Právě je 18. červen 2026 13:43

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Upload na Dreamstime

Prosím o radu. Nahrál jsem úspěšně na Dreamstime asi desítku fotek a teď, když se pokouším stejným způsobem uploadovat další (přes webový formulář), tak vždycky proběhne jejich stažení, pak bych se měl dostat na zadání klíčových slov, titulku apod., ale webový formulář mi nahlásí chybu, že žádné fotky nemá. Při uploadu přes FTP je to obdobné. Nahraju je, ale nejsou tam.
Máte s tím někdo zkušenosti? Samozřejmě další možnost bude napsat na podporu. Napřed si ...
Read more : Upload na Dreamstime | Zobrazení : 167143 | Odpovědi : 221 | Fórum : Dreamstime

GraphicStock - 7 dní stahování zdarma

Přišlo mi mailem:

GraphicStock Opens The Season Of Free Downloads!

It's no joke! GraphicStock is giving you 7 days to download anything you want from its constantly expanding collection of over 350,000 photos, graphics, backgrounds, design elements, and more!
Start Downloading Now

Just create a username and password to get access to everything on GraphicStock for 7 days. You can download up to 20 images per day. Don’t wait, this offer expires soon!

Třeba ...
Read more : GraphicStock - 7 dní stahování zdarma | Zobrazení : 15484 | Odpovědi : 8 | Fórum : Kde a jak nakupovat

Schvalovacia doba na iStock/ESP

Zdravím,

chcela by som sa opýtať, koľko vám asi trvá na iStock/ESP schválenie obrázkov.
Nahrala som cez DeepMetu set 23 obrázkov cca 3 týždne dozadu, jeden mi schválili pomerne rýchlo a ostatné majú stále status Revise.

Viete mi poradiť, či je takýto stav bežný, alebo robím niekde chybu? Ďakujem
Read more : Schvalovacia doba na iStock/ESP | Zobrazení : 20363 | Odpovědi : 34 | Fórum : iStock

Istock/Getty VS Stock Performer

Konečne Istock zverejnil príjmy za Január, aspon na Getty som našiel grafy tabulky,ale podrobné predaje mi krásne vyobrazil len Stock Performer. Prekvapivé predaje od mizérie 0,03USD až po 24USD. Asi nikdy neporozumiem Istocku,ale januar mi vyšiel nadočakávanie, cca 20% UP, ked zohladním posledné tri mesiace spať. U vás ako?
Read more : Istock/Getty VS Stock Performer | Zobrazení : 9846 | Odpovědi : 13 | Fórum : iStock

Jarní fotobankový sraz 2017 v Praze

Otravná zima konečně končí, poslední sraz byl někdy na podzim, takže už je nejvyšší čas se zase sejít. Datum konání závisí (tak trochu) na vás, své volné termíny zadejte prosím zde:

http://doodle.com/poll/u9paegiwguz2vcmh

Místo: V Praze, nejspíše v okolí metra Vysočanská, zkusil bych asi zase restauraci Na radnici, minule to bylo docela fajn.

Čas: klasicky od 18:00 až do zavíračky :)

Téma: ...
Read more : Jarní fotobankový sraz 2017 v Praze | Zobrazení : 11388 | Odpovědi : 21 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

motionelements - upload a publish

Ahoj, mam problem na fotobance motionelements. Nedavno jsem se tam zaregistroval a nahral cvicne 2 videa. Postup se mi zdal ok a byla do 2 dni cca publikovana online. Ted jsem zacal nahravat uplne stejnym postupem - vse vyplnim jako na poprve a dam publish for sale - a vzdy mi vyskoci hlaska: Failed to Publish. Uz jsem zkousel vse mozne, ale bez efektu. Nejaky tip prosim?
Read more : motionelements - upload a publish | Zobrazení : 3847 | Odpovědi : 3 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Funkčnost stránek CanstockPhoto

Nahráváte někdo na tuto fotobanku? Nahrála jsem tam poslední dobou (zhruba 2 měs.) vektory - přes Stocksubmitter, nejen že nejsou ani ty první schválené, ale když kliknu na Unfinished, tak se tam většinou objevuje hlášení, že nějaký skript nefunguje. I když jsou soubory označené, nelze často kliknout na tlačítko pro submit (náhodně, asi při dobré konstelaci, se submit podařil). Také nefunguje zaškrtávací políčko, které by mělo hromadně označit nebo odznačit všechny soubory na stránce. Při ...
Read more : Funkčnost stránek CanstockPhoto | Zobrazení : 5616 | Odpovědi : 7 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

NÁKUPY FOTEK A VECTORU PRO ČASOPIS

Zdravim vsechny a prichazim s dotazem, ohledne nakupu fotografii a vectorove grafiky pro casopis.
Jsem graficka a dostala jsem se do firmy, ktera se rozhodla vydavat a tisknout casopis (mesicnik). Byla to pro me vyzva posunout se dal a ziskat novou zkusenost v dalsi graficke tvorbe a bohuzel ani firma na tom nebyla co do zkusenosti s redakci a casopisy jinak. Takze uz od zacatku se trosku ztracim(e) v otazce nakupu grafiky a fotek ve ...
Read more : NÁKUPY FOTEK A VECTORU PRO ČASOPIS | Zobrazení : 5040 | Odpovědi : 8 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Zodpovědnost za obsah fotky pro komerční využití

Můj život na fotobankách neustále provází lehká nervozita, jestli na fotkách, které prodávám není něco, co by tam nemělo být... Kdo má vlastně finální zodpovědnost za obsah fotky? Já jako autor nebo fotobanka, když fotku přijala a nabízí ke komerčnímu použití? (ze stran vlastnických práv, autorství něčeho co je na fotce a tak...)

A kontaktoval vás třeba někdy někdo z fotky určené jako editorial, že se mu nelíbí, že prodáváte fotku, na které je?
Read more : Zodpovědnost za obsah fotky pro komerční využití | Zobrazení : 11004 | Odpovědi : 21 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Fotobankový průzkum 2016

Tak a je tu zase čas na průzkum. Dneska jsem začal pracovat na dotazníku - oproti loňsku to hodně seškrtám, protože se většina informací stále opakuje, nechám tam jen to nejdůležitější.

Každopádně pokud máte nápad, jakou otázku oproti loňským ročníkům přidat, napište mi. Mě osobně zatím napadla jen jedna jediná:

Kdy jste dosáhli fotobankového vrcholu - ve kterém roce jste měli největší příjmy z fotobank
před rokem 2010, v roce 2011, v roce 2012, .... ...
Read more : Fotobankový průzkum 2016 | Zobrazení : 19192 | Odpovědi : 39 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818