Tak já vyhazuju takovýty obecný kw - design, art a pak když ten jejich slovník absolutně nezná význam slova, kterým to myslím já a místo holinek myslí hodinky a podobně =/ Většinou se vyškodím tak na 30 - 40 slov a to se mi zdá docela ok. ťuk ťuk, snad už omezili toho magora, co vyhazoval všechno... akorát u vzoru žirafa mi vyhodili dost, ale i tak tam zůstalo asi 15. Jinak víceméně bez problémů, sem tam slovo.
Denně tam rvu těch 10 - 20 a % vyhození se mi nezdá nijak závratné. Každopádně jsem vsadila na strategii v každé dávce poslat různou kvalitu i provedení - takže nějaký pattern, ikonku, ilustraci, něco ne zrovna moc nevedeného, něco z Texu.. a zatím schvalování docela ok =)
Teď ještě aby přišly i nějaké peněžní výsledky. Sice ano, první ilustrace se prodala, když jsem tam měla asi 10 obrázků, ale tempo z toho to nechytlo. Ze začátku své fb "kariéry" bych sice byla nadšená, ale teď už jsem zhýčkaná a chtěla bych od toho kapku víc
ale tak to počítám, že přijde, až tam toho budu mít víc (všechno). Ach my optimisti