Právě je 4. srpen 2026 04:47

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Fotobanka v duchodu?

Dobrý den/ ahoj , moje matka začala s fotobankou Shutterstock a od ledna je v předčasném důchodu, ale v předčasném důchodu se nesmí prý nic vydělat navíc.Měsíčně má cca 50 dolarů.Nevíte někdo jak a co s tím? děkuji moc za odpověď.
Read more : Fotobanka v duchodu? | Zobrazení : 4657 | Odpovědi : 7 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Ikony

Ahoj, dělají se ikony nějakým zvláštním postupem, nebo jsou to prostě malé ilustrace, které se nahrávají na fotobanky v sadách? Vektor, jpg, je to jedno?
Read more : Ikony | Zobrazení : 2308 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Reálný výdělek bez shutterstocku

Čau lidi, měl bych dotaz asi hlavně pro ty ostřílenější. Myslíte že je reálný se uživit na fotobankách i přes to že bych nebyl na shutterstocku?
Read more : Reálný výdělek bez shutterstocku | Zobrazení : 14517 | Odpovědi : 29 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Skrill

Chtěla bych se zeptat těch, kteří mají Skrill založený v korunách, tak nemáte žádný problém při přijímání platby v dolarech? Měla jsem nějaké dolary na pokrovém portálu, které jsem si dnes poslala a přítel mi sdělil, že mu takto přichází peníze do 10ti minut na Skrill (avšak jej má založený v dolarech). Já čekám už 2 hodiny a stále nic. Tak jestli tam není zase nějaký háček? Nebo jen převod měny trvá déle ...
Read more : Skrill | Zobrazení : 2204 | Odpovědi : 1 | Fórum : Shutterstock

Shutterstock a výplata

Dobrý večer,

pred niekoľkými mesiacmi som začala prispievať na shutterstock. Účet, ktorý mám založený mi ukazuje zarobené peniaze v dolároch. Dá sa niekde nastaviť mena euro, alebo som urobila chybu už pri registrácii, že som si to zle nastavila ? A ešte jedna otázka, hneď pri registrácií som vyplnila tax form, ale asi po cca mesiaci mi prišla požiadavka aby som nanovo tento formulár vyplnila. Tak teraz neviem či na tie peniaze, ktoré som predtým ...
Read more : Shutterstock a výplata | Zobrazení : 2864 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Blázinec na 123

Dneska jsem nemohla uvěřit očím, na 123rf se mi zobrazilo toto - viz obrázek. (Tedy ty downloads samozřejmě nejsou pravda :lol: )
Na střídačku s tím se mi tam občas zobrazí relativně správné údaje, i když z celkového zůstatku oproti stavu zmizly asi tak 2 USD (což jsem tu a tam již na přelomu měsíce pozorovala, ale pak se to zas nějak srovnalo). Blbne to někomu taky ...
Read more : Blázinec na 123 | Zobrazení : 183519 | Odpovědi : 232 | Fórum : 123rf

Proč vidím Earnings pouze za letošní rok?

Zdravím, dnes jsem se přihlásila na SS a v horní kolonce Earnings vidím pouze výdělek, který byl včera, nikoliv celkové množství. Napadlo mě, že proběhla výplata, ale jako minimum jsem u nich nastavil včera 200 dolarů, aby tenhle měsíc výplata neproběhla (nemám tam 200 dolarů), jelikož se nějak nemůžu dostat na Skrill :roll: . Mám to jen nějak špatně někde nastavené, nebo to, že jsem změnila ...
Read more : Proč vidím Earnings pouze za letošní rok? | Zobrazení : 6048 | Odpovědi : 9 | Fórum : Shutterstock

stav účtu

mohl by mi někdo poradit, kde najdu na Istock stav svého konta? Ještě v listopadu to bylo na úvodní straně a teď to nemůžu nikde najít. Díky.
Read more : stav účtu | Zobrazení : 15647 | Odpovědi : 22 | Fórum : iStock

2017

Tak vam vsetkym prajem vsetko nove v tomto dobrom roku 2017 a veeeeeeeela peknej tvorby co najvacsi zisk a vsetko si to uzivajta v laske a zdravi :D :D :D
Read more : 2017 | Zobrazení : 1964 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Kde najdu, co se prodalo?

Ahoj, jsem asi úplně slepá nebo úplně blbá, ale kde prosím najdu na BigStocku, co jsem prodala? Díky
Read more : Kde najdu, co se prodalo? | Zobrazení : 10972 | Odpovědi : 2 | Fórum : Bigstock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48607 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854