Problem s nahravni vektorovych obrazku

Re: Problem s nahravni vektorovych obrazku

Příspěvekod zdenat5 » 10. červenec 2019 04:44

admin píše:
zdenat5 píše:
Egeris píše:Zkusila jsi i jedinečné jméno pro ten zip archiv?

To jsem zkusila jako první - také sem to celé znovu uložila do EPS , znovu jpg - všechno bez metadat, a nejde to - to je nějaká záhada, růže je nakreslená podle vlastního fota Tak nevím - vyhazuje to automat. :?:

A není problém ve velikosti (rozměru) toho JPG - Fotolia vyžaduje asi 15 MPx - nejvíc ze všech fotobank.

V tom to taky není - jpg je 5500x5500 pixelů všechny vektory dělám stejně - ostatní prošly :!: Nic z toho co uvádějí v pravidlech jsem neporušila - prostě se automatu něco nelíbí a blokuje to. Snad je to nějaká výjímka.
Hodnocení: 0
zdenat5

Reputace: +137

Příspěvekod Vero » 10. červenec 2019 14:12

A zkusit kratší název a bez čehokoli, co by mohlo dělat problémy (mezery...)?
+zdenat5 Hodnocení: +1
Vero

Reputace: +54

Příspěvekod zdenat5 » 10. červenec 2019 17:41

Vero píše:A zkusit kratší název a bez čehokoli, co by mohlo dělat problémy (mezery...)?

Opravdu jsem vyzkoušela snad všechno možné - jednoduchý, ale unikátní název, i zip bez názvu, jenom jako nová složka. Zvláštní je, že to nenahrálo alespoň jpg,zatím to nechám být a zkusím to o hodně později - nejde o jeden vektor, který nejde nahrát, ale chtěla bych vědět proč - nemyslím, že by mělo smysl obrátit se na podporu. Snad je to výjimka - ostatním fotobankám nevadí. Pokud na příčinu přijdu- dám o tom vědět. Děkuji všem za zájem a pomoc při řešení problému.
Hodnocení: 0
zdenat5

Reputace: +137

Předchozí

Zpět na Fotolia