Fotolia

Re: Fotolia

Příspěvekod mszucs » 11. únor 2016 12:51

V každom prípade Paypal má lepší kurz ako banka na USD - € konverziu tak to dajako prežijem

artus píše:vydrž, padne euro a bude vyriešené :D

Aj to je možnosť :D
Hodnocení: 0
mszucs

Reputace: +5

Příspěvekod YommY » 11. únor 2016 13:02

Zvláštní, že se řeší jestli Euro nebo Dolar. Mě posílají Libry.
+Lenka, +mszucs Hodnocení: +2
YommY

IP: 194.39.218.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Bananaboy » 7. září 2016 08:49

Často sa tu spomína opakované posielanie zamietnutých fotiek/ilustrácií na Shutterstock, ale ako je to s Fotoliou? Tiež tam znovu posielate zamietnuté veci? Nikdy som zamietnuté veci na Fotolii neriešil, pretože väčšinou ich zamietli oprávnene. No teraz tam zamestnali asi nejakého nového magora, ktorý mi vyhodil 2 vektory z 20 kusovej dávky pre "Quality Issue". Pritom tie vektory sú úplne v poriadku a v tej samej kvalite ako ostatné. To dá rozum, že nekvalitné veci by som im tam neposielal. Myslíte, že im to tam môžem poslať znovu? S Fotoliou nemám žiadne skúsenosti, čo sa týka opakovaného posielania zamietnutých vektorov, takže preto sa radšej pýtam skúsenejších znovuposielačov. :lol:
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod PandaWild » 7. září 2016 18:27

Párkrát se mi stalo, že jsem si myslel který magor mi to bezdůvodně vyhodil, ale pak jsem vždy našel závadu, kterou jsem přehlédl (a někdy to stálo za výměnu ve všech fotobankách). Tak Fotolii už docela věřím a když chybu nevidím, tak ji hledám ještě důkladněji, jistě tam je. Uvádějí, že zakazují resubmit bez opravy, myslím že oprávněně.
+Pedro Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Host » 7. září 2016 18:38

Na Fotolii jsem asi nikdy nezažil bezdůvodné vyhození. Naprostá většina byla, když jsem se tam snažil procpat obrázky, které jinde dávám jako editorial a i tak jich hodně prošlo. Kdyby to tak bylo všude... ;)
Host

IP: 193.86.92.1xx

Příspěvekod GreatWhite » 7. září 2016 19:22

...já se dívám na fotolii na bestsellery dne a pořád tam vidím každý den ty vysmáté fousaté mladíky za notebookem, nažehlené bílé košiláče v zářivé žluté helmě jak čumí do plánů na stavbu nějakého obchodního centra a multikulturní šťastnou partičku businessmanů v prosluněném mrakodrapu. Chtěl bych se zeptat nějaké fotobankové rady starších, to tam byly pořád fotky tohoto typu? Myslíte si, že někdy v blízké budoucnosti budou koneční zákazníci ignorovat fotky v tomto stylu https://eu.fotolia.com/id/120040700 nebo se to bude prodávat takto do konce světa? :?:
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod Pitju » 7. září 2016 20:13

Osobne si myslím, že klišé je už zažraté....a designeri a zákazníci získali Štokholmský sindróm na tieto motívy
+mszucs Hodnocení: +1
Pitju

Reputace: +17

Příspěvekod Host » 7. září 2016 20:31

GreatWhite píše:...já se dívám na fotolii na bestsellery dne a pořád tam vidím každý den ty vysmáté fousaté mladíky za notebookem, nažehlené bílé košiláče v zářivé žluté helmě jak čumí do plánů na stavbu nějakého obchodního centra a multikulturní šťastnou partičku businessmanů v prosluněném mrakodrapu. Chtěl bych se zeptat nějaké fotobankové rady starších, to tam byly pořád fotky tohoto typu? Myslíte si, že někdy v blízké budoucnosti budou koneční zákazníci ignorovat fotky v tomto stylu https://eu.fotolia.com/id/120040700 nebo se to bude prodávat takto do konce světa? :?:

Kdepak, dřív tam bývali vysmátí oholení mladíci. Ti vousatí (zřejmě ortodoxní :-) ) jsou tam jen posledních pár let. Co přijde po nich je těžko říct, možná plešatí, nebo těm vousatým přibudou na hlavách turbany... :lol:
+mszucs Hodnocení: +1
Host

IP: 193.86.92.1xx

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 7. září 2016 20:36

GreatWhite píše:...já se dívám na fotolii na bestsellery dne a pořád tam vidím každý den ty vysmáté fousaté mladíky za notebookem

Když se ti nelíbí sympatičtí vousáči, tak můžeš fotit blond prsatice v negliže a úspěch máš také zaručen.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 7. září 2016 20:46

hypotekyfidler.cz píše:
GreatWhite píše:...já se dívám na fotolii na bestsellery dne a pořád tam vidím každý den ty vysmáté fousaté mladíky za notebookem

Když se ti nelíbí sympatičtí vousáči, tak můžeš fotit blond prsatice v negliže a úspěch máš také zaručen.

Mimochodem, podíval jsem se na ten náhled, co tam mají, na 75% zvětšení na její levé oko a to je síla - to bych se v životě neodvážil nikam poslat.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

PředchozíDalší

Zpět na Fotolia