Právě je 18. červen 2026 21:34

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Onepixel stock

Ahoj všichni,pomocí pinterrestu mě kontaktovali z tím že chtějí udělat limitovanou microstock agenturu bez exklusicity - víte o tom něco?Můžu přiložit mail a smlouvu mylsim že nebudu jediný komu se ozvou
Read more : Onepixel stock | Zobrazení : 10617 | Odpovědi : 10 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Vektorove tiene

Ahojte kamarati. Potrebujem poradit. Neviete o nejakom tutoriali na ktorom sa da naucit toto tienovanie? https://www.shutterstock.com/cs/image-v ... xkxuXQ-1-1 . Nasiel som iba vsetko s rastrove a to sa vo fotobankach nemoze pouzivat. Dakujem.
Read more : Vektorove tiene | Zobrazení : 3904 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Minimální věk

Zdravím kolegové, mám dotaz. Může na fotobankách prodávat mladistvý, tzn . 16-ti letý?
Read more : Minimální věk | Zobrazení : 2331 | Odpovědi : 2 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Problem s nahravni vektorovych obrazku

Nevim, zda je to jen muj problem, ale cca od ctvrtka mi nejde na fotolii nahrat zadna vektorova ilustrace. Vzdy to pri nahrati hodi hlasku neznama chyba. Problem je s vektory, bitmapy to normalka bere. Zkusil jsem nahrat i obrazek, ktery mi pred tim sel nahrat, ale byl zamitnuty kvuli spatnemu popisku. Mate stejny problem?
Read more : Problem s nahravni vektorovych obrazku | Zobrazení : 19846 | Odpovědi : 12 | Fórum : Fotolia

IPTC a vodoznak

Dobrý den, s fotobankami začínám (doufám, že ne s křížkem po funuse, když jsem se konečně rozhoupala) a chci se zeptat, v IPTC kromě standardního popisu a KW necháváte i informace související s pořízením snímku (de facto přetažené z RAWu)?
Druhý dotaz se týká vodoznaku. Pro prodej ve fotobankách vodoznak dávat nemusím, protože fotobanky si jej tam dodají samy, rozumím tom udobře?
Díky a hezký den.
Read more : IPTC a vodoznak | Zobrazení : 2448 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Fotolia - tax form - ako vyplniť

Ahoj,
po rokoch som sa vrátila na Fotolia a chce to po mne tax form, vôbec si nespomínam či som to vôbec vypĺňala už pred tým, mám tu len pár obrázkov na skúšku.

Ktoré mám zaškrtnúť? Druhé alebo tretie? (pardon zabudla som ako sa vkladá obrázok, už som tu dlho nebola)

http://www.imageno.com/5xywrgn1xkgkpic.html

Díky,

Lenka
Read more : Fotolia - tax form - ako vyplniť | Zobrazení : 8774 | Odpovědi : 2 | Fórum : Fotolia

Bílé pozadí

Zdravím, chtěl bych se zeptat jak se vlastně dělá dokonalé bílé světlo, či aby to bylo stoprocetní bílé pozadí a ne vždy bud odstín do modra, či do žluta.. mám bílé plátno.. udělal jsem si vlastní softbox.. je pravda že používám vlastní lampičky a do nich jsem prvně koupil normálně white (4100K), ale to mi házelo fotky do žluta, teď jsem si koupil žárovky 6100, ale taky mi to nehází úplně bílou.. to se pak ...
Read more : Bílé pozadí | Zobrazení : 2052 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Cena za jednu fotografii?

Ahoj,

chtěl bych se zeptat za jaké největší částky se vám kdy prodala fotka?

Mě dneska skočil prodej jedné fotografie za 70USD, tak si pořád říkám jestli to není chyba :shock: :)

Když člověk většinou počítá že za prodej dostane 0,25SD
Read more : Cena za jednu fotografii? | Zobrazení : 9619 | Odpovědi : 11 | Fórum : Shutterstock

Focení v zoo o víkendu

Ahoj, nechtěl by jít někdo fotit o víkendu do pražské ZOO? Nafotit pár zvířátek a postěžovat si na fotobanky.
M.
Read more : Focení v zoo o víkendu | Zobrazení : 3400 | Odpovědi : 1 | Fórum : O focení

Kradene Portfolio

Zdravim ostatni fotobankere,
https://www.shutterstock.com/en/g/aisa%20girl
Nasel jsem v tomto portfoliu kradene veci od vice autoru.
Ma smysl to hlasit shutterstocku? Jak to resite?
Naposledy, kdyz jsem jim psal, tak je to bez odezvy (nejaky turek zijici v nemecku pouzil moji ilustraci a naklonoval ji asi 100x pokazde s jinou vlajkou.)
Mate s tim nekdo zkusenosti?
Nektere obrazky ciste jen flipne po ose, nebo jen mirne orizne, pripadne upravi barvy a prodava.
Predpokladam, ze tohle zadna licence ...
Read more : Kradene Portfolio | Zobrazení : 21264 | Odpovědi : 20 | Fórum : Shutterstock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48567 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818