Právě je 3. srpen 2026 23:25

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

sekání

Dobrý den,
prosím vás chtěl bych se zeptat.. Natáčím si nějaká videa na svůj foták canon 77d a když si je pak snažím přehrávat v počítači.. Tak třeba 10s jedou a najednou 3s sekání a zase 10s jede.. nevím čím to je.. že to video není proste celou dobu přirozené. Čím to může být? dám příklad. Natočím si vodopád a on poteče a zničehonic sek sek a zase teče... Nechápu..
Read more : sekání | Zobrazení : 18904 | Odpovědi : 10 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Appka pro Ipad

Věděli byste prosím nějakou aplikaci na Ipad pro hromadné nahrávání do fotobank?
Zatím jsem našla Micro FTP, ale to je bez popisků, takže vpodstatě k ničemu..
Read more : Appka pro Ipad | Zobrazení : 10237 | Odpovědi : 2 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Pixta daň pri konvertovaní kreditov

Chcem sa spýtať či každému pri prevode kreditov odpočíta Pixta 20% daň. Pri 55 kreditoch mi ostane čistých 35 EUR. Pritom som minulý rok posielal do Japonska Tax form, takže oni by to podľa mňa nemali podľa tak vysoko zdaňovať.
Read more : Pixta daň pri konvertovaní kreditov | Zobrazení : 5038 | Odpovědi : 3 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Živý objekt kontrola - Illustrtor

Ahojte kamarati. Potreboval by som poradit. Dost casto sa mi stava ze v grafike (v illustratore CS6) zabudnem nejaky zivy objekt a pri nahravani ma na to fotobanka (Shutterstock) upozorni. Existuje nejaky nastroj trebars aj v Illustratore ktory mi dokaze ukazat kde sa nachadza ten zivy objekt? Ked dokoncim celu pracu tak ju expandujem ale stale je tam zivy objekt. Viete mi s tym niekto poradit. Dakujem :( ...
Read more : Živý objekt kontrola - Illustrtor | Zobrazení : 4843 | Odpovědi : 7 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Kontrola ze živnostenského úřadu

Zdravím ve spolek :)

tak se mi dostalo té cti, že jsem byl obšťastněn obálkou s modrým pruhem oznamující mi kontrolu z živnostenského úřadu. Tak jsem se chtěl poradit, zda nemáte s takovou kontrolu někdo nějaké zkušenosti? Mám donést veškeré dokumenty prokazující, že opravdu vykonávám pouze činnost uvedenou v ŽL. Jenže faktury nevystavuji a daním jen na základě soupisu příjmu z PayPal a čestného prohlášení, tak jsem ...
Read more : Kontrola ze živnostenského úřadu | Zobrazení : 15699 | Odpovědi : 25 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Illustrator cs5

Ahoj, nechtíc jsem se opřel o klávesnici a v illustratoru cs5 něco zmáčknul. Teď se mi vůbec nenabízí úchopové hrany, body atd..nevim jak presně to popsat..

mužete prosím poradit, jak to zase vrátit zpět? :roll:

Děkuju
Read more : Illustrator cs5 | Zobrazení : 3383 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Jaký MacBook Pro?

Prosím o vaše názory. Doposud jsem úpravy fotek i vektory dělal na desktopu, potřeboval bych být ale mobilní. Proto budu kupovat MacBook Pro. Zvažuju ale, jestli koupit 13 nebo 15 palcový. 90% času bude notebook připojený na externí monitor. Zbytek budou buď výjezdy za focením - tam počítám s tím, že v terénu na notebooku budu spíš jen třídit a promazávat fotky, nebo jiné služební cesty. Na nich na grafiku spíš nebudu mít čas u ...
Read more : Jaký MacBook Pro? | Zobrazení : 7314 | Odpovědi : 9 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

chyba v illustratore

Cafte kamarati. Chcem vas poprostit ci ste sa nahodou nestretli s takouto chybou. V illustratore chcem vytvorit na 3D guli bodkovanu mapu a stale sa mi v tej 3D guli robi taka menšia gula ktorá mi prekryva mapu. Postup: Vytvorim pologulu a dam iba ,,tah,, nie ,,vypln,, idem do horneho menu efekty a tam dam 3D a potom obkruzit. Ked dam nahled tak sa mi zobrazi cierna gula a vnej este jedna ktora prekriva ten ...
Read more : chyba v illustratore | Zobrazení : 2199 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Creative market

Ahojte kamarati predava niekto cez Creative Market? Ako to tam funguje? Je to nieco ako fotobanka? :?:
Read more : Creative market | Zobrazení : 39808 | Odpovědi : 35 | Fórum : Diskuse pro nováčky

prekvapenie roku 2018

Prosím napíšte svoje názory na vaše prekvapenie či objav roku 2018
Moje najväčšie prekvapenie roku 2018 je u mňa zmrtvýchvstanie Istock. Nárast predaja takmer o 100%. Dokázali presvedčiť klientov aby prešli k ním, napr. ako moju poslednú reklamnú agentúru, u ktorej som bol naposledy zamestnaný. Aj celkovo oveľa lepšie užívateľské prostredie, jednoduchší upload, i keď ešte stále by sa dalo veľa vylepšiť, už to zďaleka nie je to čo pred 2-3 rokmi. Keď sa chce ...
Read more : prekvapenie roku 2018 | Zobrazení : 2437 | Odpovědi : 1 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48607 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854