Právě je 17. červen 2026 09:51

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

RGB x CMYK

Přiznávám se, že jsem z 99 procent online grafik (dělám grafiku hlavně pro web), tiskové věci skoro vůbec netvořím a tak mě docela zarazilo, jak Pavel prosazuje v komentářích pod tímto článkem tvorbu vektorů pro fotobanky v CMYK módu - http://fotobanky.cz/pozadavky-na-vektorove-ilustrace

Fotobankám je to samozřejmě jedno, ty berou jak cmyk, tak rgb (jen se nesmí používat oba módy zároveň). Mě by spíše zajímalo, jaký barevný mód používáte při tvorbě ...
Read more : RGB x CMYK | Zobrazení : 56701 | Odpovědi : 73 | Fórum : O grafice nejen vektorové

Jak se vám nahrává a prodává na Bigstocku?

Jsem na Bigstocku - z prvních 10ti fotek mi 9 vzali, hned mám lepší náladu. Jak to tam vypadá s prodejema? :-)
Read more : Jak se vám nahrává a prodává na Bigstocku? | Zobrazení : 75281 | Odpovědi : 76 | Fórum : Bigstock

Ostrava - Microstock setkání

Jsou zde nějací fotografové, grafici, atd .. co by zašli na nějaké setkání v Ostravě a okolí ?
Read more : Ostrava - Microstock setkání | Zobrazení : 40358 | Odpovědi : 75 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Photostock

Zdravim,

chcel by som za opytat ci je mozne nastavit vo Photostocku aby ukladalo aj viacslovne klucove slova:-) Vzdy mi to rozbije na samostatne slova.
Diky
Read more : Photostock | Zobrazení : 15908 | Odpovědi : 14 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Maximální velikost souborů

Tak jsem právě omylem a náhodou zjistila, že se dají na shutterstock nahrávat soubory o velikosti až 30 MB. Doteď jsem žila v domnění, že maximum je 15MB. Omylem jsem jeden nezkontrolovala a nahrála, byl velký 32MB a byla jsem upozorněna, že maximum je 30. To jsem moc ráda, někdy to byla honička zmenšit velikost na 15. Jdu to hned vyzkoušet.
Read more : Maximální velikost souborů | Zobrazení : 27858 | Odpovědi : 33 | Fórum : Shutterstock

Mostphotos

Jste někdo na této fotobance? Přemýšlím, že to tam zkusím (pokud vezmou DVD :)) oslovili mě a nabízí mí 100% commission (pro ostatní mají 50% což také není špatné). Zatím s nimi jednám, uvídím, jestli to není nějaká kulišárna :)
Read more : Mostphotos | Zobrazení : 22280 | Odpovědi : 35 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

ftp shuterstock

Ahoj, v poslední době se mi stane, že některé poslané video přez FTP se neobjevi na shutterstocku :/ nevite proc?Na ostatni fotobanky to jde v pohodě.Díky!!!
Read more : ftp shuterstock | Zobrazení : 12080 | Odpovědi : 12 | Fórum : Shutterstock

Založení živnosťáku pro blbce.

Ahoj, ve fotobankách už nějakou dobu prodávám a dá se říct, že to dělám na černo. Jsem na PÚ. Příští měsíc se chystám založit si živnosták s tím, že ještě k tomu začnu pracovat na poloviční úvazek v jedné firmě. Mám par dotazů, např. ohledně toho, kdo bude odvádět zdravotní a sociální v případě že dělám na částečný úvazek? Budu platit celou částku já nebo zaměstnavatel? Jak mám postupovat krůček po krůčku při zakládání živnosti, ...
Read more : Založení živnosťáku pro blbce. | Zobrazení : 10326 | Odpovědi : 15 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Nahrávání na Evanto

Ahoj všem,
mám malou technickou na ty, co nahráváte na Evanto : rozumím tomu správně, že při nahrávání chtějí ode mě .jpg, pak druhý jpg v poměru 80x80 a pak zip s Eps + jpg?
Takže co, mám jpeg výstup zmenšit na 80x80 - až na to že artboard obvykle nemám čtvercový...

Prostě nechápu, asi jsem rozumu mdlého....jak to tam děláte?
Díky za rady!
Read more : Nahrávání na Evanto | Zobrazení : 52669 | Odpovědi : 35 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

VectorStock

Chci se zeptat, jestli nekdo nahravate do microfotobanky VectorStock, tak jake jsou treba prodeje vůči Shutterstocku a má to cenu díky.
Read more : VectorStock | Zobrazení : 98537 | Odpovědi : 128 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48563 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817