Hodnocení: 0 |
TomasK píše:To ja narazil jeste dalsi zradu, a to tu, ze pri uploadu JPG/ESP to ty ESP ignoruje a prida jen JPG. Az dnes to tam zacalo svitit, takze jsem cca 3 tydy pridaval jen JPG, coz je teda lahudka. Takze jsem dnesni davku smazal a pak po par hodinach zkusmo pridal jeden obrazek JPG/ESP a nejak to tam prolezlo. Neni nad to druhym pridelat praci navic. Zpetne jim tam nic pridavat nebudu a dalsi content pridam, az si to opravi.
TomasK píše:To ja narazil jeste dalsi zradu, a to tu, ze pri uploadu JPG/ESP to ty ESP ignoruje a prida jen JPG. Az dnes to tam zacalo svitit, takze jsem cca 3 tydy pridaval jen JPG, coz je teda lahudka. Takze jsem dnesni davku smazal a pak po par hodinach zkusmo pridal jeden obrazek JPG/ESP a nejak to tam prolezlo. Neni nad to druhym pridelat praci navic. Zpetne jim tam nic pridavat nebudu a dalsi content pridam, az si to opravi.
+ivusakzkrabice | Hodnocení: +1 |
zdenat5 píše:TomasK píše:To ja narazil jeste dalsi zradu, a to tu, ze pri uploadu JPG/ESP to ty ESP ignoruje a prida jen JPG. Az dnes to tam zacalo svitit, takze jsem cca 3 tydy pridaval jen JPG, coz je teda lahudka. Takze jsem dnesni davku smazal a pak po par hodinach zkusmo pridal jeden obrazek JPG/ESP a nejak to tam prolezlo. Neni nad to druhym pridelat praci navic. Zpetne jim tam nic pridavat nebudu a dalsi content pridam, az si to opravi.
Tak je to trvale - i přes tu změnu = pozměněný vzhled - jpg a EPS schvalují zvlášť
1. nahraju jpg - vyberu komerční, nebo redakční licenci
2. doplním kategorie
3. zruším práva SR-EL
4.nahraju další formát = EPS - vlevo dole
odešlu
EPS můžeš nahrát i dodatečně u již odeslaného jpg v souborech - nevyřízené, nebo online - upravit informace
+zdenat5 | Hodnocení: +1 |
castyhost píše:"sell the rights" jsem mel vzdycky zapnute, za cely roky me kontaktovali nekolikrat a dva prodeje se i uskutecnily po 250$ co si tak pamatuju
imho nic, z ceho by contributora mela bolet hlava
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
CanStockPhoto
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Stockfresh
Yaymicro
Featurepics
MostPhotos
Graphic Leftovers
Cutcaster
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.