Upload na Dreamstime

Re: Upload na Dreamstime

Příspěvekod TomasK » 20. únor 2023 16:39

To ja narazil jeste dalsi zradu, a to tu, ze pri uploadu JPG/ESP to ty ESP ignoruje a prida jen JPG. Az dnes to tam zacalo svitit, takze jsem cca 3 tydy pridaval jen JPG, coz je teda lahudka. Takze jsem dnesni davku smazal a pak po par hodinach zkusmo pridal jeden obrazek JPG/ESP a nejak to tam prolezlo. Neni nad to druhym pridelat praci navic. Zpetne jim tam nic pridavat nebudu a dalsi content pridam, az si to opravi.
Hodnocení: 0
TomasK

Reputace: +10

Příspěvekod Koblihate » 20. únor 2023 17:37

TomasK píše:To ja narazil jeste dalsi zradu, a to tu, ze pri uploadu JPG/ESP to ty ESP ignoruje a prida jen JPG. Az dnes to tam zacalo svitit, takze jsem cca 3 tydy pridaval jen JPG, coz je teda lahudka. Takze jsem dnesni davku smazal a pak po par hodinach zkusmo pridal jeden obrazek JPG/ESP a nejak to tam prolezlo. Neni nad to druhym pridelat praci navic. Zpetne jim tam nic pridavat nebudu a dalsi content pridam, az si to opravi.

Já nahraju nejdřív všechny JPG a pak až další upload všechny EPS a zpáruje se to hned vše.
Koblihate

Reputace: +2

Příspěvekod ivusakzkrabice » 20. únor 2023 17:50

TomasK píše:To ja narazil jeste dalsi zradu, a to tu, ze pri uploadu JPG/ESP to ty ESP ignoruje a prida jen JPG. Az dnes to tam zacalo svitit, takze jsem cca 3 tydy pridaval jen JPG, coz je teda lahudka. Takze jsem dnesni davku smazal a pak po par hodinach zkusmo pridal jeden obrazek JPG/ESP a nejak to tam prolezlo. Neni nad to druhym pridelat praci navic. Zpetne jim tam nic pridavat nebudu a dalsi content pridam, az si to opravi.

jojo, nejdřív jpg, pak přes složku additional na ftp se nahrávají esp
ivusakzkrabice

Reputace: +738

Příspěvekod zdenat5 » 21. únor 2023 07:26

Tak je to trvale - i přes tu změnu = pozměněný vzhled - jpg a EPS schvalují zvlášť
1. nahraju jpg - vyberu komerční, nebo redakční licenci
2. doplním kategorie
3. zruším práva SR-EL
4.nahraju další formát = EPS - vlevo dole
odešlu
EPS můžeš nahrát i dodatečně u již odeslaného jpg v souborech - nevyřízené, nebo online - upravit informace
+ivusakzkrabice Hodnocení: +1
zdenat5

Reputace: +137

Příspěvekod TomasK » 21. únor 2023 09:54

zdenat5 píše:

Tak je to trvale - i přes tu změnu = pozměněný vzhled - jpg a EPS schvalují zvlášť
1. nahraju jpg - vyberu komerční, nebo redakční licenci
2. doplním kategorie
3. zruším práva SR-EL
4.nahraju další formát = EPS - vlevo dole
odešlu
EPS můžeš nahrát i dodatečně u již odeslaného jpg v souborech - nevyřízené, nebo online - upravit informace

Musim priznat, ze to je pro me novinka. Nemel jsem s tim problem. Vzdy mi to bralo oboji a nahravam to jen pres to jejich webove rozhrani. Kazdopadne vsem moc diky za radu. Clovek se ma porad co ucit. :mrgreen:
TomasK

Příspěvekod TomasK » 21. únor 2023 10:37

Tak jsem zjistil, ze i zpetne staci uploadnout stare EPS soubory a priradi se sami tam, kam maji. Hura!
+zdenat5 Hodnocení: +1
TomasK

Příspěvekod ivusakzkrabice » 23. únor 2023 13:57

A další záludnost, nevím jak to bylo dříve, ale nyní se čísla (fotek v systému) přidělují už ve chvíli nahrání na ftp nikoliv ve fázi posílání ke kontrole (jako je tomu u shutterstocku). Třeba při posledním nahrávání systém vykazoval nějakou chybu, že fotky nešly hned poslat, dostala jsem se k nim až po několika hodinách. Ale je fakt, že jsem ta poslední kdo si může stěžovat po mých prodejích tento měsíc :)
ivusakzkrabice

Reputace: +738

Příspěvekod Egeris » 23. únor 2023 20:29

Ten nový upload je fakt lahůdka. Nejenže se náhodně samo zapíná "sell the rights", takže to musím hlídat. Ale ještě mě to vždy po pár odeslaných souborech vyzve k tomu, abych dokazoval, že jsem člověk - musím kliknout a držet tlačítko snad 5 vteřin. Pak mě to nehodí zpět na editovanou fotku, ale na seznam uploadovaných, takže další zbytečné klikání. Moc rád bych poznal člověka, který toto programoval.
Egeris

Reputace: +114

Příspěvekod castyhost » 24. únor 2023 08:21

"sell the rights" jsem mel vzdycky zapnute, za cely roky me kontaktovali nekolikrat a dva prodeje se i uskutecnily po 250$ co si tak pamatuju

imho nic, z ceho by contributora mela bolet hlava
castyhost

IP: 92.240.163.xx

Reputace: 0

Příspěvekod admin » 24. únor 2023 09:28

castyhost píše:"sell the rights" jsem mel vzdycky zapnute, za cely roky me kontaktovali nekolikrat a dva prodeje se i uskutecnily po 250$ co si tak pamatuju

imho nic, z ceho by contributora mela bolet hlava

Pokud prodáváš na 10 fotobankách a opravdu se tvé věci dobře prodávají, tak tohle fakt nechceš, protože na některých fotobankách a jejich partnerských webech nedokážeš tu fotku stáhnout do 48 hodin (nebo kolik tam je), jak se ve smlouvě zavazuješ... no někde to nedokážeš ani za půl roku. Tak to se pak takový prodej může i nevyplatit...
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +581

PředchozíDalší

Zpět na Dreamstime