artus píše:vydrž, padne euro a bude vyriešené
Aj to je možnosť
artus píše:vydrž, padne euro a bude vyriešené
| Hodnocení: 0 |
| +Lenka, +mszucs | Hodnocení: +2 |
| +Pedro | Hodnocení: +1 |
| +mszucs | Hodnocení: +1 |
GreatWhite píše:...já se dívám na fotolii na bestsellery dne a pořád tam vidím každý den ty vysmáté fousaté mladíky za notebookem, nažehlené bílé košiláče v zářivé žluté helmě jak čumí do plánů na stavbu nějakého obchodního centra a multikulturní šťastnou partičku businessmanů v prosluněném mrakodrapu. Chtěl bych se zeptat nějaké fotobankové rady starších, to tam byly pořád fotky tohoto typu? Myslíte si, že někdy v blízké budoucnosti budou koneční zákazníci ignorovat fotky v tomto stylu https://eu.fotolia.com/id/120040700 nebo se to bude prodávat takto do konce světa?
| +mszucs | Hodnocení: +1 |
GreatWhite píše:...já se dívám na fotolii na bestsellery dne a pořád tam vidím každý den ty vysmáté fousaté mladíky za notebookem
hypotekyfidler.cz píše:GreatWhite píše:...já se dívám na fotolii na bestsellery dne a pořád tam vidím každý den ty vysmáté fousaté mladíky za notebookem
Když se ti nelíbí sympatičtí vousáči, tak můžeš fotit blond prsatice v negliže a úspěch máš také zaručen.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.