od pižla » 22. duben 2017 06:10
řekla bych, že záleží na tom, kdo obrázky posuzuje. tipla bych, že na deposit mají různí grafici přidělené různé lidi ke spolupráci, protože když jsem dřív nahrávala přes ftp, komunikovala jsem s nějakou helen, která mi dala instrukce, abych přímo jí vždy po nahrání obrázků napsala e-mail, aby věděla, že jsem nahrávala nové věci a oni mi vše okeywordují, zařadí do kategorií a o víc se nemusím starat. po čase to přestalo fungovat, takže jsem psala na podporu a během pěti minut mi odpověděla jiná paní, která si mě nejspíš přebrala pod patronát, a s kterou komunikuju teď. v současné době už nenabízejí pomoc s keywordováním, takže popisuju zas všecko sama, ale i když nahraju velký balík věcí-cca kolem 100, mám je schválené vždycky nejpozději do 48 hodin a to i tematicky podobné a všecky bez problémů procházejí. takže máš nejspíš přiřazeného nějakého hnidopicha, který ti obrázky kontroluje, a když si všimnul, že už tam čekaly moc dlouho, tak se mu s tím možná nechtělo drbat a prostě to protřídil a vyházel:-(