Nahravani pres ESP

Re: Nahravani pres ESP

Příspěvekod duben » 20. únor 2017 10:47

castyhost píše:jak resite na iStock Model release? Doted jsem mel s modelem pro kazdy rok jeden a fungovalo to. Ted mi to na 2017 neuznali - datum foceni neni datum na MR
Opravdu pro kazde foceni mate jeden release?

Používám na model relase appku: Easy release
http://market.android.com/details?id=co ... asyrelease
https://itunes.apple.com/app/easy-relea ... t=1001lrKm

A pro každé focení je to vždy nový model release s datumem a popisem konkrétního focení. Přes tu apku se to naťuká a podepíše celkem rychle. Odpadá nutnost skenování, tisku fotky apod.
Hodnocení: 0
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod honza286 » 20. únor 2017 12:14

Marsan píše:
Host píše:........ souhlasi s datem v exifu. Upravovat exif radeji ani nezkousejte

exif data mažu už cca 2roky na všechny FT a žádný problém. Četl jsem tady někdy, že prý to může být problém. Moje zkušenost je jiná.(nahrál jsem tak cca 3500 fotek)

Pokud nahráváš fotky jako editorial bez exifu, tak ti to na istockphoto nevezmou. Ovšem ostatní licence berou v pohodě i bez exifu.
honza286

Reputace: +70

Příspěvekod Host » 20. únor 2017 12:56

duben píše:
castyhost píše:jak resite na iStock Model release? Doted jsem mel s modelem pro kazdy rok jeden a fungovalo to. Ted mi to na 2017 neuznali - datum foceni neni datum na MR
Opravdu pro kazde foceni mate jeden release?

Používám na model relase appku: Easy release
http://market.android.com/details?id=co ... asyrelease
https://itunes.apple.com/app/easy-relea ... t=1001lrKm

A pro každé focení je to vždy nový model release s datumem a popisem konkrétního focení. Přes tu apku se to naťuká a podepíše celkem rychle. Odpadá nutnost skenování, tisku fotky apod.

To je moc hezka vec. Ma jen jedinou chybu, bez ceske verze je u nas neplatna. Staci kdyz se to po par letech modelce rozlezi v hlavě a bude chtit treba podil z tech milonu, co jste na ni (podle ni) mezitim vydelali a bude tvrdit, ze jste ji vmanipulovali do podpisu neceho, cemu nerozumnela. Zazil jsem to a jen ceska verze mne podle pravnika, zachranila od prusvihu...
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Host » 20. únor 2017 13:04

honza286 píše:
Marsan píše:
Host píše:........ souhlasi s datem v exifu. Upravovat exif radeji ani nezkousejte

exif data mažu už cca 2roky na všechny FT a žádný problém. Četl jsem tady někdy, že prý to může být problém. Moje zkušenost je jiná.(nahrál jsem tak cca 3500 fotek)

Pokud nahráváš fotky jako editorial bez exifu, tak ti to na istockphoto nevezmou. Ovšem ostatní licence berou v pohodě i bez exifu.

Me vyhazovali i vsechny obrazky ke kterym byl treba model release a vyzadovali shodu data na mr s exifem. Uz dlouho jsem tam nenahraval, ale v pravidlech to maji porad. Pouze u selfportraitu staci jeden univerzalni mr.
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod alzbeti » 22. únor 2017 15:51

Zdravim. Viete mi, prosím, poradiť, či sa dá nahrávať na iStock normálne ako "doteraz" cez staré deepmeta (nie to škaredé nové), alebo treba presedlať na to ESP? Vektory nenahrávam. Ďakujem. :)
alzbeti

Reputace: +10

Příspěvekod ahas » 22. únor 2017 16:00

Nic jineho nez ESP uz neni a Deepmeta a StockSubmitter nahravaji na ESP.
ahas

Reputace: +34

Příspěvekod alzbeti » 22. únor 2017 16:07

Ok. Diky. Idem zistit, ako to tam funguje :D
alzbeti

Reputace: +10

Příspěvekod cobraCZ » 22. únor 2017 17:31

Prosím prosím, z nového DeepMeta zmizela funkce automatického rozpoznání významu klíčových slov nebo jsem jen slepej? :o
cobraCZ

Reputace: +25

Příspěvekod sci » 22. únor 2017 20:39

Asi jsem nechápavá, při nahrání přes ESP mi nenačte žádné informace o souboru (ani EXIF ani IPTC), takže jsem nepochopila jak můžu nahrát várku fotek, protože nepoznám ke které zrovna přidám nějak údaje. Je tu někdo kdo na rozdíl ode mě pochopil systém a podělí se o knowhow? :roll:
sci

Reputace: +12

Příspěvekod patrikslezak » 22. únor 2017 23:01

Včera jsem nahrával přes deep meta 3, u fotek se mi nezobrazovali klíčová slova, tak jsem program deep meta 3 odinstaloval a nainstaloval poslední verzi deep meta 3 http://www.deepmeta.com/Downloads/, byla to verze 3.0.6 Feb 20, 2017, ta už fungovala, u fotek byl vidět název i klíčová slova, nahrál jsem a do 24 hodin byli fotky schválené, dřív to trvalo 3 týdny. Nevím co si o tom mám myslet, buď tam nikdo nenahrává, nebo přijali víc kontrolorů :)
patrikslezak

Reputace: +11

PředchozíDalší

Zpět na iStock