Bigstock,banda magorov

Re: Bigstock,banda magorov

Příspěvekod Lenka » 4. srpen 2016 08:12

sedmicka7a píše:
PandaWild píše:Asi nenahrávala proto, protože se to musí složitě přes webové rozhraní.

Já nahrávám přes Stocksubmitter, tam to nehraje roli a právě proto to nechápu :D

Na Bigstocku je limit, že vektor musí mít 50kb a více, jinak ho neschroustá. Tak jestli to není proto. :)
+sedmicka7a Hodnocení: +1
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod tlamic » 4. srpen 2016 17:27

Taky vám přišel mail od Bigstock na změnu přihlašovacího hesla? Honza
Hodnocení: 0
tlamic

Reputace: +13

Příspěvekod Marsan » 4. srpen 2016 17:41

jj teď to přišlo
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod styna » 4. srpen 2016 18:08

Lenka píše:Na Bigstocku je limit, že vektor musí mít 50kb a více, jinak ho neschroustá. Tak jestli to není proto. :)

Ten jejich limit mě štve. Víc než 80% vektorů mi neprojde kvůli malé datové velikosti :?
styna

Reputace: +40

Příspěvekod PandaWild » 4. srpen 2016 18:12

Z AI to prochází vlastně jen kvůli tomu, že je tam uvnitř přidaný původní AI soubor ve zkomprimovaném tvaru (čímž to naroste o stovky KB) a může být i obrázek náhledu. Samotný EPS bez těch omáček může být třeba i jen pár stovek bajtů. S tím jaksi nepočítali, že tam někdo bude chtít posílat i z jiných editorů.

Zkouším teď z Inkscape a velikost 2,5 kB, tak to je fakt vtipné. :D Když se použije plugin pro export EPS kompatibilní s AI, tak se to zvětší (u jednoduchých ilustrací asi stále ještě málo). Ten plugin by se sice dal upravit, aby se tam dovnitř dalo více nějaké nesmyslné omáčky (nějaké komentáře), ale nevím jestli BigStock za to stojí, při těch špatných prodejích.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod weyo » 12. březen 2017 16:19

Tak dvaja editori dva názory,jedne schvalil komplet seriu 44 fotiek a na druhý den nejaký dement, že mi treba Property Release. Na toto?
https://www.bigstockphoto.com/image-175 ... oden-table
weyo

Reputace: +124

Příspěvekod shalom3 » 12. březen 2017 16:32

Ale tak to je jasný, voni na jejich kontinentu takový malovaný vajíčka neviděli. Bojej se, že umělec, který to maloval, by se na nich mohl hojit. :lol: (a nevědí, že tady to umí namalovat leckterá babuška na venkově).
+Baldion, +PandaWild, +weyo Hodnocení: +3
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Patas » 29. červen 2017 19:32

Ahoj :) Nevím jestli to semk úplně patří, ale :) Chci se zeptat měl někdo problém s tímto "sensitive Information -- Image contains sensitive information (credit card info, bank account info, license plate numbers, etc.)". Dneska jsem na bigstock dal fotky kombajnu + traktor :) 13 fotek 4 přijali. ale zbytek mě poslali s tímto odůvodněním. Moc to nechápu, protože fotky, které přijali tak byli ty úplně nejblíž ke mě :D Tak snad někdo poradí :)
Patas

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 29. červen 2017 19:59

Já bych poradila. Ale těm editorům, aby se občas nechali vyšetřit. ;) . Jediné rozumové vysvětlení kolikrát vidím v tom, že fotku prostě nechtějí (třeba pro podobnost nebo technickou chybičku) a nenamáhají se hledat odpovídající důvod, tak odkliknou ten, který mají nejblíže kurzoru.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Patas » 29. červen 2017 20:04

shalom3 píše:Já bych poradila. Ale těm editorům, aby se občas nechali vyšetřit. ;) . Jediné rozumové vysvětlení kolikrát vidím v tom, že fotku prostě nechtějí (třeba pro podobnost nebo technickou chybičku) a nenamáhají se hledat odpovídající důvod, tak odkliknou ten, který mají nejblíže kurzoru.

Nebo ty zamítnutý tam mám dat jako editorial? a kupuju vůbec někdo ten editorial? :D
Patas

Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na Bigstock