Aplikace Adobe?

Jste na fotobankách noví? Pište sem, pokud se chcete zeptat na ty nejzákladnější věci, potřebujete poradit, nebo se jen přivítat s místní komunitou.

Aplikace Adobe?

Příspěvekod Karolína » 28. leden 2021 16:22

Ahoj všichni, prosím, jsem začátečník, mám účet na SS a na Adobe, u SS jsem začala využívat i aplikaci na mobilu (Contributor) a u Adobe nic takového nemůžu najít. Má Adobe nějakou aplikaci k nahrávání fotek a videí? Děkuji moc, Karolína
Hodnocení: 0
Karolína

IP: 109.105.39.xx

Reputace: 0

Re: Aplikace Adobe?

Příspěvekod weyo » 29. leden 2021 21:37

Určite by bola určite vzácna, ale Adobe v tomto smere mlčí.
+Karolína Hodnocení: +1
weyo

Reputace: +122

Příspěvekod Karolína » 29. leden 2021 21:49

Děkuji za odpověď, myslela jsem, že špatně hledám. Je to škoda, aplikace od SS je docela použitelná. Navíc mi v Adobe trvá na můj vkus extra dlouho, než něco schválí. Teď mi navíc vyhodili asi 3 fotky, jako důvod uvedli "technické problémy" a nevím vůbec jaké. Ty samé fotky mi SS schválil celkem brzo. Naopak SS rád vykazuje problémy u ilustrací, vadí mu i zamčené vrstvy nebo rastr (toho nevím, jak se v AI zbavit). Vím, že jako začátečník nemám moc šanci nějakého výdělku, ale docela mě to baví a aspoň se něco naučím :)
Karolína

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 29. leden 2021 22:55

"technické problémy" jsou snad fakt jediný důvod, který od nich znám, neřeším to, obvykle tuším, že to znamená tuctová fotka s horší kvalitou :)
AS asi fakt jednom v mobilu v prohlížeči, ale fotky jsem přidávat nezkoušela, max při dovče kouknu, zda jednou prodeje, nic víc jsem nepotřebovala.
ivusakzkrabice

Reputace: +738

Zpět na Diskuse pro nováčky