| Hodnocení: 0 |
weyo píše:Stale mi to príde neekonomické a strata času, lebo verím tomu že 500 fotiek dokáže na Adobe zarobit daleko viac pre bežnom uploade, nehovoriac že ich pošlem na ostatné fotobanky a pri 1000ke fotiek to už je iná suma.
| +Marsan, +weyo | Hodnocení: +2 |
Jestli myslíte to jak vám přijde sms s adobe id, tak to ano, ale tak daleko mě to nepustí.ivusakzkrabice píše:A měl jste tam alespoň nastavené dvoustupňové ověřování? Minimálně pomocí sms?
ivusakzkrabice píše:A měl jste tam alespoň nastavené dvoustupňové ověřování? Minimálně pomocí sms?
Karel Zahrádka píše:ivusakzkrabice píše:A měl jste tam alespoň nastavené dvoustupňové ověřování? Minimálně pomocí sms?
Teď už tomu nerozumím vůbec. Byl jsem zablokován, podpora mě odblokovala s tím, že mi zrušila už platbu, která už byla ve frontě a ve výdělcích mám asi dvacet dolarů méně. Upozornili mě, že se to může stát znovu a definitivně, když poruším podmínky a doporučili si znovu přečíst bod 8.1. Píše se tam o umělém navyšování stažení, ale já fakt nic takového nedělal, ani bych to neuměl. Moc nerozumím té jejich právnické angličtině.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.