Právě je 17. červen 2026 17:17

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Rozškatulkování

Už dlouho chci vědět, co kdo děláte za tvorbu abych se mohl obratit na spravneho cloveka.Dávám anketu ale bylo by lepší napsat vždy danou tvorbu,kterou děláte.Melo by to být přínosné pro všechny. :D
Read more : Rozškatulkování | Zobrazení : 7439 | Odpovědi : 12 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Co vás zajímá ohledně tvorby a prodeje videí?

Přiznám se hned na začátku, že mám minimální zkušenosti s prodejem a tvorbou videa, takže ode mě se moc odpovědí nedočkáte.... ale absolvoval jsem jednu moc zajímavou návštěvu v pražské pobočce fotobanky Pond5 (v prodeji microstock videí je na světě na prvním místě) a tak trochu jsme se domluvili, že bychom toto téma trochu nakopli a pomohli tvůrcům videa. Takže máte-li nějaké dotazy, směle je sem napište, ať se máme od čeho odpíchnout.
Read more : Co vás zajímá ohledně tvorby a prodeje videí? | Zobrazení : 475132 | Odpovědi : 1087 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Editorial

Ahoj, prosím můžete mi nějak jasně popsat jak označt editorial ? (je to můj první pokus o editorial)

jedná se i fotku lidí na trhu dala jsem do titulku: název města, země - měsíc den, rok : lidé na trhu

a do kw prostě normální slova

takhle jsem to pochápla z jejich návodu na netu

a zamítnuto z důvodu
Editorial Designation -- In order for this image to be reviewed correctly, resubmit it designated as ...
Read more : Editorial | Zobrazení : 37885 | Odpovědi : 68 | Fórum : Shutterstock

K čemu jsou Public sets?

Ahoj,
prostě jsem to tady nikde nenašla :/. Je to k něčemu důležité? :?:
A taky bych se ještě chtěla zeptat, kde najdu podle kterého kw byla ilustrace prodána. :))
Děkuji
Read more : K čemu jsou Public sets? | Zobrazení : 4496 | Odpovědi : 6 | Fórum : Shutterstock

predaje na istock

Ahoj,
chcela by som sa spýtať či je normálne, že na istocku samotnom nemám vôbec žiadne predaje, ale partnerských ich mám dosť veľa? :-) príde mi to trochu zvláštne :-)
Read more : predaje na istock | Zobrazení : 26947 | Odpovědi : 43 | Fórum : iStock

Slovenské EIN Po Tax Interview - Funguje !!!

Konečne teraz dorazila provízia na Pay Pal a po zhliadnutí na Payout Report je konečne daňová zrážka velká nula...Oplatilo sa čakať :-)
Read more : Slovenské EIN Po Tax Interview - Funguje !!! | Zobrazení : 5329 | Odpovědi : 6 | Fórum : iStock

tax center

dneska mi přeišel mejl o zaslání daňového formuláře - má s tím někdo zkušenost?
Read more : tax center | Zobrazení : 63989 | Odpovědi : 34 | Fórum : 123rf

vaše zisky na Alamy

Môžem sa tak trošku drzo spýtať koľko máte na Alamy fotiek a aké máte pri tom portfóliu zárobky ? Práve som tam začala. Som na fotobankách už pár mesiacov, ale chcela som skúsiť niečo, kde sa môžu pošťastiť aj väčšie zárobky bez toho aby som mala v portfóliu 1000+ (myslím, že to je napríklad na SS taká hranica odkedy idú aké také príjmy). :-)
Zatiaľ mi vzali ...
Read more : vaše zisky na Alamy | Zobrazení : 35898 | Odpovědi : 22 | Fórum : Macrostock fotobanky

Úprava fotek - outsorcing

má někdo zkušenosti co se týče outsorcingu (zaměstnání někoho šikovného na úpravu fotek (indie atd .. )
Read more : Úprava fotek - outsorcing | Zobrazení : 21923 | Odpovědi : 26 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Nejde se přihlásit na Istock

Má někdo další stejný problém?
Na microstockgroup.com už to taky někdo hlásí, tak doufám, že problém není v mém přijímači, teda.... :roll:
Read more : Nejde se přihlásit na Istock | Zobrazení : 4425 | Odpovědi : 5 | Fórum : iStock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48565 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817