Adobe stock / Fotolia

Re: Adobe stock / Fotolia

Příspěvekod Lenka » 28. leden 2019 11:40

Prosím o pomoc. Jak víte, v angličtině se nechytám a z formulářů taky nejsem moc chytrá. Když chci vysypat peníze z Fotolie - musím si kvůli tomu sloučit Fotolii s Adobe, nebo nemusím? (Rozhraní Fotolie mi vyhovuje, konečně jsem se rámcově naučila, kde mám co hledat, a ze změn mám kopřivku). :-)
Hodnocení: 0
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod PandaWild » 28. leden 2019 12:06

Poslední, která to nemá ještě sloučené? :shock: 5. února Fotolia končí a pokud to nebudeš mít sloučené, předpokládám že se Ti 5.11. zruší účet na Fotolii, vyplatí Ti zbytek peněz a zruší portfolio. Pokud nechceš všechno nahrávat znovu, tak si to raději sluč, ať nemusíš začínat od začátku.
PandaWild

Reputace: +1991

Příspěvekod Lenka » 28. leden 2019 12:08

Jsem to zkusila - a nenašla jsem to zatrhávací políčko, že už mám účet. Normálně z toho panikařím. :-(
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod PandaWild » 28. leden 2019 12:10

Při sloučení musíš vyjít z účtu Fotolie, na klikací odkaz nahoře v pruhu, odtud si vytvořit účet na Adobe. Nestačí jít přímo na vytvoření účtu Adobe, protože by to nevědělo link na původní účet Fotolie.
PandaWild

Příspěvekod Lenka » 28. leden 2019 12:13

Takže když jdu přímo, tak tam nic nezaklikávám? Mě se to "mám účet na Fotolii" nezobrazilo, je tam jen zaklikávací "kontaktujte mě mailem" (o což fakt nestojím, aby mi někdo psal anglicky, když tomu nerozumím, a ještě chtěl odpověď). :-D Myslela jsem, že fotobankama vyřeším sociální fobii, ale zdá se, že to tak úplně nefunguje. :-D
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod PandaWild » 28. leden 2019 12:15

Nevím už přesně jak to bylo (když se dívám tak na registraci Adobe také nevidím zaškrtávátko k Fotolii), ale zkus vyjít z toho klikacího odkazu na Fotolii, takhle by to mělo propojit účty automaticky. Myslím že jsem takhle při registraci nic nezadával a vědělo to z toho samo co má s čím propojit, ale muselo se vyjít z klikátka na Fotolii.
PandaWild

Příspěvekod Lenka » 28. leden 2019 12:19

Tak aby se to ještě víc zkomplikovalo, adobe už na můj mail eviduje nějakej účet. Což by mohl být behance nebo nevim. Možná to smazání účtu a zapomenutí že existoval není až tak špatný řešení... :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Bananaboy » 28. leden 2019 12:19

Ani ja nemám ešte zlúčené účty. Musím si vytvoriť na Adobe nový účet? Jeden účet už na Adobe mám kvôli Behance.
A dá sa pri prechode na Adobe niekde vybrať mena? Teraz mám Fotoliu v dolároch, ale chcel by som Adobe účet v eurách, pretože prichádzam o hodne peňazí konverziou z tých ich [CENSORED] kreditov.
Bananaboy

Reputace: +1062

Příspěvekod Lenka » 28. leden 2019 12:23

Byl to Behance. Takže jsem se přihlásila do obojího, zmáčkla synchronizovat z Fotolie a už mě to rovnou hodilo do "adobe" s nápisem "zjistili jsme, že prodáváte soubory na Fotolii". Kdyby to někdo potřeboval. :-D A teď jsem opět v pr... protože nevím, kterým z těch hesel se teda budu přihlašovat. :-D
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Lenka » 28. leden 2019 12:25

Bananaboy píše:Ani ja nemám ešte zlúčené účty. Musím si vytvoriť na Adobe nový účet? Jeden účet už na Adobe mám kvôli Behance.
A dá sa pri prechode na Adobe niekde vybrať mena? Teraz mám Fotoliu v dolároch, ale chcel by som Adobe účet v eurách, pretože prichádzam o hodne peňazí konverziou z tých ich [CENSORED] kreditov.

Přihlaš se zároveň do Fotolie i do Adobe (s Behance heslem), potom na Fotolii zmáčkni sync. a oni se postarají o zbytek. Teda doufám. :-D
Jsem medvěd.
Lenka

PředchozíDalší

Zpět na Fotolia