Právě je 18. červen 2026 18:31

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Kontrola ze živnostenského úřadu

Zdravím ve spolek :)

tak se mi dostalo té cti, že jsem byl obšťastněn obálkou s modrým pruhem oznamující mi kontrolu z živnostenského úřadu. Tak jsem se chtěl poradit, zda nemáte s takovou kontrolu někdo nějaké zkušenosti? Mám donést veškeré dokumenty prokazující, že opravdu vykonávám pouze činnost uvedenou v ŽL. Jenže faktury nevystavuji a daním jen na základě soupisu příjmu z PayPal a čestného prohlášení, tak jsem ...
Read more : Kontrola ze živnostenského úřadu | Zobrazení : 15016 | Odpovědi : 25 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Illustrator cs5

Ahoj, nechtíc jsem se opřel o klávesnici a v illustratoru cs5 něco zmáčknul. Teď se mi vůbec nenabízí úchopové hrany, body atd..nevim jak presně to popsat..

mužete prosím poradit, jak to zase vrátit zpět? :roll:

Děkuju
Read more : Illustrator cs5 | Zobrazení : 3215 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Jaký MacBook Pro?

Prosím o vaše názory. Doposud jsem úpravy fotek i vektory dělal na desktopu, potřeboval bych být ale mobilní. Proto budu kupovat MacBook Pro. Zvažuju ale, jestli koupit 13 nebo 15 palcový. 90% času bude notebook připojený na externí monitor. Zbytek budou buď výjezdy za focením - tam počítám s tím, že v terénu na notebooku budu spíš jen třídit a promazávat fotky, nebo jiné služební cesty. Na nich na grafiku spíš nebudu mít čas u ...
Read more : Jaký MacBook Pro? | Zobrazení : 7027 | Odpovědi : 9 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

chyba v illustratore

Cafte kamarati. Chcem vas poprostit ci ste sa nahodou nestretli s takouto chybou. V illustratore chcem vytvorit na 3D guli bodkovanu mapu a stale sa mi v tej 3D guli robi taka menšia gula ktorá mi prekryva mapu. Postup: Vytvorim pologulu a dam iba ,,tah,, nie ,,vypln,, idem do horneho menu efekty a tam dam 3D a potom obkruzit. Ked dam nahled tak sa mi zobrazi cierna gula a vnej este jedna ktora prekriva ten ...
Read more : chyba v illustratore | Zobrazení : 2120 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Creative market

Ahojte kamarati predava niekto cez Creative Market? Ako to tam funguje? Je to nieco ako fotobanka? :?:
Read more : Creative market | Zobrazení : 38844 | Odpovědi : 35 | Fórum : Diskuse pro nováčky

prekvapenie roku 2018

Prosím napíšte svoje názory na vaše prekvapenie či objav roku 2018
Moje najväčšie prekvapenie roku 2018 je u mňa zmrtvýchvstanie Istock. Nárast predaja takmer o 100%. Dokázali presvedčiť klientov aby prešli k ním, napr. ako moju poslednú reklamnú agentúru, u ktorej som bol naposledy zamestnaný. Aj celkovo oveľa lepšie užívateľské prostredie, jednoduchší upload, i keď ešte stále by sa dalo veľa vylepšiť, už to zďaleka nie je to čo pred 2-3 rokmi. Keď sa chce ...
Read more : prekvapenie roku 2018 | Zobrazení : 2359 | Odpovědi : 1 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Rozlišení

Zdravím vás,
prosím vás mám takovou trapnou otázku.. Když změním rozlišení z 6000x4000 třeba na 4000x2667 co se vlastně stane? proč tu píšete že se zlepší ta kvalita?.. Že jako by nejde tak roztáhnout tímpádem je jakoby lepší kvalita? chápu to nějak tak správně? :)
Read more : Rozlišení | Zobrazení : 9186 | Odpovědi : 13 | Fórum : Diskuse pro nováčky

asobe stock - cisla

Ahoj, pomalu si zvykam na adobe stock, misto fotolie. A chybi mi tam veci na ktere jsem byl z fotolie zvykly. Nasel nekdo:

- statistiky obrazku (celkovy pocet stazeni)
- je tu neco jako rank? Clovek tak nejak mohl sledovat jak si stoji
Read more : asobe stock - cisla | Zobrazení : 7881 | Odpovědi : 1 | Fórum : Fotolia

Pracovny stôl kancelaria

Ahojte kamarati tak ma napadlo co keby sme sem kazdy dali fotku svojeho pracovneho stola kde vytvarame svoje diela na fotobanky kludne aj s neporiadkom ktory okolo seba mame ked tvorime :D
Read more : Pracovny stôl kancelaria | Zobrazení : 39996 | Odpovědi : 70 | Fórum : Diskuse pro nováčky

fotobanka megapixel

Read more : fotobanka megapixel | Zobrazení : 8391 | Odpovědi : 1 | Fórum : Macrostock fotobanky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818