Shutterstock - jiní používají klíčová slova, jež já nemohu

Jste na fotobankách noví? Pište sem, pokud se chcete zeptat na ty nejzákladnější věci, potřebujete poradit, nebo se jen přivítat s místní komunitou.

Shutterstock - jiní používají klíčová slova, jež já nemohu

Příspěvekod klaveska » 21. březen 2016 16:22

Ahoj všem,
mám poněkud zajímavý dotaz. Vektory na Shutter nahrávám zatím jen jako koníček a tvořím spíš pro odreagování a hodně poslední dobou tvořím styl "boho, indian, apache" - takové malůvky.. Ale právě s klíčovým slovem "boho" mám problém. Shutterstock mi ho nedovolí v klíčových slovech ani názvu, přitom vyhledat jde a objevují se stále nové ilustrace, jež oné klíčové slovo mají.

Přijde mi, že je to možná škoda pro mé práce, protože hodně z nich přesně odpovídá tomu, co se dá pod tímto stylem najít.. Čím by to mohlo být? Práce nahrávám klasicky přes prohlížeč, klíčová slova vyplňuji až tam..

Těším se na odpovědi a názory (:
Hodnocení: 0
klaveska

IP: 147.229.33.2xx

Reputace: 0

Re: Shutterstock - jiní používají klíčová slova, jež já nemo

Příspěvekod PandaWild » 21. březen 2016 16:26

Že to slovo nedovolí znamená co - odmítá to už při nahrávání (červený text) nebo to vyhodí editor při schvalování? Zřejmě Ti to jen označuje červeně kontrola pravopisu při nahrávání - tak toho si nevšímej, má dost omezenou slovní zásobu. Stačí jen nic neměnit, nechat to červené a submitovat znovu, podruhé to už pustí. Je to jen varování na správnost slov.
+soim Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +1981

Příspěvekod Návštěvník » 21. březen 2016 16:34

Aha, to bude řešením, děkuji. Prostě jsem to od začátku brala automaticky, že je to chyba a musím ji opravit a nesnažila se to nějak obejít. Děkuji moc a já jdu připisovat (:
Návštěvník

IP: 147.229.33.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod Anika » 21. březen 2016 19:59

Shutterstock třeba nezná výraz EPS 8, EPS 10, jeden čas mi vracel výraz geocaching, v podstatě vždycky se najde nějaký výraz, který se mu nelíbí. Stejně mu to tam nacpu :)
Anika

Reputace: +248

Zpět na Diskuse pro nováčky