Právě je 18. červen 2026 17:29

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Jídlo

Ahoj, chci se zeptat jestli je tu někdo kdo fotí jídlo. :) Ja si teď koupil 40mm macro objektiv :) Převáýžně na focení jídla :) Jídlo fotím z ruky (JE TO ŠPATNĚ?), třeba dneska jsem fotil vdolky a na Bigstocku 6 fotek prošlo :) ...
Read more : Jídlo | Zobrazení : 22661 | Odpovědi : 38 | Fórum : O focení

image being generated

Ahoj, chci se jen zeptat dlouho jsem na fotobanky nic nenahrával, ale vždy se mi objevila náhledová fotka na všech fotobankách. Nyní je problém u Bigstocku, protože náhled nevidím a jediné co vidím je image being generated. Nevíte co s tím? Díky moc :)
Read more : image being generated | Zobrazení : 21591 | Odpovědi : 10 | Fórum : Bigstock

Alamy

Ráda bych se zeptala, jak se posílají obrázky na Alamy, obrázky pošlu, ale mám si tam doplnit klíčová slova atd., ovšem IPTC mám součástí obrázku. Nevím, co se v tom druhém kroku po mě chce. Věděl by někdo, jak to tam funguje?

Děkuji za odpověď
Read more : Alamy | Zobrazení : 2577 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Prodej fotek do médií - faktura?

Když příležitostně prodám fotku do médií (časopis, noviny), musím vydat fakturu? Nebo stačí licenční smlouva? Mám ŽL.
Děkuji
Read more : Prodej fotek do médií - faktura? | Zobrazení : 3238 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Nástroj pro snímkovou animaci

Hraju si teď trochu se snímkovou animací - foťákem na stativu fotím figurku, vždy jeden snímek, pak upravím polohu / postoj figurky, udělám další snímek atd...

Výsledek pak proženu VirtualDubem a dostanu výsledné video. Ale chtěl bych občas, aby se některá část zrychlila, zpomalila, napadá vás nějaký vhodný nástroj, který by byl šikovnější na tuto tvorbu? Stejně tak chci ještě přidat do videa zvuk, který ta postavička dělá a to už vůbec nevím, v čem ...
Read more : Nástroj pro snímkovou animaci | Zobrazení : 5260 | Odpovědi : 5 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Rozšířená licence

Zdravíčko,
prohlížim si tak trička na e-shopu, na kterej jsem náhodou narazil..
A narazil jsem tam na trika s potiskem z mojí fotobanky :)
https://www.sportinator.cz/panske-trick ... eight-baby

viz:
https://www.shutterstock.com/cs/image-v ... -11Tg-1-18

Avšak doposud jsem nikdy neprodal žádnou licenci k těmhle účelům.
Čili jsem přišel o krásnej prodej za 68$-100$
Dá se to nějak řešit? Jak? ...
Read more : Rozšířená licence | Zobrazení : 3849 | Odpovědi : 6 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Paypal

Ahoj, rád byc si změnil paypalovou adresu na Istocku, nevíte, kde se to dělá ?Nikde v nastavení tu možnost nevidím :/
Read more : Paypal | Zobrazení : 2346 | Odpovědi : 1 | Fórum : iStock

Funguje vám FTP upload videí na SS?

Ahoj, už 2 dny se marně snažím nahrát na Shutter videa přes FTP. Máte někdo podobný problém? ;)
Read more : Funguje vám FTP upload videí na SS? | Zobrazení : 3590 | Odpovědi : 2 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Kolik za použití v lifestyle magazinu?

Kolik byste si řekli za použití fotky v měsíčníku - lifestyle magazinu s nákladem 20 000? Na použití na půl strany?

Děkuji.
Read more : Kolik za použití v lifestyle magazinu? | Zobrazení : 6974 | Odpovědi : 11 | Fórum : Diskuse pro nováčky

nízké prodeje SS

Ahoj,
chtěl bych se zeptat zdali vám také klesají výdělky na SS, nebo to tak má jen já. Začal jsem s SS a Fotolii někdy v březnu 2015. V té době SS dělal asi 58% celkových výdělků. V roce 2016 už ale jen 47% (52% dělá fotolia). Tento rok jsem se do FB pustil více, ale prodeje na SS sjou žalostné (asi tak 20% oproti fotolii). Nezměnilo se něco? Nedělám něco špatně?

Díky
Read more : nízké prodeje SS | Zobrazení : 5314 | Odpovědi : 9 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818