| Hodnocení: 0 |
myslím že přímo to je jejich hlavní účel, ale aby to bylo "košér", tak to tam dávej včetně té reklamy co ti to vygenerujeBananaboy píše:Mňa by zaujímalo, či môžem fotky z Donate Free sekcie normálne použiť napríklad ako ilustračnú fotografiu k článku na blogu. Aby ma potom nejaký autor, alebo fotobanka nevláčila po súdoch a netrvala na predložení dokladu o kúpe, ktorý v prípade stiahnutia zadarmo by som samozrejme nemal. Možno hlúpa otázka, ale za ten čas čo som u fotobánk a vidím, že sú za kradnutie fotiek aj nejaké pokuty, tak sa zo mňa stáva tak trochu asi paranoik a chcem mať v tom jasno.
ypres.bass píše:myslím že přímo to je jejich hlavní účel, ale aby to bylo "košér", tak to tam dávej včetně té reklamy co ti to vygeneruje
PandaWild píše:Nevím sice jak je to v případě 123RF, ale u fotobank se free řeší jako běžný nákup, tj. lze to stáhnout pouze jako legální zákazník, jen s rozdílem že nákupní cena je 0,-. Je tedy evidence (a doklad) o legálním nabytí.
Lenka píše:Můžu se zeptat o jaký reklamě je řeč? Stáhla jsem si nedávno dvě věci, na který jsem se chtěla kouknout "z blízka", a žádná reklama se mi nevygenerovala. Nebo jak je to myšlený?
Lenka píše:To sem si nikdy nevšimla. Pokud mi to teda vůbec funguje. A co to znamená?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.