Adobe stock / Fotolia

Re: Adobe stock / Fotolia

Příspěvekod Bananaboy » 27. září 2022 18:54

shalom3 píše:Tak jak, už někomu něco zařadili do té bezplatné kolekce? Mně zatím nic, popravdě řečeno si už ani nedělám moc iluze.

Zrovna mi prišiel e-mail. Zatiaľ mi zaradili 3 kusy. U ostatných to píše "IN REVIEW", tak možno ešte niečo vyberú. A ak nie, tak aj 15 dolárov poteší. Aspoň si konečne po dlhom čase budem môcť kúpiť nejaké jedlo. :?
+zdenat5 Hodnocení: +1
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod zdenat5 » 27. září 2022 19:11

Tak sem na to koukla - vybrané to měli hned a dnes už je to ve výplatě. Akorát je to nějak víc - asi ještě něco později vybrali :P :P :P
Hodnocení: 0
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod shalom3 » 27. září 2022 21:16

Já se picnu. Mail zatím nedorazil, ale částka se mi zvýšila o 20 USD. Kromě toho ještě bylo prodáno jedno video za 28 USD - v dnešní prodejní katastrofě je to skoro na "pepku".
+zdenat5 Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ivusakzkrabice » 27. září 2022 21:52

Celé dva kusy!
..ze 4 :)
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod shalom3 » 27. září 2022 23:16

To je ale úžasný, sotva komu vyberou polovinu ;)
+ivusakzkrabice, +zdenat5 Hodnocení: +2
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Painter » 28. září 2022 06:20

Přiskočilo mi 100€, ale nějak se nemůžu dopočítat. Veliký prodej nebyl a mám schválených cca 10 ilustrací. Uvidím jestli přijde mail.
Painter

IP: 178.255.168.xx

Reputace: 0

Příspěvekod TomasK » 28. září 2022 07:47

Ja 13 kousku a mam tam jeste nejake dalsi u kterych probiha stale kontrola… tak treba jeste neco kapne. :mrgreen:
TomasK

Reputace: +32

Příspěvekod zdenat5 » 11. říjen 2022 16:25

Došla další nabídka do sekce volný na rok, ale nevidím, kde to odsouhlasit. Zvedli cenu na 8 USD.V nápovědě píšou - Po omezenou dobu zveme vybrané přispěvatele Adobe Stock, aby nominovali položky pro potenciální zahrnutí do bezplatné kolekce. Pokud splňujete podmínky, uvidíte banner na hlavním panelu, když se přihlašujete do svého portálu pro přispěvatele . Tak nevím - asi nevyhovuju a akorát poslali email. :?: :roll: :!: Máte to taky ?

Submit your stock content for an opportunity to get paid upfront

Upfront payment opportunity,
now until October 27
Dear Zdenka,

You’re eligible to opt in or renew stock content for consideration to be added to the Adobe Stock free collection. Between now and October 27, sign into your Contributor portal dashboard to opt-in your eligible files.

Right now, you have 141* suggested assets that could be opted in for review.

How much do I get paid for each asset?

For each selected file included in the free collection, you’ll receive an upfront payment of US $8.
Opt-in now
What happens next?

Your selected assets will be added to the free collection for 12 months. While in the free collection, those assets won’t earn any additional royalties (since you will already have received the one-time payment per asset). After the 12-month period, your selected assets will be opted in by default for consideration in each subsequent 12-month period. If selected by Adobe, you will receive an additional upfront payment for each subsequent 12-month period. You will be able to opt out of the auto-renewal through the portal during next year’s review period.

To protect your best-selling work, we won’t suggest any assets that have been downloaded in the paid collection in the last 12 months.

You have until October 27 to review and opt-in your eligible assets in the Contributor portal. If you change your mind before the cutoff date, you can always remove individual assets from the submission. Only the content you opt in will be considered for the free collection.

We’ll review your opted-in assets. Your upfront payment for any selected assets will automatically appear in your Earnings page.

Questions?

We’re here to help. Please refer to our FAQ, or send us a message

Visit the portal to opt in now.
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod pink » 11. říjen 2022 18:14

V Adobe Stock si zapni přepínač Určeno pro bezplatnou kolekci. U mě to bylo pár vybraných videí, tak asi proto za cenu 8 usd/eur. Když u videa zapneš táhlo nominovat, tak musíš nakonci zobrazeného okna potvrdit souhlas. Do 27.10 si to taky můžeš po nominování rozmyslet a vrátit táhlo zpět.
pink

IP: 194.71.126.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Bananaboy » 11. říjen 2022 18:22

8 USD je to preto, lebo sa jedná o videá. Mne nominovali len 2 ks, lebo videí mám málo. A z tých dvoch zrejme nevyberú ani jedno. :(
Bananaboy

Reputace: +1079

PředchozíDalší

Zpět na Fotolia