Právě je 3. srpen 2026 19:44

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

shutterstock odmitl pripojeni

Ahoj , jde vám shutterstock? já když se chci prihlasit na stranku prispevatele tak mi to ukaze - Web submit.shutterstock.com odmítl připojení. Co to?
Read more : shutterstock odmitl pripojeni | Zobrazení : 2549 | Odpovědi : 2 | Fórum : Shutterstock

Vánoce + Nový rok

Už se nám to blíží... v rámci vzájemné výpomoci (a každoročnímu nadhození tohoto tématu) mi přišlo fajn, aby se to všechno nahrnulo do jednoho tématu a příští rok se to dalo jednoduše najít :mrgreen:

Co Vám za vánoční témata frčí a co naopak vůbec?
Co je podle Vás zbytečné dělat, pokud nejsme schopni udělat top ilustraci či fotku?
A čeho je podle Vás nedostatek? (Ne že ...
Read more : Vánoce + Nový rok | Zobrazení : 15175 | Odpovědi : 25 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Karty

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jestli jste někdo někdy měl problém s nahráváním hracích karet (fotografie).
Nahrávala jsem 2 fotografie hracích karet - španělských a byly zamítnuty pro Intellectual Property. Přitom to jsou normální karty, jako německé či francouzské karty.

Popřípadě kam se píší na SS reklamace?

Děkuji
Read more : Karty | Zobrazení : 2122 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Crop vs FullFram

Mám takovej dotaz, pokud fotím portrét na FullFramu se clonou 5, tak to znamená že na Cropu to můžu fotit na 3? (3*1,6 =4,8). PS Chci aby kvalita byla stejná. :) Nebo taky na Cropu musím dát clonu 5? :) a pokud na FullFramu dám iso 1000 tak na Cropu musím dát 1600? ...
Read more : Crop vs FullFram | Zobrazení : 8887 | Odpovědi : 15 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Videa k inspiraci

Tohle videomě hodně zaujalo. Sice nad mé možnosti, ale zajímavé.
Read more : Videa k inspiraci | Zobrazení : 17643 | Odpovědi : 23 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Nový algoritmus

Co říkáte na nový způsob zobrazení v galeriiích? Také to vypadá, že konečně začali penalizovat spamery... :D Prodeje také dostaly v tomto týdnu nebývalý kopanec směrem nahoru. Nechci to zakřiknout, ale počty subs. a zvlášť EL i S.O. licencí, se začínají vracet do podoby ze starých dobrých časů... :) Tak snad to zase chvíli vydrží...
Read more : Nový algoritmus | Zobrazení : 66911 | Odpovědi : 146 | Fórum : Shutterstock

Název souboru JPG, EPS etc.

Zdravím, jen letmý dotaz. Je třeba z nějakého důvodu mít pojmenovanou fotku nebo vektor podle obsahu. Osobně mě přijde jednodušší, když nemusím jednotlivé soubory přejmenovávat a nechám je nasurovo jak vyjdou z fotoaparátu. Např. DSCF5809.jpg -- potřebné informace dodám pomocí IPTC. Ovlivní to něco nebo to nakonec jen vypadá trošku blbě, když si někdo fotku koupí? :D
Díky za info.
Read more : Název souboru JPG, EPS etc. | Zobrazení : 3462 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Submit Images proč jen 40 kousků???

Zdravím vizuální bankstry ;)

Chtěl jsem se zeptat jestli nejde někde nastavit množství vkládaných snímků. Standardně je tam 40 kousků. Mám nahráno 200 fotek a docela rád bych je viděl pěkně po spolu a případně naduplikoval klíčové slova k podobným fotografiím. Je to úmysl, že to Shutterstock takhle omezil, abych právě to co bych potřeboval udělat nedělal :D ...
Read more : Submit Images proč jen 40 kousků??? | Zobrazení : 11692 | Odpovědi : 19 | Fórum : Shutterstock

zamrzlý účet

Ahoj,
mám takový problém. Mám paypal, tento paypal ( krom příjmu peněz z fb ) jsem také využil pro prodej zboží mimo jakékoliv aukční/prodejní portály.
Kupující zboží obdržel, přibližně po měsíci však zažádal o chargeback s tím, že jsem podvodník, zboží si chce nechat ( tvrdí, že je závadné, což není ) a chce vrátit peníze zpět. Kupující se mnou jednal velmi agresivně. Kupující není z ČR.
Paypal mi zastavil/zamrznul účet a chce mu peníze ...
Read more : zamrzlý účet | Zobrazení : 2080 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Novacik vo foteni

Zdravim. Na SS mam uz vyse 100 vektorov a za sebou uz aj prve predaje.

Skusil som svoju prvu foto v nadeji, ze by mohla prejst, no zamietli ju s nasledovnym odvovodnenim:

Poor Lighting--Image has exposure issues, unfavorable lighting conditions, and/or incorrect white balance.
Focus--Subject is blurry, too soft, or out of focus when viewed at full resolution.

Da sa s foto urobit nieco, aby bola prijatelna? Alebo proste zle odfoena a mam sa nadalej ...
Read more : Novacik vo foteni | Zobrazení : 7207 | Odpovědi : 10 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48606 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854