Nahravani pres ESP

Re: Nahravani pres ESP

Příspěvekod Miky » 4. únor 2017 09:47

Hlavne si dejte zalezet a dukladne to otagujte, aby jste meli co nejvic 0.02 prodeju. :lol:
+PandaWild, +shalom3 Hodnocení: +2
Miky

Reputace: +68

Příspěvekod YommY » 4. únor 2017 11:08

Pokud chtěl iStock odradit i zbytek contributorů tak DeepMeta 3 je naprosto skvělý nástroj. Jestli je tohle to zlepšení tak nechci vědět co je v jejich podání zhoršení :twisted:
Hodnocení: 0
YommY

Reputace: +1

Příspěvekod Kuliparek » 4. únor 2017 15:03

Přišel jsem si postěžovat! z DeepMeta 3 jsem znechucenej :-D A to jsem si včera říkal, jak blbě se nahrává na Bigstock a teda teď to pěkně předčil Istock :-D
Kuliparek

Reputace: +30

Příspěvekod PandaWild » 4. únor 2017 18:13

Proč znechucený, iStock byl v nechutnostech vždy jednička, nic moc se nezměnilo.
+Kuliparek, +Miky, +Ravennka Hodnocení: +3
PandaWild

Reputace: +1968

Příspěvekod Kuliparek » 4. únor 2017 19:00

No zdá se, že zvládá zvedat laťku ještě víc :D
Kuliparek

Reputace: +30

Příspěvekod 3dmb » 4. únor 2017 19:45

nechapu co presne se deje. co za zmeny nastaly v istocku?
zadny informaci me nedosly, jen jsem si nyni vsimnul, ze na svym uctu nevidim statistiky, ani nemuzu uploadnout fotky k prodeji. jsou nekde nejaky blizsi informace?
nedorazil mi ani zadnej email, prose nic a nemuzu ted ucet pouzivat jako contributor...
3dmb

Reputace: 0

Příspěvekod Miky » 4. únor 2017 20:09

3dmb píše:nechapu co presne se deje. co za zmeny nastaly v istocku?
zadny informaci me nedosly, jen jsem si nyni vsimnul, ze na svym uctu nevidim statistiky, ani nemuzu uploadnout fotky k prodeji. jsou nekde nejaky blizsi informace?
nedorazil mi ani zadnej email, prose nic a nemuzu ted ucet pouzivat jako contributor...

Lod se potapi a ti kteri nestacili vyskocit si vezme iStock sebou – to se deje.
iStock zacina vyplacet vsem neexkluzivnim plosne 15% provizi, ktera zacina na 0.02 dolaru za jeden prodej. A aby to jeste vylepsili tak zrusili moznost mazani vlastnich souboru(proc asi ze). K tomu schovali cisla prodeju – staci prece cela castka pri vyplate ne? :mrgreen: Dale zmenili zpusob uploadu - ma ti prijit email s udaji jak na to...
Proste “uzasne" zmeny z iStocku jako kazdy rok, uz nejmene 5 let v rade. :lol:
Miky

Příspěvekod honza286 » 4. únor 2017 21:16

Miky píše:Lod se potapi a ti kteri nestacili vyskocit si vezme iStock sebou – to se deje.
iStock zacina vyplacet vsem neexkluzivnim plosne 15% provizi, ktera zacina na 0.02 dolaru za jeden prodej.

Nechci ti brát iluze, ale v lednu jsem měl prodej na istocku za 1,12 dolarů, zato např. mnohými vynášená fotolia běžně 0,33, 123rf 0,22 dolarů za fotku. A 0,25 na SS taky není bůhvíjaká hitparáda, tam to ale většině vynahradí počet stažení. To, že nevidím výdělky ani statistiky, mě taky štve, ale možná to je jen dočasný stav a na konci února se to zlepší. A že uvidím výdělky za měsíc až na konci dalšího měsíce, je sice nepříjemné, ale pro porovnání Alamy sice zobrazí výdělek ihned, ale než se přičte na účet, tak to trvá běžně 2-3 měsíce.
honza286

Reputace: +70

Příspěvekod Miky » 5. únor 2017 05:41

honza286 píše:
Miky píše:Lod se potapi a ti kteri nestacili vyskocit si vezme iStock sebou – to se deje.
iStock zacina vyplacet vsem neexkluzivnim plosne 15% provizi, ktera zacina na 0.02 dolaru za jeden prodej.

Nechci ti brát iluze, ale v lednu jsem měl prodej na istocku za 1,12 dolarů, zato např. mnohými vynášená fotolia běžně 0,33, 123rf 0,22 dolarů za fotku. A 0,25 na SS taky není bůhvíjaká hitparáda, tam to ale většině vynahradí počet stažení. To, že nevidím výdělky ani statistiky, mě taky štve, ale možná to je jen dočasný stav a na konci února se to zlepší. A že uvidím výdělky za měsíc až na konci dalšího měsíce, je sice nepříjemné, ale pro porovnání Alamy sice zobrazí výdělek ihned, ale než se přičte na účet, tak to trvá běžně 2-3 měsíce.

Aha a ja si naivne myslel, ze to, ze aktualne nevidite ty cisla je ten nejmensi problem. :lol:
Jinak ja to naprosto chapu. Vzdyt i dabel si najde rychle advokata a i ty nejlacinejsi slapky u cesty dokazou dokola vysvetlovat, obhajovat a hledat vymluvy proc delaji to co delaji. ;)
Miky

Příspěvekod Anika » 5. únor 2017 09:02

Dneska se nemůžu přihlásit do ESP. Přes noc mě to automaticky odhlásilo, a už to nefunguje. Nepomohlo ani resetování hesla. :lol:
Anika

Reputace: +248

PředchozíDalší

Zpět na iStock