+PandaWild, +shalom3 | Hodnocení: +2 |
Hodnocení: 0 |
+Kuliparek, +Miky, +Ravennka | Hodnocení: +3 |
3dmb píše:nechapu co presne se deje. co za zmeny nastaly v istocku?
zadny informaci me nedosly, jen jsem si nyni vsimnul, ze na svym uctu nevidim statistiky, ani nemuzu uploadnout fotky k prodeji. jsou nekde nejaky blizsi informace?
nedorazil mi ani zadnej email, prose nic a nemuzu ted ucet pouzivat jako contributor...
Miky píše:Lod se potapi a ti kteri nestacili vyskocit si vezme iStock sebou – to se deje.
iStock zacina vyplacet vsem neexkluzivnim plosne 15% provizi, ktera zacina na 0.02 dolaru za jeden prodej.
honza286 píše:Miky píše:Lod se potapi a ti kteri nestacili vyskocit si vezme iStock sebou – to se deje.
iStock zacina vyplacet vsem neexkluzivnim plosne 15% provizi, ktera zacina na 0.02 dolaru za jeden prodej.
Nechci ti brát iluze, ale v lednu jsem měl prodej na istocku za 1,12 dolarů, zato např. mnohými vynášená fotolia běžně 0,33, 123rf 0,22 dolarů za fotku. A 0,25 na SS taky není bůhvíjaká hitparáda, tam to ale většině vynahradí počet stažení. To, že nevidím výdělky ani statistiky, mě taky štve, ale možná to je jen dočasný stav a na konci února se to zlepší. A že uvidím výdělky za měsíc až na konci dalšího měsíce, je sice nepříjemné, ale pro porovnání Alamy sice zobrazí výdělek ihned, ale než se přičte na účet, tak to trvá běžně 2-3 měsíce.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
CanStockPhoto
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Stockfresh
Yaymicro
Featurepics
MostPhotos
Graphic Leftovers
Cutcaster
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.