Právě je 4. srpen 2026 01:29

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

OSVČ grafik

Ahoj,

dělám už delší dobu pro jednu grafickou společnost jako externí grafik na DPP. Přemýšlím ale o živnosťáku na vedlejší činnost (jsem i zaměstnanec v jiné firmě)
Bohužel jsem ale v tomto ohledu ohromný lajk, mám docela strach z toho papírování a na co všechno si musím dávat pozor. Žádám tedy Vás zkušené o pomoc, věřím, že zde se najde spousta lidí co pracuje na ŽL.

Dejme tomu, že si zřídím onen ŽL. Jak bude ...
Read more : OSVČ grafik | Zobrazení : 13876 | Odpovědi : 22 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Fotolia a registrovana osoba v ramci EU

Chtel bych se zeptat, jestli nevite, jak to je nyni s fotolii, kdyz je ted spojena s adobe stock.

drive me chodila vyplata v eurech, ale na dokladu bylo, ze odesilatel je z USA. plati to tak stale? vyplatu uz jsem si neposilal skoro rok, a kdybych se kvuli tomu mel stat registrovanou osobou k dani, tak mi to za to snad ani nestoji :)

a pak ...
Read more : Fotolia a registrovana osoba v ramci EU | Zobrazení : 10409 | Odpovědi : 5 | Fórum : Fotolia

Stock submitter prestal podporovat ESP

Zkracene... Getti Images, se nelibi kvalita klicovych slov nahranych pres stock submitter. Proto SS s podoporou ESP konci. Kdo bude nadale nahravat pres starsi verzi SS hrozi od Getti Images ban
Obrázek
Read more : Stock submitter prestal podporovat ESP | Zobrazení : 20023 | Odpovědi : 10 | Fórum : iStock

envato

Zdravím, kolektív prihlásila som sa na Envato a chceli na posúdenie poslať portfolio. A prišiel mi aj @ kde je napísané
Please remember we will not contact you unless you meet our criteria and we are doing a new contributor intake!

Za ako dlho Vám prišla odpoveď že Vás prijali, lebo to že ma nevybrali mi podľa všetkého nepríde tak nech nečakám ;-)
Read more : envato | Zobrazení : 4746 | Odpovědi : 4 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Onepixel stock

Ahoj všichni,pomocí pinterrestu mě kontaktovali z tím že chtějí udělat limitovanou microstock agenturu bez exklusicity - víte o tom něco?Můžu přiložit mail a smlouvu mylsim že nebudu jediný komu se ozvou
Read more : Onepixel stock | Zobrazení : 10919 | Odpovědi : 10 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Vektorove tiene

Ahojte kamarati. Potrebujem poradit. Neviete o nejakom tutoriali na ktorom sa da naucit toto tienovanie? https://www.shutterstock.com/cs/image-v ... xkxuXQ-1-1 . Nasiel som iba vsetko s rastrove a to sa vo fotobankach nemoze pouzivat. Dakujem.
Read more : Vektorove tiene | Zobrazení : 4047 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Minimální věk

Zdravím kolegové, mám dotaz. Může na fotobankách prodávat mladistvý, tzn . 16-ti letý?
Read more : Minimální věk | Zobrazení : 2436 | Odpovědi : 2 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Problem s nahravni vektorovych obrazku

Nevim, zda je to jen muj problem, ale cca od ctvrtka mi nejde na fotolii nahrat zadna vektorova ilustrace. Vzdy to pri nahrati hodi hlasku neznama chyba. Problem je s vektory, bitmapy to normalka bere. Zkusil jsem nahrat i obrazek, ktery mi pred tim sel nahrat, ale byl zamitnuty kvuli spatnemu popisku. Mate stejny problem?
Read more : Problem s nahravni vektorovych obrazku | Zobrazení : 20237 | Odpovědi : 12 | Fórum : Fotolia

IPTC a vodoznak

Dobrý den, s fotobankami začínám (doufám, že ne s křížkem po funuse, když jsem se konečně rozhoupala) a chci se zeptat, v IPTC kromě standardního popisu a KW necháváte i informace související s pořízením snímku (de facto přetažené z RAWu)?
Druhý dotaz se týká vodoznaku. Pro prodej ve fotobankách vodoznak dávat nemusím, protože fotobanky si jej tam dodají samy, rozumím tom udobře?
Díky a hezký den.
Read more : IPTC a vodoznak | Zobrazení : 2550 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Fotolia - tax form - ako vyplniť

Ahoj,
po rokoch som sa vrátila na Fotolia a chce to po mne tax form, vôbec si nespomínam či som to vôbec vypĺňala už pred tým, mám tu len pár obrázkov na skúšku.

Ktoré mám zaškrtnúť? Druhé alebo tretie? (pardon zabudla som ako sa vkladá obrázok, už som tu dlho nebola)

http://www.imageno.com/5xywrgn1xkgkpic.html

Díky,

Lenka
Read more : Fotolia - tax form - ako vyplniť | Zobrazení : 8881 | Odpovědi : 2 | Fórum : Fotolia

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48607 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854