Právě je 4. srpen 2026 01:29

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Redbubble

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, jestli někdo nahrává na Redbubble. Nemůžu si zde vytvořit kompletní profil, tudíž nemůžu prodávat. Vyplním si údaje, které se požadují, dám uložit změny a vůbec mi to nereaguje, neděje se nic. Mám tam uloženy osobní údaje, ale adresa a vše ostatní se mi vždycky smaže. Nevíte někdo co s tím?
Díky za odpověď

Lenka
Read more : Redbubble | Zobrazení : 2022 | Odpovědi : 0 | Fórum : Diskuse pro nováčky

označovanie fotiek

Zdravím!

Keďže prispievam do viacerých fotobánk, potrebujem si nejako označiť fotky, aby som vedel v ktorých už sú, a v ktorých nie. Najlepšie by bolo to písať priamo písať do EXIF dát JPG-čka, ale kam?

Do keyword-ov píšem klúčové slová pre fotobanky (inak by to bolo super lebo by sa dali fotky jednoducho odfiltrovať podľa jednotlivých fotobánk).

Adobe bridge mám, ale tam sa na jednu fotku dá dať iba jeden štítok.

Jasné, dá sa to ...
Read more : označovanie fotiek | Zobrazení : 7753 | Odpovědi : 8 | Fórum : O focení

GL Stock stagnuje???

Zdravím všechny,
nemáte někdo tušení, co se děje na GL Stocku? Schvalovací proces trvá nějak moc dlouho a posledně mi asi po měsíci, co tam vysela řada fotek, celou sadu zamítli aniž by udali důvod. :shock:
Read more : GL Stock stagnuje??? | Zobrazení : 4884 | Odpovědi : 4 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Shutterstock

Ahoj, chtěl jsem se zeptat na platbu ze Shutterstocku, vždy mi peníze přišly po dosažení 100 dolarů, ale teď i když tam peníze mám několikátý (asi třetí) měsíc tak zůstávají na Shutterstocku. Nevíte někdo čím to může být?
Další "problém" mám na Dreamstime. Zažádám o platbu ale nepřijde mi email s potvrzením. Email jsem kontroloval a mám ho v pořádku a normálně mi funguje. U jiných fotobank je to bez problému. Předem děkuji za radu. ...
Read more : Shutterstock | Zobrazení : 3888 | Odpovědi : 2 | Fórum : Shutterstock

Adobestock mazanie vectorov

Čafte kamaráti. Potreboval by som poradiť. Ako sa v Adobestock (Fotolia) v uploade mažú illustrácie :?: . Chcem tam zmazať jeden vector a nechcem ho uploadnut ale takú možnosť tam nevidím :) . Ďakujem.
Read more : Adobestock mazanie vectorov | Zobrazení : 9545 | Odpovědi : 4 | Fórum : Fotolia

účet skrill - hrozící pokuta? -spechá-

Zdravím, prosím poraďte - před lety jsem zřídila účet na skrill, pak ale se dále tomu nevenovala, mám tam už pár let 110 dolarů. Před pár dny mi přišlo upozornení, že pokud neprovedu nejakou aktivitu na účtu bude mi udelena sankce témeř 4 tisíce ( !) dolarů. Nemáte s tím prosím nekdo zkušenost, nevíte co s tím? A je ok pokud po me chtejí moji fotku jak držím cestovní pas? Nemusím z toho mít obavy ...
Read more : účet skrill - hrozící pokuta? -spechá- | Zobrazení : 20621 | Odpovědi : 25 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Adobe stock - Creative Cloud Giveaway

Zaregistroval jste nekdo, ze Adobe rozdava rocni licence na jejich sw, pokud mate vyssi vydelek nez 500$ od 1.1.2018, nebo nahrano pres 300 videi? Obdrzel uz nekdo kody?

zdroj:
https://helpx.adobe.com/stock/contributor/help/creative-cloud-giveaway-FAQ.html
There are two different software plans you can be awarded:
To receive a 1- year subscription to Adobe Creative Cloud Photography plan, be among the first 20,000 Adobe Stock Contributors to upload at least 300 accepted assets or earn $500 (USD) in royalties for the ...
Read more : Adobe stock - Creative Cloud Giveaway | Zobrazení : 38815 | Odpovědi : 31 | Fórum : Fotolia

profimedia

Zdravím kolektív, prihlásila som sa do profimedii a poslali mi link ktorý nedokážem otvoriť. Ani chrom ani na mozzile. Písala som že mi to nejde otvoriť stále to hlási neexistujúca stránka a odpísal mi že si mám stiahnuť File Zillu . stiahla som ale nerozumiem ako mám cez ňu otvoriť nejakú stránku?
Read more : profimedia | Zobrazení : 14054 | Odpovědi : 24 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Fotenie penazi

Ahojte kamarati. Ako je to s fotenim penazi (bankoviek v urcitych scenach? Musi sa zadavat editorial? Dakujem.
Read more : Fotenie penazi | Zobrazení : 3709 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Vectorstock

Ahoj, jsem měsíc na VS a včera se mi jeden soubor po schválení objevil u tlačítka Following artists ------------
remove - artist from you list of favourites?
Nějak se nechytám co to znamená, co mám odkliknout. Díky kdo se mě ujmete :)... hezký den
Read more : Vectorstock | Zobrazení : 5137 | Odpovědi : 7 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48607 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854