Nahrávaní vektorů BigStock

Re: Nahrávaní vektorů BigStock

Příspěvekod Ravennka » 20. prosinec 2014 22:06

Zvetsi fyzicky to platno, na kterem to tvoris... a cim vetsi, tim vetsi bude soubor... =) (alespon tak pravi teorie, ktera funguje u zmensovani)
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Ravennka
 
Příspěvky: 4351
Registrován: 14. červenec 2013 11:56

Reputace: +681

Re: Nahrávaní vektorů BigStock

Příspěvekod ypres.bass » 20. prosinec 2014 22:36

Ravennka píše:Zvetsi fyzicky to platno, na kterem to tvoris... a cim vetsi, tim vetsi bude soubor... =) (alespon tak pravi teorie, ktera funguje u zmensovani)
díky ale nepomohlo
původní obrázek měl 19kb (vygenerované jpg mělo 6500x8000)
po zvětšní na 35000 x 35000 to má 21kb to mi nepomůže
Hodnocení: 0
www.stanislavkolarik.cz | www.smag.cz
Uživatelský avatar
ypres.bass
 
Příspěvky: 298
Registrován: 2. duben 2014 12:55
Bydliště: Pardubice

Reputace: +23

Re: Nahrávaní vektorů BigStock

Příspěvekod Ravennka » 20. prosinec 2014 22:49

Tak jako pomohlo, ale malo... :D to bude nejaky jednoduchy vzorek? Jinak si nedokazu predstavit, ze je to tak male... tak ho zreplikuj - aka misto 1x1 to udelej treba 4x4 =)
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Ravennka
 
Příspěvky: 4351
Registrován: 14. červenec 2013 11:56

Reputace: +681

Re: Nahrávaní vektorů BigStock

Příspěvekod ypres.bass » 20. prosinec 2014 22:57

tohle ale ve vektoru (kreslil jsem to růčo fůčo skoro hodinu a půl) - je to můj první celokreslený vektor
Obrázek
napadlo mne jestli by byla blbost ten vygenerovaný jpg nechat znova natrasovat - to by mohlo zvednout "objem"
Hodnocení: 0
Naposledy upravil ypres.bass dne 20. prosinec 2014 23:00, celkově upraveno 1
www.stanislavkolarik.cz | www.smag.cz
Uživatelský avatar
ypres.bass
 
Příspěvky: 298
Registrován: 2. duben 2014 12:55
Bydliště: Pardubice

Reputace: +23

Re: Nahrávaní vektorů BigStock

Příspěvekod PandaWild » 20. prosinec 2014 23:00

Ještě - exportuješ to do formátu EPS 10? Protože AI by mohl být malý, ale EPS 10 už obsahuje obvykle bitmapy (kvůli zpětně kompatibilitě). Při téhle velikosti souboru by EPS musel obsahovat snad jen bílou plochu. Asi jsi při exportu zapomněl nastavit verzi 10.
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
PandaWild
 
Příspěvky: 5500
Registrován: 22. listopad 2013 12:03
Bydliště: Most,Praha

Reputace: +1096

Re: Nahrávaní vektorů BigStock

Příspěvekod Ravennka » 20. prosinec 2014 23:02

Jinak teda krom toho, že to tam dáš takhle, tak z toho určitě udělej i ten seamless pattern... s papričkama by mohl být hezký ;) (akorát pozor na to, aby byl opravdu navazoval =))
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Ravennka
 
Příspěvky: 4351
Registrován: 14. červenec 2013 11:56

Reputace: +681

Re: Nahrávaní vektorů BigStock

Příspěvekod ypres.bass » 20. prosinec 2014 23:07

Panda - to nevím, nikde jsem nastavování jaký EPS to má být nenašel - je tam jenom že to má být EPS
Ravennka - já jsem rád že jsem zvládl tohle, ten pattern nevím jak vygenerovat a ručně se mi to fakt skládat nechce
Hodnocení: 0
www.stanislavkolarik.cz | www.smag.cz
Uživatelský avatar
ypres.bass
 
Příspěvky: 298
Registrován: 2. duben 2014 12:55
Bydliště: Pardubice

Reputace: +23

Re: Nahrávaní vektorů BigStock

Příspěvekod Ravennka » 20. prosinec 2014 23:12

Když ukládáš jako eps, tak by se Tě to měl v další obrazovce zeptat na verzi... a tam dáš eps10 ;) (tak to alespoň je u CS5 i 6)

A jinak to můžeš nahrát jako symbol a rozsévat to (a pak upravovat), ale já preferuju ruční práci (a přijde mi to jednodušší)... možná na to je nějaký plugin, nicméně to byl jenom takový hint jak recyklovat ;)
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Ravennka
 
Příspěvky: 4351
Registrován: 14. červenec 2013 11:56

Reputace: +681

Re: Nahrávaní vektorů BigStock

Příspěvekod ypres.bass » 20. prosinec 2014 23:36

tak pattern 3x3 má ještě méně

ale vyřešil jsem to tak. že jsem pod to fláknul průhledný obdélník bez okrajů. u patternu to pomohlo (šel skoro na 10 násobek), u samostatnývh ne
Hodnocení: 0
www.stanislavkolarik.cz | www.smag.cz
Uživatelský avatar
ypres.bass
 
Příspěvky: 298
Registrován: 2. duben 2014 12:55
Bydliště: Pardubice

Reputace: +23

Re: Nahrávaní vektorů BigStock

Příspěvekod libor2 » 21. prosinec 2014 11:24

Dej jako pozadi nejaky prechod, za papriky stin a budes muset zmensovat :)
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
libor2
 
Příspěvky: 250
Registrován: 12. březen 2014 06:26

Reputace: +23

PředchozíDalší

Zpět na Bigstock

cron