Právě je 19. červen 2026 01:52

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Fotolis.cz

Zdravim Vas , fanusikovia fotografie, nemal by niekto s Vás

zaujem o fotolis.cz?

Dakujem

S pozdravom,

Pavol Kolárik.
Read more : Fotolis.cz | Zobrazení : 5103 | Odpovědi : 8 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Sledování prodejů

Je docela zajímavé sledovat počet prodejů a čekat až na 20tého kolik naskočí :D Prodeje jdou nahoru, ale po prvním měsíci jsem byl rozčarován z těch 0,07 prodejů :D :D
Read more : Sledování prodejů | Zobrazení : 15670 | Odpovědi : 16 | Fórum : iStock

Profimedia

Na základě několika příspěvků ohledně téhle fotobanky jsem se více podíval na jejich web a podmínky a objevil jsem značně zajímavé věci u mých fotografií, které přebrali z jiných fotobank:
1. Nikde nejsem uveden jakožto autor fotografií, vždy je jako autor uvedena Profimedia
2. K mým fotkám, které jsem tam našel, jsem nikde nedával exkluzivitu a právo na prodej výhradní licence - Profimedia mnohé mé fotky (které přebrali odjinud) nabízí jako RM a ve všeobecných ...
Read more : Profimedia | Zobrazení : 29347 | Odpovědi : 66 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

3d stereoskopická videa

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli někdo děláte také stereoskopická 3d videa. Pokud ano, ráda uvítám jakoukoli další informaci - kam nahrávat, zda je zájem, jaký SW pro tvorbu...atd.
Read more : 3d stereoskopická videa | Zobrazení : 14276 | Odpovědi : 15 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Má cenu nahrát portfolio?

Zdravím,
chtěla bych poprosit o názor - na fotobankách jsem již nějaký ten rok, takže určité zkušenosti bych měla. Mám portfolio (cca 2000 ks online, další hotové na disku, postupně nahrávám) na SS, Fotolii, Dreamu, Depositu, pro snadnost nahrávám na Bigstock, Canstock jsem hodila přes palubu (často nesmyslně odmítají z důvodu property release a nelze editorial).
Má cenu začít nahrávat na iStock? Slyším nářky na náročné popisy a nízké ceny za prodané foto. Jaké je ...
Read more : Má cenu nahrát portfolio? | Zobrazení : 15607 | Odpovědi : 21 | Fórum : iStock

Nikon x Canon

Chtěla bych se zeptat na váš názor, kterou značku z těchto dvou. Problém je, že neumím specifikovat svoje požadavky, nároky a očekávání. Ne že bych nevěděla co chci fotit, problém je že všechno. Od psů běhajících po zahradě, přes jídlo, portréty, panoramata, fotit venku, uvnitř, kontrast, noční.... a aby fotky lezly bez šumu, světlé a ostré. A kdybyste si toho ještě nevšimli, jsem od přírody skromná. :lol: ...
Read more : Nikon x Canon | Zobrazení : 30688 | Odpovědi : 36 | Fórum : O focení

Fotky z NASA

Zdravím fotobankéři,
je možné použít fotky z NASA s tím že tam napíšu furnished by NASA, tak jak to má tenhle umělec
https://www.shutterstock.com/cs/image-p ... AdzPVQ-1-5

?
Díky fotobankéř Honza 8-)
Read more : Fotky z NASA | Zobrazení : 3291 | Odpovědi : 4 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Danovy formular - update

Ahojte,
Shutter ma ziada o nahranie noveho danoveho formularu, kedze stary vyprsal. Som tam uz par rokov, no iba tento rok som si zalozila zivnost a teraz mam dilemu hned pri prvom kroku :-/

"Are you contributing to Shutterstock as an individual or as a business?"

Ked som zivnostnik, znamena to aj pre nich "business"?
Ked zvolim business, budem si musiet prenastavovat cely Shutterstock na business ucet?
https://www.shutterstock.com/contributorsupport/articles/kbat02/000006556

Ked si zvolim "business", ponuknu mi tieto ...
Read more : Danovy formular - update | Zobrazení : 5079 | Odpovědi : 6 | Fórum : Shutterstock

Kryptoměna

https://ekonomika.idnes.cz/kodak-krypto ... anicni_div Velmi "zajímavý" nápad... :mrgreen: Tak jsem zvědav, která fotobanka najede jako první na tenhle způsob výplat... :lol: Tipuji Getty se Šutrem v těsném závěsu... ;)
Read more : Kryptoměna | Zobrazení : 3557 | Odpovědi : 5 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Chyba v ceně prodeji obrázku

Dobrý den,

stalo se někomu, že vám přišel email s cenou prodaného obrázku a nakonec cena na stránce nesouhlasila?

Mě dnes přišel email s tím že se mi fotografie prodala za 114 € a na stránce svého portfoila jsem dostal pouhých 1.14 €.... Jak si to mám vysvětlit?

Předchozí prodeje vždy sedí podle emailu
Read more : Chyba v ceně prodeji obrázku | Zobrazení : 7654 | Odpovědi : 8 | Fórum : Fotolia

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48567 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818