Právě je 18. červen 2026 11:24

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Shutterstock a výplata

Dobrý večer,

pred niekoľkými mesiacmi som začala prispievať na shutterstock. Účet, ktorý mám založený mi ukazuje zarobené peniaze v dolároch. Dá sa niekde nastaviť mena euro, alebo som urobila chybu už pri registrácii, že som si to zle nastavila ? A ešte jedna otázka, hneď pri registrácií som vyplnila tax form, ale asi po cca mesiaci mi prišla požiadavka aby som nanovo tento formulár vyplnila. Tak teraz neviem či na tie peniaze, ktoré som predtým ...
Read more : Shutterstock a výplata | Zobrazení : 2735 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Blázinec na 123

Dneska jsem nemohla uvěřit očím, na 123rf se mi zobrazilo toto - viz obrázek. (Tedy ty downloads samozřejmě nejsou pravda :lol: )
Na střídačku s tím se mi tam občas zobrazí relativně správné údaje, i když z celkového zůstatku oproti stavu zmizly asi tak 2 USD (což jsem tu a tam již na přelomu měsíce pozorovala, ale pak se to zas nějak srovnalo). Blbne to někomu taky ...
Read more : Blázinec na 123 | Zobrazení : 177251 | Odpovědi : 225 | Fórum : 123rf

Proč vidím Earnings pouze za letošní rok?

Zdravím, dnes jsem se přihlásila na SS a v horní kolonce Earnings vidím pouze výdělek, který byl včera, nikoliv celkové množství. Napadlo mě, že proběhla výplata, ale jako minimum jsem u nich nastavil včera 200 dolarů, aby tenhle měsíc výplata neproběhla (nemám tam 200 dolarů), jelikož se nějak nemůžu dostat na Skrill :roll: . Mám to jen nějak špatně někde nastavené, nebo to, že jsem změnila ...
Read more : Proč vidím Earnings pouze za letošní rok? | Zobrazení : 5808 | Odpovědi : 9 | Fórum : Shutterstock

stav účtu

mohl by mi někdo poradit, kde najdu na Istock stav svého konta? Ještě v listopadu to bylo na úvodní straně a teď to nemůžu nikde najít. Díky.
Read more : stav účtu | Zobrazení : 15023 | Odpovědi : 22 | Fórum : iStock

2017

Tak vam vsetkym prajem vsetko nove v tomto dobrom roku 2017 a veeeeeeeela peknej tvorby co najvacsi zisk a vsetko si to uzivajta v laske a zdravi :D :D :D
Read more : 2017 | Zobrazení : 1876 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Kde najdu, co se prodalo?

Ahoj, jsem asi úplně slepá nebo úplně blbá, ale kde prosím najdu na BigStocku, co jsem prodala? Díky
Read more : Kde najdu, co se prodalo? | Zobrazení : 10858 | Odpovědi : 2 | Fórum : Bigstock

Ohnostroj hned na fotobanky

Ahoj, zajima me jestli by bylo dobre pokud byl ohnostroj driv treba 18:00 a mam to nafocene jestli je to dobre rychle jen vylepsit a dat to na fotobanky.. :) Nebo jestli je jedno ze stim pockam napr 7 dni :)
Read more : Ohnostroj hned na fotobanky | Zobrazení : 4472 | Odpovědi : 6 | Fórum : O focení

Mohu dat na fotobanku lidi "kteri nejdou videt"

Ahoj chci se zeptat jestli smím dát na fotobanku např. západ slunce a siulety postav :) a také se chci zeptat když mám fotku zvířete na pláži a vzadu jsou v BOKEHU lidi jestli mi to fotobanka přijme nebo ne. :) Děkuji za odpověď
Read more : Mohu dat na fotobanku lidi "kteri nejdou videt" | Zobrazení : 2658 | Odpovědi : 2 | Fórum : O focení

Mimofotobanková tvorba

Ako tu bolo v inom vlákne poznamenané, že nielen prácou je človek živý, tak som aj ja cez Vianoce trochu relaxoval. Na hranie hier som sa vykašlal. Stejnak to k ničomu nevedie. Radšej som "oprášil" DAZ3D studio a hral sa s modelkami. Hmm... bohužiaľ iba s 3D počítačovými. Tie almužny, ktoré nám dávajú na fotobankách na hranie so živými modelkami proste nestačia. :lol:

Tu je pár mojich ...
Read more : Mimofotobanková tvorba | Zobrazení : 84645 | Odpovědi : 196 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Jak dlouho trvá schválení obrázku?

Zdravím, nahrála jsem první obrázky na 123rf, a zřejmě mám něco špatně, jelikož se mi obrázky přesunuly do políčka: Čekající... a stále čekám, už od 6.12. Ne že bych na ně chtěla spěchat, ale je tohle normální? Nebo tam mám zase něco špatně?
Read more : Jak dlouho trvá schválení obrázku? | Zobrazení : 48209 | Odpovědi : 51 | Fórum : 123rf

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818