Právě je 2. srpen 2026 09:37

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Upload na iStock

Nedaří se mi uploadovat vektory na iStock, máte také tento problém? Po nahrání obrázků dám Proceed, ale otevře se prázdná stránka. Obrázek sice pak lze najít v Unfinished Uploads, lze ho otagovat, zadat kategorie, ale po odeslání ke schválení se zase zjeví bílá stránka a obrázek se neobjeví ve frontě čekajících a je zase v Unfinished. Zkoušela jsem Safari, Firefox, Google Chrome, i ten Deep Meta.. nic nepomohlo. Ani jiný počítač. Nevíte, co s tím?
Read more : Upload na iStock | Zobrazení : 375610 | Odpovědi : 701 | Fórum : iStock

Veřejné sety na Shutterstocku

Zkoušeli jste někdo ty veřejné sety na Shutterstocku - zvedly se vám nějak viditělně prodeje? Já nad tím doccela dlouho přemýšlel, ale nic jsem nevymyslel - pokud by se ty sety "nabízely" už při vyhledávání, tak by to určitě stálo za úvahu. Ale tak jak je to teď jsou v podstatě dohledatelné jen pokud kupující rozklikne váš profil, tak nevím, jestli má smysl ty sety vytvářet a udržovat.

Jakou s tím máte zkušenost vy?
Read more : Veřejné sety na Shutterstocku | Zobrazení : 3997 | Odpovědi : 4 | Fórum : Shutterstock

ANKETA: vector i JPG verze obrazku na SS

Ahoj, dala jsem tu malou anketku - prosim podelte se s ostatnimi, zda nahravate na SS u vectorovych obrazku i rastrovou verzi (tedy mate pak obrazek v portfoliu 2x).
Popripade i vysvetlete proc:)
Diky
Read more : ANKETA: vector i JPG verze obrazku na SS | Zobrazení : 20525 | Odpovědi : 33 | Fórum : Shutterstock

Registrace...

Ahojte, zaregistrovala jsem se na Bigstock, mail mám ověřený. Automaticky mě přihlásili.
Chtěla bych si pořešit založení nicku, vyplnit W8Ben atd.

Potřebovala bych poradit co dál. Z profilu se můžu akorát odhlásit nebo najedu do My activities. Když najedu do FAQ a chci třeba projít Contributor tutorial, tak mě to háže na přihlášení. Jenže má mailovka ani heslo ještě není v systému.

Jak dlouho to tak trvá, než to bude aktivní?
Read more : Registrace... | Zobrazení : 55947 | Odpovědi : 35 | Fórum : Bigstock

XMedia Recode

Zdravím,

můžete mi , prosím, poradit s nastavením záložek „formát“ a „obraz“ pro uložení do .mov z m2ts?
Předem děkuji

Astro
Read more : XMedia Recode | Zobrazení : 22240 | Odpovědi : 29 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Schvalování na Istock

Zdravím, rád bych se zeptal, jaká je u vás doba schvalování na Istocku,
Díky Honza
Read more : Schvalování na Istock | Zobrazení : 51020 | Odpovědi : 90 | Fórum : iStock

RGB x CMYK

Přiznávám se, že jsem z 99 procent online grafik (dělám grafiku hlavně pro web), tiskové věci skoro vůbec netvořím a tak mě docela zarazilo, jak Pavel prosazuje v komentářích pod tímto článkem tvorbu vektorů pro fotobanky v CMYK módu - http://fotobanky.cz/pozadavky-na-vektorove-ilustrace

Fotobankám je to samozřejmě jedno, ty berou jak cmyk, tak rgb (jen se nesmí používat oba módy zároveň). Mě by spíše zajímalo, jaký barevný mód používáte při tvorbě ...
Read more : RGB x CMYK | Zobrazení : 58718 | Odpovědi : 73 | Fórum : O grafice nejen vektorové

Jak se vám nahrává a prodává na Bigstocku?

Jsem na Bigstocku - z prvních 10ti fotek mi 9 vzali, hned mám lepší náladu. Jak to tam vypadá s prodejema? :-)
Read more : Jak se vám nahrává a prodává na Bigstocku? | Zobrazení : 77167 | Odpovědi : 76 | Fórum : Bigstock

Ostrava - Microstock setkání

Jsou zde nějací fotografové, grafici, atd .. co by zašli na nějaké setkání v Ostravě a okolí ?
Read more : Ostrava - Microstock setkání | Zobrazení : 42367 | Odpovědi : 75 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Photostock

Zdravim,

chcel by som za opytat ci je mozne nastavit vo Photostocku aby ukladalo aj viacslovne klucove slova:-) Vzdy mi to rozbije na samostatne slova.
Diky
Read more : Photostock | Zobrazení : 16302 | Odpovědi : 14 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48606 • Celkem témat 1307 • Celkem členů 854