| Hodnocení: 0 |
majo4688 píše:Mne sa stalo, že som mal limit nastavený na 100 USD a došlo mi to už ked som prekročil 50Neviem, kde bola chyba, ale sám som si to prestavoval z 50 na 100 pár dní pred koncom mesiaca, v ktorom som dosiahol 50.
majo4688 píše:Vpravo dole vo "for contributors", kde máš zárobky, upload a všetky tvoje veci, si dáš úplne naspodku "more", potom si dáš "my account" a vpravo "update your profile" a pod tvojimi osobnými údajmi je "photographer details" a na to ked klikneš, tak tam máš tie nastavenia platby. Pozerám, že to mám zase na 50Ale celkom to tam trvá nájsť.
focussi píše:Ahojte. Potrebujem poradiť s 123RF a PayPal. Dovŕšil som na tejto fotobanke hodnotu 104 dol. PayPal nemam zriadeny. Ked bude vyzsia suma tak ho zriadim a necham si to poslat vsetko naraz. Myslite ze s tym bude nejaky problem ked to zostane u 123rf? Dostal som aj mail ze to odosielaju na moj PayPal ale pod mojou email adresou PayPal ucet nemam tak to PayPal poslal naspat do 123rf. Je to zamotane ale ide mi o to ci 123rf nebude protestovat ze si to nevytahujem toť vsio. Dik moc
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.