cloud na zalohu

Jste na fotobankách noví? Pište sem, pokud se chcete zeptat na ty nejzákladnější věci, potřebujete poradit, nebo se jen přivítat s místní komunitou.

Re: cloud na zalohu

Příspěvekod garganel » 24. březen 2015 14:23

Bananaboy píše:
Anika píše:Nainstalovala a už tam nahrávám asi hodinu :(

Takže je to tak ako som predpokladal. Mne sa už gigabajty pripisovať nebudú. Ak to bude čítať admin, tak nech zmaže moju referal linku z môjho prvého príspevku v tejto téme, nech sa prípadní záujemci o Copy registrujú cez Garganelov referal link.

Škoda, že to už obmedzili. Mohol som mať ďalších 5 GB. :evil:

Super mne by sa GB naviac zisli a zalohovat treba. Svoje illustracie mam zalohoveane na SSD disku aj na internom HDD disku a tiez na externom HDD disku a teraz aj na clude :) . Raz sa mi stalo ze som mal len jeden disk a preinstalovaval som Windows a nechtiac som ho nainstaloval do D-cika kde som mal zalohu vsetkych mojich illustracii. Ked som to zistil skoro ma Eblo :D oblial ma studeny pot. Po hodine beznadeje som si spomenul na dobry program na obnovovanie dat Recua ktory my vacsinu illustracii ( hlavne som potreboval Ai a EPS) vratil spat. Dost to rozhadzal ale pracne som to vratil spat. ;) . Uz nikdy viac. A cloud preto lebo ani disk nieje 100% uz mi jeden s fotkami odisiel a to som sa tiez poucil. ;)
Hodnocení: 0
Adobe Illustrator CS6, Wacom CTH-470.
garganel

Reputace: +2

Příspěvekod Bananaboy » 24. březen 2015 14:40

Dosť tých bonusov zrušili, čo je škoda. Poskytovali to vtedy, keď potrebovali získať nových používateľov. Teraz je to už zavedená firma, takže už šetria gigabajtíky pre platených zákazníkov. Každopádne 15 GB už máš a ak sa ti podarí nájsť 5 referalov, tak získaš tých sľúbených 25 GB, ktoré ešte dávajú aj teraz ako majú napísané na stránke. Takže spolu krásnych 40 GB.

Cloud je určite dobré riešenie. Mať svoje dáta aj mimo PC je výhodné. Je síce málo pravdepodobné, že sa ti pokazí interný a externý HDD zároveň, ale môže sa to stať hlavne v lete počas búrky, keď blesk šľahne do vedenia a nastane prepätie v sieti. Síce počas búrky PC poctivo vypínam aj zo zástrčky, ale jeden nikdy nevie.
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod garganel » 24. březen 2015 14:46

Este ma napadlo ze ak jeden uzivatel ma viac mailovych adires tak pod kazdu sa da zriadit novy ucet a v tom programe sa da odhlasit a prihlasit sa pod inym kontom. Ked sa mi dokonci zalohovanie tak to vyskusam ;) :twisted:
garganel

Příspěvekod garganel » 24. březen 2015 14:48

Bananaboy nevies nahodou ked prerusim toto zalohovanie ci mi to zacne zalohovat od toho miesta kde to skoncilo? Uz mi to zalohuje asi 3 hodiny :) :D
garganel

Příspěvekod Bananaboy » 24. březen 2015 14:51

garganel píše:Bananaboy nevies nahodou ked prerusim toto zalohovanie ci mi to zacne zalohovat od toho miesta kde to skoncilo? Uz mi to zalohuje asi 3 hodiny :) :D

Ak to zálohuješ cez tú aplikáciu, tak to môžeš normálne prerušiť a vypnúť PC. Po zapnutí ti to bude pokračovať.
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod garganel » 24. březen 2015 15:38

Bananaboy píše:
garganel píše:Bananaboy nevies nahodou ked prerusim toto zalohovanie ci mi to zacne zalohovat od toho miesta kde to skoncilo? Uz mi to zalohuje asi 3 hodiny :) :D

Ak to zálohuješ cez tú aplikáciu, tak to môžeš normálne prerušiť a vypnúť PC. Po zapnutí ti to bude pokračovať.

Super dik Bananaboy :)
garganel

Příspěvekod sedmicka7a » 24. březen 2015 22:32

Já použivám onedrive od microsoftu a google drive. Oné drive ma taky mobilní appku a za její nainstalovaní jsou další GB. Ale mám v plánu si koupit externí HDD.
http://www.megapixel.cz/foto/106527
http://www.shutterstock.com/gallery-2703055p1.html
sedmicka7a

Reputace: +48

Příspěvekod Anika » 24. březen 2015 22:37

Nám právě jeden externí HDD nevratně umřel, a o data jsme přišli (naštěstí to nebylo nic zásadního), takže hledám různé možnosti zálohování. Momentálně mám své věci na ext. disku i v cloudu i v notebooku, bojím se už mít jen jednu zálohu.
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod Filip » 24. březen 2015 22:52

Já začal využívat

https://mega.nz

zdarma je tam 50 GB a vše se ukládá šifrovaně.
Jednoduchý klient, mobilní aplikace, přístup i přes prohlížeč a přenosy lze kdykoli pozastavit.
Filip

Reputace: 0

Příspěvekod patrikslezak » 24. březen 2015 23:02

Mám také hrůzu, že mi shoří počítač , tak si vytvářím zálohu ve virtuálním prostoru, nahrávám na https://patrikslezak.zonerama.com/Profile/52395/168612, lze tam nahrát fotku v plném rozlišení, je to zdarma a zatím tam mám 1 178 fotek a ještě mě nestopli v nahrávání, zatím neomezený prostor.
Alba jdou i skrýt heslem.
patrikslezak

Reputace: +11

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse pro nováčky