Upload na iStock

Re: Upload na iStock

Příspěvekod Lenka » 18. únor 2015 13:24

Teď jsem tam chtěla nahrávat a uvědomila jsem si, že se mi z toho jejich rozhraní zvedá kýbl. Nechám to na čas bejt, stejně prodávaj pod psa, radši zapracuju na Pondu, vyházeli mi teďka všechny starý věci, co jsem jim nahrála ještě jako svg, tak to tam začnu soukat v bitmapách. Vidím to jako perspektivnější (a nemusím při přihlašování koukat na detaily beďarů a bradavic). :)
Hodnocení: 0
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Anika » 18. únor 2015 14:07

Tak dneska mě teda namíchli, vymazali většinu kw, například výraz fractal, z fraktálů. Jak to pak má někdo najít? :o
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod Lenka » 18. únor 2015 14:57

Někdy mám z těch posuzovatelů pocit, že nemají nějak extrémní zájem na tom, aby ty naše věci někdo našel. :?
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Ravennka » 18. únor 2015 23:36

styna píše:Už týden to tam visí jako "Upload Queue"

Já když to uploadnu a čekám, tak to mám jako Pending...

Nicméně jsem došla k názoru, že kolik tam nahraju, tolik mi prověří. Normálně nahrávám denně 10 kousků a těch 10 kousků denně mi prohlédnou. Dneska jsem nahrála 20 a čekalo mě 20 zpráv o (ne)přijetí =)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod PandaWild » 18. únor 2015 23:46

styna píše:...Už týden to tam visí jako "Upload Queue" ...
Upload Queue? To znamená že jsi to ještě neodeslala. V DeepMeta se nejdříve zeditují keywordy a kategorie, pak se to na záložce Upload přesune z ToUpload do UploadQueue (zleva doprava) a pak stiskneš "Start uploads" a tím se zahájí odesílání na iStock.
PandaWild

Reputace: +1968

Příspěvekod styna » 19. únor 2015 04:02

PandaWild píše:
styna píše:...Už týden to tam visí jako "Upload Queue" ...
Upload Queue? To znamená že jsi to ještě neodeslala. V DeepMeta se nejdříve zeditují keywordy a kategorie, pak se to na záložce Upload přesune z ToUpload do UploadQueue (zleva doprava) a pak stiskneš "Start uploads" a tím se zahájí odesílání na iStock.

Díky za upozornění. Měla jsem zato, že jsem "to tlačítko" použila :oops:

Je lepší jít na ně pomalu a nahrávat jim portfolio postupně nebo je to úplně jedno?

styna
styna

Reputace: +40

Příspěvekod Lenka » 19. únor 2015 09:25

Mám podezření, že jejich nastavení odesílání fotek moc velkou rychlost neumožňuje. Ale podle reakcí mám dojem, že na rychlosti nesejde. Máš tam ostatně napsaný, kolik maximálně můžeš nahrát za x hodin. :-)
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod styna » 19. únor 2015 09:40

Lenka píše:Mám podezření, že jejich nastavení odesílání fotek moc velkou rychlost neumožňuje. Ale podle reakcí mám dojem, že na rychlosti nesejde. Máš tam ostatně napsaný, kolik maximálně můžeš nahrát za x hodin. :-)

Do limitu 999 ilu za 7dní se bez problémů vlezu. Ale nejsem zas takový šílenec, abych to zkoušela :lol:

Zkusím nahrát dvacítku a uvidím, kolik z toho projde. Nechci, aby mi podstatné procento uploadu vyhodili jen proto, že se jim to tam moc nahromadilo.
styna

Reputace: +40

Příspěvekod Lenka » 19. únor 2015 09:55

Tak to se neboj. Oni to stejně nezpracují najednou. Když se dokopu, nahrávám po 50ti a oni to v klídku likvidujou po 5-10ti denně. Tak čtvrtina spadne pod "exekutivu" a tou tak 80% z toho, co tam spadlo, projde. Kw nekontroluju, na takový věci nemám nervy. Možná časem, až budu mít čas a náladu něco dopisovat a opravovat. :P
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Ravennka » 19. únor 2015 10:22

Tak já vyhazuju takovýty obecný kw - design, art a pak když ten jejich slovník absolutně nezná význam slova, kterým to myslím já a místo holinek myslí hodinky a podobně =/ Většinou se vyškodím tak na 30 - 40 slov a to se mi zdá docela ok. ťuk ťuk, snad už omezili toho magora, co vyhazoval všechno... akorát u vzoru žirafa mi vyhodili dost, ale i tak tam zůstalo asi 15. Jinak víceméně bez problémů, sem tam slovo.

Denně tam rvu těch 10 - 20 a % vyhození se mi nezdá nijak závratné. Každopádně jsem vsadila na strategii v každé dávce poslat různou kvalitu i provedení - takže nějaký pattern, ikonku, ilustraci, něco ne zrovna moc nevedeného, něco z Texu.. a zatím schvalování docela ok =)

Teď ještě aby přišly i nějaké peněžní výsledky. Sice ano, první ilustrace se prodala, když jsem tam měla asi 10 obrázků, ale tempo z toho to nechytlo. Ze začátku své fb "kariéry" bych sice byla nadšená, ale teď už jsem zhýčkaná a chtěla bych od toho kapku víc :D ale tak to počítám, že přijde, až tam toho budu mít víc (všechno). Ach my optimisti :mrgreen:
Ravennka

Reputace: +750

PředchozíDalší

Zpět na iStock