovéto ilustrace vyhazovali a dožadovali se "zdrojáku".
Hodnocení: 0
grafik
Uživatelský avatar
i3alda
 
Příspěvky: 117
Registrován: 8. duben 2013 15:49

Reputace: +4

Re: Reference image needed

Příspěvekod Ravennka » 20. duben 2014 12:15

Já to vidím na to, že si to vytisknu, hodím na to papír, obtáhnu a naskenuju. Trochu u blbečků na dvorečku, ale co se dá dělat... nicméně teda zrovna u tohohle mi to přijde jako dobrá zhovadilost.

To je přece jasný, že se nebudu obtahovat (ještě takhle neuměle) s něčím, co bylo na papíře :D To už bych tomu dala nějakou úhlednější formu...

Jinak jenom info k té siluetě - Panda měl pravdu, prošlo to hnedle a bez dalších problémů, když jsem přiložila fotku =)
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Ravennka
 
Příspěvky: 4351
Registrován: 14. červenec 2013 11:56

Reputace: +681

Re: Reference image needed

Příspěvekod Myšice » 16. říjen 2015 12:45

Jak se přilepuje referenční obrázek k tomu hlavnímu obrázku?
Hodnocení: 0
Myšice
 
IP: 188.175.51.xx

Reputace: 0

Re: Reference image needed

Příspěvekod PandaWild » 16. říjen 2015 13:13

V menu Uploads /Manage Releases / Add new release. Vybrat File type = Reference image, nahrát referenční obrázek. Při submitu se pak na záložce Property release zaškrtne, který referenční obrázek k tomu patří. ... ovšem netuším co udělají se zaškrtávátky, až je tam toho hodně a nevleze to do okna. :? Tak raději reference image ani moc nenahrávám, teprve až když si řeknou, což na Bigstock bývá dost vzácnost, většinou se bez reference obejdou.
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
PandaWild
 
Příspěvky: 5500
Registrován: 22. listopad 2013 12:03
Bydliště: Most,Praha

Reputace: +1096

Re: Reference image needed

Příspěvekod Myšice » 16. říjen 2015 17:46

PandaWild píše:V menu Uploads /Manage Releases / Add new release. Vybrat File type = Reference image, nahrát referenční obrázek. Při submitu se pak na záložce Property release zaškrtne, který referenční obrázek k tomu patří. ... ovšem netuším co udělají se zaškrtávátky, až je tam toho hodně a nevleze to do okna. :? Tak raději reference image ani moc nenahrávám, teprve až když si řeknou, což na Bigstock bývá dost vzácnost, většinou se bez reference obejdou.

Díky. Nahrála jsem to tam a napsalo mi to, že je úspěšně nahraný, ale potom v té sekci releasů mám jenom bílý prázdný prostor a žádnou možnost někam klikat a něco vybírat. Asi mi prohlížeč nedokáže zobrazit tu stránku správně nebo co. :-( V jakém prohlížeči se vám to zobrazuje bez bugů? Mám jakousi starší Mozzilu na Windows XP.
Hodnocení: 0
Myšice
 
IP: 188.175.51.xx

Reputace: 0

Re: Reference image needed

Příspěvekod Návštěvník » 16. říjen 2015 19:29

myslím, že tam to treba nahrať predom a potom priradiť zo zoznamu
Hodnocení: 0
Návštěvník
 
IP: 146.185.30.xx

Reputace: 0

Re: Reference image needed

Příspěvekod Ravennka » 25. říjen 2015 10:38

Tak se obávám, že jsem naplnila ten seznam =/ přidávám další ref. image a property... v tom okénku (to odesílací, jak se tam dávají kategorie a tak) teoreticky místo je, ale prakticky se nic nového nepřidá... no, zkusím pár hodinek počkat, třeba se to vzpamatuje :lol:
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Ravennka
 
Příspěvky: 4351
Registrován: 14. červenec 2013 11:56

Reputace: +681

Re: Reference image needed

Příspěvekod Ravennka » 25. říjen 2015 19:36

Odvolávám, co jsem odvolal; slibuji, co jsem slíbil... špatně jsem to nahrávala, nečetla ten zelený proužek, který jsem brala jako že OK a ne že jsem udělala něco špatně. Takže po nahrání se to tam normálně objevilo, je tam na boku rolovátko (scrollbar) ;)
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Ravennka
 
Příspěvky: 4351
Registrován: 14. červenec 2013 11:56

Reputace: +681

Předchozí

Zpět na Bigstock

cron