Právě je 18. červen 2026 02:18

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Portfolio shutterstock

Ahoj, ještě ráno jsem měl na shutterstocku cca. 1400 obrázků, ale teď jen 33 ks, nevíte někdo co to může být?? Stalo se to ještě někomu?? Petr
Read more : Portfolio shutterstock | Zobrazení : 16144 | Odpovědi : 30 | Fórum : Shutterstock

Rada

Dobrý den, ahoj , potřebuji poradit, matka začla se Shutterstockem.Má měsíčne cca jen 20 dolarů.
Jak to udělat s výplatama?Založit pay pal účet a jaký? Stačí ten osobní nebo musí být business.Musí byt OSVČ nebo není nutný v tomto případě.Děkuji moc za podporu a radu, hezký den !
Read more : Rada | Zobrazení : 8571 | Odpovědi : 7 | Fórum : Shutterstock

100.000.000 Photos

Magická hranica na Shuttri sa blíži,ale je to dobré? Mne dnes zo 100 fotiek vyhodili 7 a verím tomu,že ked ich dám za dva týždne - prejdú. Mám pocit,že zmäkli a príjmajú už kadečo. Ja som služobne mladý,ale sú tu určite pamätnici,ktorí začínali tvoriť portfolio Shuttestocku...
Read more : 100.000.000 Photos | Zobrazení : 16221 | Odpovědi : 28 | Fórum : Shutterstock

Šek

Dobrý den, jak to funguje s výplatou na šek? :) Děkuji
Read more : Šek | Zobrazení : 2038 | Odpovědi : 1 | Fórum : Shutterstock

workshop pro uplne novacky

Ahoj,
jsem začátečník, který by se chtěl registrovat na fotobankách a začít se v tom trochu orientovat. Už při registraci jsem pochopila, že sama bez pomoci nebo rady jak na to krok za krokem mi tento proces bude trvat sto let :shock: jsou k dispozici nebo víte o nějakých workshopech školeních nebo soukromích lekcích kde mě mohou do toho zasvětit ?

Moc díky za info

Lina Lin
Read more : workshop pro uplne novacky | Zobrazení : 4289 | Odpovědi : 6 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Facebook, twitter, pinterest atd.

Hledal jsem zde na fóru ale marně, tak zakládám nové vlánko.
Zajímalo by mě jakou máte zkušenost s odkazy na nově schválené obrázky, like, odběratele atd.
Jestli to má vůbec smysl zakládat(osobně facebook nemám vůbec rád) - pro fotobanky. Zajímá mě otázka navýšení prodejů atd. jestli to někdo porovnával.
Díky za každou myšlenku a zkušenosti
Petr
Read more : Facebook, twitter, pinterest atd. | Zobrazení : 4694 | Odpovědi : 6 | Fórum : Shutterstock

shutterstock odmitl pripojeni

Ahoj , jde vám shutterstock? já když se chci prihlasit na stranku prispevatele tak mi to ukaze - Web submit.shutterstock.com odmítl připojení. Co to?
Read more : shutterstock odmitl pripojeni | Zobrazení : 2439 | Odpovědi : 2 | Fórum : Shutterstock

Vánoce + Nový rok

Už se nám to blíží... v rámci vzájemné výpomoci (a každoročnímu nadhození tohoto tématu) mi přišlo fajn, aby se to všechno nahrnulo do jednoho tématu a příští rok se to dalo jednoduše najít :mrgreen:

Co Vám za vánoční témata frčí a co naopak vůbec?
Co je podle Vás zbytečné dělat, pokud nejsme schopni udělat top ilustraci či fotku?
A čeho je podle Vás nedostatek? (Ne že ...
Read more : Vánoce + Nový rok | Zobrazení : 14448 | Odpovědi : 25 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Karty

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jestli jste někdo někdy měl problém s nahráváním hracích karet (fotografie).
Nahrávala jsem 2 fotografie hracích karet - španělských a byly zamítnuty pro Intellectual Property. Přitom to jsou normální karty, jako německé či francouzské karty.

Popřípadě kam se píší na SS reklamace?

Děkuji
Read more : Karty | Zobrazení : 2032 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Crop vs FullFram

Mám takovej dotaz, pokud fotím portrét na FullFramu se clonou 5, tak to znamená že na Cropu to můžu fotit na 3? (3*1,6 =4,8). PS Chci aby kvalita byla stejná. :) Nebo taky na Cropu musím dát clonu 5? :) a pokud na FullFramu dám iso 1000 tak na Cropu musím dát 1600? ...
Read more : Crop vs FullFram | Zobrazení : 8472 | Odpovědi : 15 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817