Adobe Stock / Fotofolia nahrávání nefunguje

Re: Adobe Stock / Fotofolia nahrávání nefunguje

Příspěvekod Ravennka » 12. leden 2017 09:44

Fascinující, žes tam neměla v profilu někde velký "vykřičník" (že jsi v podezření), který vidí celá podpora, ale až nějaký podporový hlavoun...
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Ravennka
 
Příspěvky: 4319
Registrován: 14. červenec 2013 11:56

Reputace: +668

Re: Adobe Stock / Fotofolia nahrávání nefunguje

Příspěvekod PandaWild » 12. leden 2017 10:46

No jo Ty máš nestandardní obrácený postup, který fakt vyvolává na pohled podezření. Obvykle lidi začínají tvorbou základních obrázků a až později začnou kompilovat sestavy s nápisy. Když na ně vychrlíš kvanta motivačních nápisů s kvalitními texturami a ilustracemi na pozadí a tyhle věci nemáš předtím v portfoliu samostatně, tak to vypadá jako když nějaký začátečník krade obrázky a doplňuje je texty. Jen je divné, že se v Adobe nedokázali o tom navzájem informovat a vypadá jakoby taková situace u nich nastala poprvé.
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
PandaWild
 
Příspěvky: 5462
Registrován: 22. listopad 2013 12:03
Bydliště: Most,Praha

Reputace: +1071

Re: Adobe Stock / Fotofolia nahrávání nefunguje

Příspěvekod Jakysinka » 12. leden 2017 11:09

No jo, ono asi předpokládat, že se někdo věnuje grafice už delší dobu a do fotobanky začal přidávat až ted, je moc složité :lol:
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Jakysinka
 
Příspěvky: 130
Registrován: 4. prosinec 2016 12:31

Reputace: +19

Re: Adobe Stock / Fotofolia nahrávání nefunguje

Příspěvekod Jakysinka » 12. leden 2017 11:11

Ravennko ono je i zvláštní, že ti kluci na podpoře sami nevěděli, co se stalo... Pustila jsem je i k sobě na vzdálenou plochu, aby vyzkoušeli zda není chyba u mě. Pak ten klučina konstatoval, že asi bude bloklý účet a kontaktuje nadřízené, co se děje. A sám mi řekl, že se s tím ještě nesetkal. To že mi ten účet zablokovali, tak to bych ještě zkousla, ale to, že by mi to dal někdo vědět, to bylo asi moc těžké.
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Jakysinka
 
Příspěvky: 130
Registrován: 4. prosinec 2016 12:31

Reputace: +19

Re: Adobe Stock / Fotofolia nahrávání nefunguje

Příspěvekod shalom3 » 12. leden 2017 11:22

Poučný případ, takhle to dopadne, když je člověk moc dobrej :lol: :lol: . Musí se na to sejít dokonce konsilium, tedy aspoň v Adobe.
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
shalom3
 
Příspěvky: 2059
Registrován: 1. březen 2014 22:50

Reputace: +399

Re: Adobe Stock / Fotofolia nahrávání nefunguje

Příspěvekod Jakysinka » 12. leden 2017 11:26

Já se jen chvíli bála, aby se náhodou nerozhodli šťárat v tom, jak moc jejich programů mám v PC :lol:
+Marsan Hodnocení: +1
Uživatelský avatar
Jakysinka
 
Příspěvky: 130
Registrován: 4. prosinec 2016 12:31

Reputace: +19

Re: Adobe Stock / Fotofolia nahrávání nefunguje

Příspěvekod Ravennka » 12. leden 2017 13:49

Nj, to je tak, když v Indii nevědí, co se děje v USA :mrgreen:
+Marsan Hodnocení: +1
Uživatelský avatar
Ravennka
 
Příspěvky: 4319
Registrován: 14. červenec 2013 11:56

Reputace: +668

Re: Adobe Stock / Fotofolia nahrávání nefunguje

Příspěvekod Marsan » 12. leden 2017 17:21

já to měl podobný (až na to, že ne kvůli kvalitním fotkám :lol: ) prostě to blokli a napsali, že z bezpečnostních důvodů... než jsem vypátral co a jak tak jsem se pěkně zapotil :)
Hodnocení: 0
Marsan
 
Příspěvky: 467
Registrován: 25. květen 2015 06:57

Reputace: +94

Re: Adobe Stock / Fotofolia nahrávání nefunguje

Příspěvekod PandaWild » 12. leden 2017 17:53

Všichni se bojí teroristů. Bezpečnost je důležitá, co kdybyste jim tam poslali explozivní JPG?

Z podobných důvodů ukončil ASIX prodej PLD obvodů od XILINX ... třeba tak dopadnou i fotobanky?
XILINX.jpg
XILINX.jpg (58.96 KiB) Zobrazeno 294 krát
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
PandaWild
 
Příspěvky: 5462
Registrován: 22. listopad 2013 12:03
Bydliště: Most,Praha

Reputace: +1071

Re: Adobe Stock / Fotofolia nahrávání nefunguje

Příspěvekod Fug4s » 13. leden 2017 09:44

Stává se taky někomu že nahraji vektor a náhledový JPG třeba v rozlišení 4000x3000 tedy 12MPi a napíše mi to že musím mít 4MPi až 100. Tak to zvětším cca 6000x4500 a už to projde. Nechápu proč.
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Fug4s
 
Příspěvky: 203
Registrován: 19. prosinec 2016 15:01

Reputace: +19

PředchozíDalší

Zpět na Fotolia