Právě je 18. červen 2026 07:02

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Videa k inspiraci

Tohle videomě hodně zaujalo. Sice nad mé možnosti, ale zajímavé.
Read more : Videa k inspiraci | Zobrazení : 17052 | Odpovědi : 23 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Nový algoritmus

Co říkáte na nový způsob zobrazení v galeriiích? Také to vypadá, že konečně začali penalizovat spamery... :D Prodeje také dostaly v tomto týdnu nebývalý kopanec směrem nahoru. Nechci to zakřiknout, ale počty subs. a zvlášť EL i S.O. licencí, se začínají vracet do podoby ze starých dobrých časů... :) Tak snad to zase chvíli vydrží...
Read more : Nový algoritmus | Zobrazení : 63379 | Odpovědi : 146 | Fórum : Shutterstock

Název souboru JPG, EPS etc.

Zdravím, jen letmý dotaz. Je třeba z nějakého důvodu mít pojmenovanou fotku nebo vektor podle obsahu. Osobně mě přijde jednodušší, když nemusím jednotlivé soubory přejmenovávat a nechám je nasurovo jak vyjdou z fotoaparátu. Např. DSCF5809.jpg -- potřebné informace dodám pomocí IPTC. Ovlivní to něco nebo to nakonec jen vypadá trošku blbě, když si někdo fotku koupí? :D
Díky za info.
Read more : Název souboru JPG, EPS etc. | Zobrazení : 3299 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Submit Images proč jen 40 kousků???

Zdravím vizuální bankstry ;)

Chtěl jsem se zeptat jestli nejde někde nastavit množství vkládaných snímků. Standardně je tam 40 kousků. Mám nahráno 200 fotek a docela rád bych je viděl pěkně po spolu a případně naduplikoval klíčové slova k podobným fotografiím. Je to úmysl, že to Shutterstock takhle omezil, abych právě to co bych potřeboval udělat nedělal :D ...
Read more : Submit Images proč jen 40 kousků??? | Zobrazení : 11188 | Odpovědi : 19 | Fórum : Shutterstock

zamrzlý účet

Ahoj,
mám takový problém. Mám paypal, tento paypal ( krom příjmu peněz z fb ) jsem také využil pro prodej zboží mimo jakékoliv aukční/prodejní portály.
Kupující zboží obdržel, přibližně po měsíci však zažádal o chargeback s tím, že jsem podvodník, zboží si chce nechat ( tvrdí, že je závadné, což není ) a chce vrátit peníze zpět. Kupující se mnou jednal velmi agresivně. Kupující není z ČR.
Paypal mi zastavil/zamrznul účet a chce mu peníze ...
Read more : zamrzlý účet | Zobrazení : 1992 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Novacik vo foteni

Zdravim. Na SS mam uz vyse 100 vektorov a za sebou uz aj prve predaje.

Skusil som svoju prvu foto v nadeji, ze by mohla prejst, no zamietli ju s nasledovnym odvovodnenim:

Poor Lighting--Image has exposure issues, unfavorable lighting conditions, and/or incorrect white balance.
Focus--Subject is blurry, too soft, or out of focus when viewed at full resolution.

Da sa s foto urobit nieco, aby bola prijatelna? Alebo proste zle odfoena a mam sa nadalej ...
Read more : Novacik vo foteni | Zobrazení : 6922 | Odpovědi : 10 | Fórum : Diskuse pro nováčky

iPad Pro

Používáte někdo ke kreslení vektorů iPad Pro? Jste spokojeni? Viděla jsem ho minulý týden v prodejně, líbil se mi, celkem o něm uvažuju. Máte s tím zkušenost? Je výsledek profi nebo to má ještě nějaké mouchy?
Read more : iPad Pro | Zobrazení : 48377 | Odpovědi : 31 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

email o resetovaní hesla

Ahojte, stalo sa mi, že mi prišiel email o resetovaní hesla na BS, ale mailovy klient mi hlási, že sa môže jednať o podvodnú správu. Mne sa ale nedá vôbec prihlásiť do BS.
Máte niekto podobnú skúsenosť?
Read more : email o resetovaní hesla | Zobrazení : 12534 | Odpovědi : 6 | Fórum : Bigstock

MODEL RELEASE

Ahoj, chtěl bych se zeptat kam se má na Bisgstocku nahrát model release? Díky :)
Read more : MODEL RELEASE | Zobrazení : 23346 | Odpovědi : 12 | Fórum : Bigstock

Neviditelné portfolio

Když se přihlásím, nezobrazuje se mi portfolio. Prostě tam vůbec nic není. Přitom když se dívám na odkaz jako nepřihlášený náhodný čumil, tak tam všechno normálně vidím. Včera jsem ještě normálne přidávala fotky a všechno fungovalo.
Co je to zase za bug? Má to ještě někdo jiný?
Psala jsem na jejich support, ale děsím se, že to je zas nějaká debilita jako s tím spamováním v titulku předtím a že jim zas vadí něco, čemu ...
Read more : Neviditelné portfolio | Zobrazení : 3639 | Odpovědi : 5 | Fórum : Shutterstock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817