Právě je 4. srpen 2026 04:25

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Editorial fotky

Čau lidi,

jen mně zajímá, jak děláte popisky pro editorial fotky. Třeba shutterstock chce mít název velkými písmeny, istockphoto to chce mít normálně. Není na to nějaký fígl nebo to fakt dělat stylem první tak a pak přejmenovat a pak tak?

Díky!
Read more : Editorial fotky | Zobrazení : 13353 | Odpovědi : 27 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Nevyplacené provize

Asi jsem slepej, ale najdu někde na istocku informace o (ne)vyplacených provizích? Nikde to nemůžu najít.
Read more : Nevyplacené provize | Zobrazení : 14381 | Odpovědi : 12 | Fórum : iStock

Průměrný měsíční výdělek na Shutterstock

Ahoj,

vím, že tu bylo celkové roční shrnutí co se týče fotobank, ale zajímalo by mě, jakého dosahuje průměrného měsíčního výdělku pouze na Shutteru?

Váhám, jestli má další prodej vůbec smysl, a tak by mě to pro srovnání a rozhodnutí zajímalo :-)
Read more : Průměrný měsíční výdělek na Shutterstock | Zobrazení : 21240 | Odpovědi : 29 | Fórum : Shutterstock

Budování portfolia - grid

Zdravím :) obracím se na všechny zkušenostmi ošlehané se začátečnickým dotazem: Záleží při tvorbě portfolia na udržování nějakého smysluplného gridu? Je portfolio, které je nějak tématicky a stylově koherentní obecně úspěšnější, než pokud někdo nahrává co do stylu a obsahu obrázky každý pes jiná ves? Soudím, že pokud se uživateli líbí můj obrázek a jde na portfolio poohlédnout se po dalších, bude očekávat tvorbu v podobném stylu ...
Read more : Budování portfolia - grid | Zobrazení : 9905 | Odpovědi : 16 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Pomoc s výběrem fotoaparátu

Dobrý den, možná jsem tu úplně špatně, takže se předem omlouvám, ale narazil jsem tady na to přes google. Vybírám foťák a potřeboval bych drobnou radu. Je tu někdo kdo by mi může poradit nebo se mám obrátit někam jinam?
Read more : Pomoc s výběrem fotoaparátu | Zobrazení : 15590 | Odpovědi : 29 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Keywords

Ahoj všem fotobankéřům,
prosím vás chtěl bych se vás zeptat.. Ohledně keywords používáte nějaké programy ne na nacházení slov, ale na "kvalitu toho slova" . Např: "plant" má strašně mnoho obrázků a ztratí se v tom hemžení. ale dáte třeba Leucojum (latinsky bledule) a už to má třeba méně obrázků a je šance, že to někdo najde.. Co jsem tak našel tak je jen na to ten http://research.picworkflow.com/.. Máte další nějaké super programky?
Read more : Keywords | Zobrazení : 8395 | Odpovědi : 13 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Notebook pro střih videa (4K) - důležité parametry

Hoy lidi,
tož jako novopečený majitel Panasonic G80, jsem v pondělí natočil pár videí v 4K. Super!
Nicméně už vůbec není super, že můj kompjůtr totálně nezvládá. Mám postarší i7 U verzi, SSD disk, 8GB RAM ...
VLC mi to nepřehraje plynule a to ani nemluvím o střihu...

1) Co pro střih 4K videa je důležité? RAM, CPU, disk?
2) Pomůže střihu grafická karta (Stříhám v Resolve DaVinci)?

Uvažuji o novém počítači už nějaký čas, ...
Read more : Notebook pro střih videa (4K) - důležité parametry | Zobrazení : 8896 | Odpovědi : 5 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Mostphotos

Dobrý den,

měla bych dotaz ohledně fotobanky Mostphotos. Ráda bych věděla co přesně znamená "Použijte jako coverimage. Děkuji za odpověď
Read more : Mostphotos | Zobrazení : 2053 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Model Release a Text Na Tričku

Ahoj chci se zeptat ohledně model release jestli fotobanky vezmou fotku kde je např. slečna s tričkem I´m perfect nebo něco takového :) Budu rád za vaše odpovědi :)
Read more : Model Release a Text Na Tričku | Zobrazení : 2234 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Jak vypnout na všech fotkách exklusivitu

Ode dneška mám zapnutou exklusivitu u všech fotek na Fotolii.Nevím jak to u všech fotek vypnout.V nastavení je pořepinač on-off a při přepínání je střídavě on nebo off v zeleném poli.Nevím ,kdy je to vypnuto.Zkoušel jsem obě polohy,ale vždy mám u všech foto Exclusivity-Yes.Děkuji za pomoc.
Read more : Jak vypnout na všech fotkách exklusivitu | Zobrazení : 6363 | Odpovědi : 1 | Fórum : Fotolia

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48607 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854