vecpho.com

Jste na fotobankách noví? Pište sem, pokud se chcete zeptat na ty nejzákladnější věci, potřebujete poradit, nebo se jen přivítat s místní komunitou.

vecpho.com

Příspěvekod TomasK » 27. květen 2021 09:17

Zrovna se mi ozval nejaky manik z teto adresy, ze ho zaujal muj profil na Shutterstocku a pry:

I want to offer you good deals helping you to manage your content to some stock sites where you are not yet.

We are VECPHO, an agency of representation of Microstockers.

Our point is to negotiate the best economical offer for you with your portfolio. We have different partnerships in many stock sites. We are here to represent you and negotiate with the stock sites which ones you are not already working with, looking for a good income for you.

At that point, If you are interested, we need to know all sites you are already working with and after seeing them, and after you sign a collaboration contract with us, we start to get in touch with them to negotiate the best deal for you.

We have special proposals from the Stock Sites which ones you cannot access without our partnerships, and you always can accept or refuse the deal if you are (not) interested.

It is a WIN-WIN. You will receive the payment from them. In that way, you will keep all your rights over your content, and after you receive the payment from the site, you will send us our commission for our services.

Are you interested? Do you have any questions?

Let me know in the case you want.

Co si o tom myslite? Mne to prijde, ze se chteji prizivit na lidech, co uz jsou tak dost priskrceni o vydelky.
Hodnocení: 0
TomasK

Reputace: +10

Re: vecpho.com

Příspěvekod weyo » 5. leden 2022 09:40

Ahoj al mne to prišlo, skušal si sa tam registrovať?
weyo

Reputace: +122

Příspěvekod TomasK » 5. leden 2022 12:15

Nechal jsem to byt - psal jsem mu, ze nemam zajem. Ted me bombarduje s nabidkou, co par mesicu. Vzpomnel jsem si, ze pres toho sameho cloveka jsem pred 4 roky prodaval ikony. Jenze to bylo tak, ze si vybral ktere chce a ty pak koupil po 2 dolarech kus a tim to konci. Sice jsem dostal nejake tisice dolaru, ale zacalo mi to delat konkurenci jinde, protoze ikony skoncili na Freepik-u. Jinak teda neco psal o tom, ze by mi proslapal cesticku do dalsich fotobank a pak bych mu vyplacet podil ze zisku.
TomasK

Příspěvekod weyo » 8. leden 2022 19:49

Dakujem az info.
weyo

Reputace: +122

Příspěvekod admin » 11. leden 2022 10:04

Přečetl jsem si o nich na microstockgroup.com a teda moc mě nepřesvědčili :) Nejspíše prodají tvé portfolio do freepiku a podobných služeb, kde za milióny stažení dostaneš nula-nula-prd a o to se rozdělíš ještě s nimi. Jako jo, pokud už s fotobankami končíš, tak proč ne - vyždímáš ze svého portfolia maximum, ale jinak ti to jen ublíží. Toť můj pocit.
+zdenat5 Hodnocení: +1
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +581

Příspěvekod TomasK » 11. leden 2022 13:57

Super, diky za potvrzeni me hypotezy. Uz jen to nahaneni po par mesicich, je pro me varovny signal. Vzbuzuje to ve me pocit nabidky – mame akci, a je to desne vyhodny. :lol:
+zdenat5 Hodnocení: +1
TomasK

Příspěvekod shalom3 » 11. leden 2022 18:08

Přesně tak - nahaněčům jakéhokoli typu jde vždy jen o jejich vlastní prospěch. Podle vzorce:
dveřma vyhodíš + oknem vleze = tutový podvodník. ;)
+TomasK, +zdenat5 Hodnocení: +2
shalom3

Reputace: +1125

Zpět na Diskuse pro nováčky