Adobe stock / Fotolia

Re: Adobe stock / Fotolia

Příspěvekod weyo » 2. říjen 2023 09:59

Stale mi to príde neekonomické a strata času, lebo verím tomu že 500 fotiek dokáže na Adobe zarobit daleko viac pre bežnom uploade, nehovoriac že ich pošlem na ostatné fotobanky a pri 1000ke fotiek to už je iná suma.
Hodnocení: 0
weyo

Reputace: +124

Příspěvekod Ubu Mbekele » 2. říjen 2023 10:58

weyo píše:Stale mi to príde neekonomické a strata času, lebo verím tomu že 500 fotiek dokáže na Adobe zarobit daleko viac pre bežnom uploade, nehovoriac že ich pošlem na ostatné fotobanky a pri 1000ke fotiek to už je iná suma.

To je pravda, pokud by se fotky odesílaly exkluzivně, nebo je bylo nutné upravovat. Poslal jsem dávno zaplacené soubory a k tomu ještě nepoužitelný odpad. Určitě nebudu reagovat na všechny výzvy. Jen na ty, které mám v archivu, nebo bych je fotil tak jako tak. Výhoda je, že berou i produkty sériového snímání bez úprav, sypané rovnou z karty. Bohužel zlobil upload a občas bylo potřeba něco znova poslat. Uvidím jestli obrázky schválí a potom se budu rozhodovat dál.
+Marsan, +weyo Hodnocení: +2
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ubu Mbekele » 2. říjen 2023 18:53

Jediné, čemu zatím nerozumím, jsou stejné peníze za 501 fotek i za 999. Kdo jim pošle tu tisícovku jen tak? Bude to všimné aby nedělali ofuky se schvalováním???
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Příspěvekod ivusakzkrabice » 3. říjen 2023 13:20

Hlavně to bude další brzda pro schvalování na Adobe tak nějak obecně.. :|
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Karel Zahrádka » 13. říjen 2023 10:24

Dobrý den. Obracím se s prosbou o radu. Problém vznikl pravděpodobně tak, že jsem včera poslal kamarádce do ameriky poslal odkaz na svoje portfolio (to si jenom myslím,může to být i náhoda). Večer už jsem se nemohl do svého účtu přiuspěvatele dostat a problém (potíže s ověřením) trvá. Bylo tam ještě kontaktujte nás, ale výběr ve formuláři neodpovídal mému problému. Žádný telefon na českou podporu jsem nenašel. Co s tím? Děkuji. Karel Zahrádka
Karel Zahrádka

IP: 213.195.235.xx

Příspěvekod ivusakzkrabice » 13. říjen 2023 12:57

A měl jste tam alespoň nastavené dvoustupňové ověřování? Minimálně pomocí sms?
ivusakzkrabice

Příspěvekod Pavson » 13. říjen 2023 13:34

Jak jste na tom s platbama už došla?
Pavson

IP: 109.81.83.xx

Příspěvekod Návštěvník » 13. říjen 2023 16:59

ivusakzkrabice píše:A měl jste tam alespoň nastavené dvoustupňové ověřování? Minimálně pomocí sms?
Jestli myslíte to jak vám přijde sms s adobe id, tak to ano, ale tak daleko mě to nepustí.
Návštěvník

Příspěvekod Karel Zahrádka » 14. říjen 2023 09:27

ivusakzkrabice píše:A měl jste tam alespoň nastavené dvoustupňové ověřování? Minimálně pomocí sms?

Teď už tomu nerozumím vůbec. Byl jsem zablokován, podpora mě odblokovala s tím, že mi zrušila už platbu, která už byla ve frontě a ve výdělcích mám asi dvacet dolarů méně. Upozornili mě, že se to může stát znovu a definitivně, když poruším podmínky a doporučili si znovu přečíst bod 8.1. Píše se tam o umělém navyšování stažení, ale já fakt nic takového nedělal, ani bych to neuměl. Moc nerozumím té jejich právnické angličtině.
Karel Zahrádka

Příspěvekod ivusakzkrabice » 18. říjen 2023 13:50

Karel Zahrádka píše:

Teď už tomu nerozumím vůbec. Byl jsem zablokován, podpora mě odblokovala s tím, že mi zrušila už platbu, která už byla ve frontě a ve výdělcích mám asi dvacet dolarů méně. Upozornili mě, že se to může stát znovu a definitivně, když poruším podmínky a doporučili si znovu přečíst bod 8.1. Píše se tam o umělém navyšování stažení, ale já fakt nic takového nedělal, ani bych to neuměl. Moc nerozumím té jejich právnické angličtině.

Možná tuším. AS má pro zákazníky cosi jako několik prvních stažení zdarma (my dostaneme asi těch 0,99 USD) a pak teprve platí za další stažení. Mohlo dojít k nějakému přesvědčení, že ty jste ty stažení udělal vy. Třeba z porovnání IP adresy možná mohli mít ten pocit, nebo ze série stažení jen z Vašeho účtu. Netuším jaké mohou mít kontrolní mechanismy, každopádně jste byl asi mylně vyhodnocen jako zločinec.
ivusakzkrabice

PředchozíDalší

Zpět na Fotolia