Hodnocení: 0 |
+sahar | Hodnocení: +1 |
ivusakzkrabice píše:Tak po delší době opět upravuju fotky. Zjistili jsem, že uložit jako nejde jako .jpg, to se mi v přednstavení podařilo opravit (volba starší ukládání jako), ale nevím, kde zrušit, aby mi po uložení jako .jpg nutil PS i uložení jako .psd. Vůbec nemůžu najít, kde tuhle blbost vypnout. Nevíte někdo?
PandaWild píše:Ještě to dělá když někde zůstane průhlednost. Typicky když se sloučí vrstvy, tak okraj někdy pro něj může být lehce průhledný. V tom případě by nabízel uložení do JPG "jako kopie" a chtěl by to uložit pak i do PSD.
ivusakzkrabice píše:PandaWild píše:Ještě to dělá když někde zůstane průhlednost. Typicky když se sloučí vrstvy, tak okraj někdy pro něj může být lehce průhledný. V tom případě by nabízel uložení do JPG "jako kopie" a chtěl by to uložit pak i do PSD.
Dělá mi to nově až nyní. Postup stejný - z rawu "vyvolám" v camera raw, to rovnou otevřu v photoshopu, obvykle v PS opravuju jen nějaké fleky či rovnám baráky, pak ukládám. Bohužel, když uložím jako jpg, tak při zavírání obrázku mi to nabízí, zda chci uložit jako .psd. Je to zbytečná zdržovačka, nicméně po pár poslední hromádce fotek z dovolených už si pomalu začínám zvykat..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
CanStockPhoto
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Stockfresh
Yaymicro
Featurepics
MostPhotos
Graphic Leftovers
Cutcaster
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.