Právě je 19. červen 2026 03:46

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Pomoc s výběrem fotoaparátu

Dobrý den, možná jsem tu úplně špatně, takže se předem omlouvám, ale narazil jsem tady na to přes google. Vybírám foťák a potřeboval bych drobnou radu. Je tu někdo kdo by mi může poradit nebo se mám obrátit někam jinam?
Read more : Pomoc s výběrem fotoaparátu | Zobrazení : 14846 | Odpovědi : 29 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Keywords

Ahoj všem fotobankéřům,
prosím vás chtěl bych se vás zeptat.. Ohledně keywords používáte nějaké programy ne na nacházení slov, ale na "kvalitu toho slova" . Např: "plant" má strašně mnoho obrázků a ztratí se v tom hemžení. ale dáte třeba Leucojum (latinsky bledule) a už to má třeba méně obrázků a je šance, že to někdo najde.. Co jsem tak našel tak je jen na to ten http://research.picworkflow.com/.. Máte další nějaké super programky?
Read more : Keywords | Zobrazení : 8033 | Odpovědi : 13 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Notebook pro střih videa (4K) - důležité parametry

Hoy lidi,
tož jako novopečený majitel Panasonic G80, jsem v pondělí natočil pár videí v 4K. Super!
Nicméně už vůbec není super, že můj kompjůtr totálně nezvládá. Mám postarší i7 U verzi, SSD disk, 8GB RAM ...
VLC mi to nepřehraje plynule a to ani nemluvím o střihu...

1) Co pro střih 4K videa je důležité? RAM, CPU, disk?
2) Pomůže střihu grafická karta (Stříhám v Resolve DaVinci)?

Uvažuji o novém počítači už nějaký čas, ...
Read more : Notebook pro střih videa (4K) - důležité parametry | Zobrazení : 8727 | Odpovědi : 5 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Mostphotos

Dobrý den,

měla bych dotaz ohledně fotobanky Mostphotos. Ráda bych věděla co přesně znamená "Použijte jako coverimage. Děkuji za odpověď
Read more : Mostphotos | Zobrazení : 1967 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Model Release a Text Na Tričku

Ahoj chci se zeptat ohledně model release jestli fotobanky vezmou fotku kde je např. slečna s tričkem I´m perfect nebo něco takového :) Budu rád za vaše odpovědi :)
Read more : Model Release a Text Na Tričku | Zobrazení : 2163 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Jak vypnout na všech fotkách exklusivitu

Ode dneška mám zapnutou exklusivitu u všech fotek na Fotolii.Nevím jak to u všech fotek vypnout.V nastavení je pořepinač on-off a při přepínání je střídavě on nebo off v zeleném poli.Nevím ,kdy je to vypnuto.Zkoušel jsem obě polohy,ale vždy mám u všech foto Exclusivity-Yes.Děkuji za pomoc.
Read more : Jak vypnout na všech fotkách exklusivitu | Zobrazení : 6286 | Odpovědi : 1 | Fórum : Fotolia

Vyobrazení peněz

Ahoj,

jaktože není nutné nahrávat fotky peněz jako editorial? Ten design přece někomu patří, ne? Víte o tom někdo něco víc?
Read more : Vyobrazení peněz | Zobrazení : 6984 | Odpovědi : 12 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Důvod odmítnutí

Zdravím,
poprvé jsem na shutterstock nahrávala vektor a byl mi zamítnut s následujícím odůvodněním: Inaccessible Vector Objects: All sublayers must be unlocked and all effects must be expanded.

Mohl by mi někdo prosím vysvětlit, co to znamená?
Read more : Důvod odmítnutí | Zobrazení : 3526 | Odpovědi : 5 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Jak dlouho trvá schvalování na Bigstocku?

Asi před rokem se mi rozbil Bridge to Shutterstock, podpora není schopná s tím nic udělat, tak jsem si řekl, že aspoň vyzkouším StockSubmitter a zabiju tak dvě mouchy jednou ranou :)

Nějak jsem tam dostal asi 50 vektorů, jsou už dokonce i Pending... jen by mě zajímalo, jak dlouho tam trvá schvalování?

Jo a mimochodem až do odvolání není limit na upload přes StockuSubmitter na Bigstock ...
Read more : Jak dlouho trvá schvalování na Bigstocku? | Zobrazení : 12238 | Odpovědi : 7 | Fórum : Bigstock

Nastavenie menu illustrátora pre 4K rozlíšenie

Ahojte, chcel by som poprosiť o radu ak má niekto skúsenosť. Kúpil som si nový 28" monitor so 4K rozlíšením, ale keď otvorím ktorýkoľvek software vrátane illustrátoru v tomto rozlíšení, horná lišta a ponuka nástrojov sú strašne maličké až takmer nečitateľné a nedá sa s tým pracovať. Potrebujem ich zväčšiť do nejakých rozumných rozmerov, aby som na to videl. Trápim sa s týmto problémom už niekoľko dní, ale na nič rozumné som neprišiel. Za pomoc ...
Read more : Nastavenie menu illustrátora pre 4K rozlíšenie | Zobrazení : 4342 | Odpovědi : 7 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48567 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818