Právě je 18. červen 2026 02:17

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Jaký filtr UV filtr

Zdravím, chci se zeptat jaký je rozdíl mezi UV HD filtrem a UV HMC filtrem :) Díky za odpověď
Read more : Jaký filtr UV filtr | Zobrazení : 7555 | Odpovědi : 14 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Canon EF 100-400mm f/4,5-5,6L IS USM cena

Mohl bych poprosit o názor zdejší fotografy? Kamarád, profi fotograf, mě chce prodat Canon EF 100-400mm f/4,5-5,6L IS USM, cca 9 let starý, v pefektním stavu (kamaráda znám, takže vím, že se o něj určitě dobře staral).
Chce za něj cca 17 tis, koukal jsem, že ve výkupu na Megapixelu by mu dali 8 000,-
Zkoušel jsem na svém těle 700D, i při nejdelších ohniscích kvalita uspokojivá a použitelná - narozdíl od mého současného EF ...
Read more : Canon EF 100-400mm f/4,5-5,6L IS USM cena | Zobrazení : 3872 | Odpovědi : 4 | Fórum : O focení

Slabe predaje a nulove Views

Caute. Poradili by ste mi? :) Robim nieco zle? Na SS som asi 2-3 mesiace. Na uvod som nahraval grafiku, vektory. Po par dnoch som mal prvy predaj, do cca 2och tyzdnov dokopy 4 predaje. Potom som cca mesiac nepridaval nic (dovolenka, ine povinnosti). Nepredalo sa nic nove, no posledne dva tyzdne som obnovil pritok aj grafik a dokonca zacal som uploadovat aj fotky.

Dodnes ziaden dalsi ...
Read more : Slabe predaje a nulove Views | Zobrazení : 14690 | Odpovědi : 25 | Fórum : Shutterstock

Shutterstock...Same Artist

Ahojte
Potreboval by som pochopiť nejaké zákonitosti. Pri kliknutí na nejakú moju ilustráciu, ktorá patrí do série podobných a spodobnými kľúčovými slovami sa mi zobrzí v Same Artist jediná ilustrácia, ktorá do tej série ani nepatrí no ilustrácie zo série nieje vidieť. Avšak v Similar Images See All sa zobrazujú ilustrácie ostatných autorov v pohode s podobnou tématikou s podobnými kľúčovými slovami.

Môžem nejak ovplyvniť, aby sa mi zbrazovali aj ostatné ilustrácie zo série v ...
Read more : Shutterstock...Same Artist | Zobrazení : 1859 | Odpovědi : 0 | Fórum : Shutterstock

Objektiv Sigma

Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli máte zkušenost s tímto objektivem Sigma AF 17-50 2.8 DC OS HSM. Mám nikon D5200 :) Občas jsem i fotil na vypůjčený Full Frame, kde jsem měl 24-70 2.8 Lkovej objektiv od Canonu :) Je to něco jinačího no :) Ale ta cena. Abych se ...
Read more : Objektiv Sigma | Zobrazení : 6182 | Odpovědi : 10 | Fórum : Diskuse pro nováčky

DeepMeta

Mám od neděle zásek s DeepMeta. Jsem přihlášený vlevo dole vidět status bar jméno, balance atd. a když zkusím něco uploadnout, tak ERROR: Invalid response from iStock: empty (invalid uesrname/password?). Má někdo podobný problém nebo vám DeepMeta chodí bez potíží? Díky
Read more : DeepMeta | Zobrazení : 10324 | Odpovědi : 12 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Contributor tool

Ahoj, zaregistroval jsem se na IStock, ale nikde nemůžu najít contributor tool, nebo odkaz na vstupní test. Kde to najdu? Díky
Read more : Contributor tool | Zobrazení : 3681 | Odpovědi : 4 | Fórum : iStock

Appka 123RF OTG

Tak dúfam,že sa neopakujem,ale celkom sympatická aplikacia do mobilu, zo zaujimavými funkciami:
https://play.google.com/store/apps/deta ... com.rf.otg

Napriklad Like pre fotografie,dokonca aj zoznam Followerov.
Read more : Appka 123RF OTG | Zobrazení : 7204 | Odpovědi : 3 | Fórum : 123rf

Editorial fotky na Alamy?

Začínám nahrávat editorial fotografie, co mám na microstocku, na Alamy. Zde ty fotky nejsou v kateorii editorial, ale jakmile jsou na fotce lidé a nemám model release, automaticky se zařadí fotografie do licence RM- Rights Managed. Někde v komentářích na starém fóru o fotobankách jsem četl, že bylo proti pravidlům fotobanky Alamy, mít fotky na microstocku v kategorii editorial, licence RF a zároveň tytéž fotografie mít na Alamy v licenci RM. Prosím nevíte, zda toto ...
Read more : Editorial fotky na Alamy? | Zobrazení : 9625 | Odpovědi : 1 | Fórum : Macrostock fotobanky

Creative Kitchen youtube channel

Ahoj, všem děkuji za podporu a rady, posílám link na nově spuštěný projekt, počítáme s tím že bude jedno/dvě videa každý týden, uvidíme jak se to rozjede.
https://www.youtube.com/channel/UC9Wg6Z ... XI5sjob60w
zítra bude další video a pak už to bude po týdnu, řeknu Vám že to není žádná legrace, ale je to super naučit se něco nového. :D
Read more : Creative Kitchen youtube channel | Zobrazení : 52475 | Odpovědi : 70 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817