Adobe Stock / Fotofolia nahrávání nefunguje

Adobe Stock / Fotofolia nahrávání nefunguje

Příspěvekod Jakysinka » 26. prosinec 2016 17:34

Zdravím, funguje Vám nahrávání fotek na fotofolii a Adobe Stock? Při přechodu na nahrávací stránku se mi už několik týdnů zobrazuje, že stránka není dostupná Nevíte náhodou, kde je chyba? Děkuji...
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Jakysinka
 
Příspěvky: 81
Registrován: 4. prosinec 2016 12:31

Reputace: +8

Re: Adobe Stock / Fotofolia nahrávání nefunguje

Příspěvekod Marsan » 26. prosinec 2016 20:52

netuším...
mě tam vyskočilo, že mi zablokovali účet... :shock: a zatím netuším proč..
Hodnocení: 0
Marsan
 
Příspěvky: 315
Registrován: 25. květen 2015 06:57

Reputace: +49

Re: Adobe Stock / Fotofolia nahrávání nefunguje

Příspěvekod lacodk » 26. prosinec 2016 21:12

mne ukazuje ze mozem nahravat
Hodnocení: 0
lacodk
 
Příspěvky: 386
Registrován: 27. únor 2015 16:05

Reputace: +16

Re: Adobe Stock / Fotofolia nahrávání nefunguje

Příspěvekod Marsan » 26. prosinec 2016 21:18

já nemůžu nic jen procházet portfolio a čekat co mi odpoví...
když se pokusím kamkoliv přejít, profil, prodaný, releases...
vyskočí hláška:

Your account has been limited for security reasons
To prevent your account from being used by a third party, we have disabled the following features:
Product purchase
File download
Lightbox (including Galleries creation)
Profile edition
File upload....................... atd


našel jsem tady na fóru, že podobné "potíže" už pár přispěvatelů potkaly
Hodnocení: 0
Marsan
 
Příspěvky: 315
Registrován: 25. květen 2015 06:57

Reputace: +49

Re: Adobe Stock / Fotofolia nahrávání nefunguje

Příspěvekod lacodk » 26. prosinec 2016 21:24

ostatne funguje normalne
Hodnocení: 0
lacodk
 
Příspěvky: 386
Registrován: 27. únor 2015 16:05

Reputace: +16

Re: Adobe Stock / Fotofolia nahrávání nefunguje

Příspěvekod Marsan » 26. prosinec 2016 21:28

tak doufám v jen preventivní akci fotolie, že se někdo pokoušel nabourat do mého účtu... :lol: a jsem z toho nervní :? :shock: :oops:
Hodnocení: 0
Marsan
 
Příspěvky: 315
Registrován: 25. květen 2015 06:57

Reputace: +49

Re: Adobe Stock / Fotofolia nahrávání nefunguje

Příspěvekod lacodk » 26. prosinec 2016 21:53

dufam ze nie ze len preventivne drzim palce
Hodnocení: 0
lacodk
 
Příspěvky: 386
Registrován: 27. únor 2015 16:05

Reputace: +16

Re: Adobe Stock / Fotofolia nahrávání nefunguje

Příspěvekod Jakysinka » 26. prosinec 2016 22:45

Me jednoduse nenajizdi ta stranka :-( zkusim zitra jiny prohlizec jeste. Jaky mate vy? Ja mam chrome.
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Jakysinka
 
Příspěvky: 81
Registrován: 4. prosinec 2016 12:31

Reputace: +8

Re: Adobe Stock / Fotofolia nahrávání nefunguje

Příspěvekod shalom3 » 26. prosinec 2016 22:57

Mně se občas něco podobného přihodilo na SS i některých jiných webech z jiné oblasti, nezobrazovaly se obrázky nebo se i nenačetla stránka vůbec apod. Nakonec jsem odhalila, že to je díky antireklamnímu pluginu (AddBlock), tak na fotobankových stránkách a tam, kde mi na tom záleží jsem jej povypínala.
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
shalom3
 
Příspěvky: 1656
Registrován: 1. březen 2014 22:50

Reputace: +272

Re: Adobe Stock / Fotofolia nahrávání nefunguje

Příspěvekod lacodk » 26. prosinec 2016 23:02

ja mam mozillu
Hodnocení: 0
lacodk
 
Příspěvky: 386
Registrován: 27. únor 2015 16:05

Reputace: +16

Další

Zpět na Fotolia