Hodnocení: 0 |
ivusakzkrabice píše:Egeris píše:Nestačí, musíš to zrušit i ve svém adobe účtu (dají ti měsíc zdarma navíc, aby tě udrželi).
Fakt dají měsíc?
Ten by se hodil, víc asi ne i za dobrou cenu.. Mám vytvořeno dopředu, budu už je po nocích keywordovat a ve dne lítat za batoletem..
+ivusakzkrabice | Hodnocení: +1 |
ivusakzkrabice píše:...dítko začne do měsíce pohybovat neřízeně po bytě plazením vpřed za objevováním, takže budu stejně neřízeně za jeho prdelí většinu dne...
Riky píše:ivusakzkrabice píše:...dítko začne do měsíce pohybovat neřízeně po bytě plazením vpřed za objevováním, takže budu stejně neřízeně za jeho prdelí většinu dne...
Jednou rukou chytat dítko, druhou fotit a fotit a zase fotit. Nejen pro fb, ale hlavně do rodinného alba. Tenhle čas uteče mnohem rychleji než by měl. Jak jsem dnes, kdy na mě mé ratolesti zhlížejí od stropu, ráda za každou fotku z tohohle roztomilého období. Hlavně v období puberty jsem je často prohlížela. Předplatných ještě bude, ale potomek je miminkem jen jednou.
----------------------
Panda - to je dobrá vychytávka. Ještě bych tuhle výbavu rozšířila o elektrický obojek, a kafíčko si už můžu užít na plných 100%.
+ivusakzkrabice | Hodnocení: +1 |
admin píše:
Potomek je miminkem jenom jednou ... tak záleží, kolik si jich pořídíš Ale stejně je to zajímavé, že uprvního potomka máme fotograficky zdokumentovaný každý "prd", u druhého mnohem méně a to třetí skoro nefotíme ani na narozeniny Ále co, však jsou všechny skoro stejný
PandaWild píše:Moderní matka opatří bryndák dítěte wifi minikamerou a sleduje jeho trajektorii z pohodlí PC obrazovky při práci.
ivusakzkrabice píše: A co čtvrtý? Není v plánu? Někde jsem četla, že pro matky je psychicky nejhorší počet dětí 3, že je lepší pro sklidnění pořídit čtvrté
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
CanStockPhoto
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Stockfresh
Yaymicro
Featurepics
MostPhotos
Graphic Leftovers
Cutcaster
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.