Právě je 18. červen 2026 11:24

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Adobe Cloud - 139 EUR na rok...

Jiří Chlebus na svém FB (https://www.facebook.com/jirichlebus.cz/)

'Jedna lahůdka pro designery používající Adobe Creative Cloud předplatné.
Pokud chcete mít na rok Adobe CC za 139 €, tak jděte do této nabídky. Byl jsem k tomu skeptický, napsal jsem na Adobe podporu, vyhledal firmu Global Deal v seznamu oficiálních Adobe reselerů, vše potvrzeno, koupil jsem redeem kód na Software Codes, vložil ho tady creative.adobe.com/redeem a mám Adobe CC na rok za ...
Read more : Adobe Cloud - 139 EUR na rok... | Zobrazení : 48123 | Odpovědi : 91 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Download na Dreamstime

Prosím o radu. Mám zakoupené (již zaplacené) předplatné na stahování fotek na Dreamstime. Aktuálně mám k dispozici 20 fotek ke stažení. Problém je, že mi fotky nejdou stáhnout. Mám otevřený profil na Dreamstime (je zde uvedeno že zbývá 20 fotek ke stažení..), když kliknu u vybrané fotky na download, nic zásadního se neděje. Ve stažených souborech fotku nemám. Poradíte mi prosím, jak lze fotky stáhnout, co je potřeba udělat..?
Moc díky!
Read more : Download na Dreamstime | Zobrazení : 8546 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Nahravanie.fotografii zo sportovych udalosti

Chcem sa spytat ako to chodi s fotografiami kde su sportovci a ich nahravanie. Pre osobu potrebujem prilozit formular ale ako to je pri slavnych osobnostiach a pod. Dakujem
Read more : Nahravanie.fotografii zo sportovych udalosti | Zobrazení : 7787 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Nahravanie fotografii

Dobry den chcem sa spytat ako to funguje s fotografiami zo sportovych udalosti a pod. Ci je treba prilozit potrebny formular alebo nie. Dakujem
Read more : Nahravanie fotografii | Zobrazení : 6652 | Odpovědi : 2 | Fórum : Shutterstock

Forma podnikania

Ahojte,

začal som prispievať na fotobanky (už tam je nejaký príjem) a preto by som sa chcel opýtať aku formu podnikania zvoliť?

Som zamestnaný na TPP a nemám živnosť ... malo by isť len o pasivny vedľajši príjem ... rRieši to niekto aj príjmom cez autorske zákony potom v daňovom priznani?

Alebo aka forma je podľa Vás najlepšia?

Ďakujem za odpoveď.
Read more : Forma podnikania | Zobrazení : 8566 | Odpovědi : 11 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Nepripsany prodej u Shutterstocku

Dobry den,

cetl jsem nekolik prispevku, kde si lide stezuji, ze nektere fotobanky nepripisuji vsechny prodeje.
Vcera jsem se tedy rozhodl otestovat Shutterstock. Kamarad koupil svym subscription uctem jeden muj obrazek a v prodejich se nezobrazil. Ted je to cca 17 hodin od prodeje. Docela by me tedy zajimalo, jestli je mozne, ze to je jen technicky problem, nebo zamerny podvod.

Mate s tim nekdo stejnou zkusenost?

Napadlo me otestovat vice portfolii a prodeju, takze ...
Read more : Nepripsany prodej u Shutterstocku | Zobrazení : 8587 | Odpovědi : 6 | Fórum : Shutterstock

motion array

Zdravím kolektív, našla som na shutterstock fore odporučenie na fotobanku Motion Array. Máte niekto skúsenosť reálne vyzerá to maličkú fotobanku
Read more : motion array | Zobrazení : 4288 | Odpovědi : 0 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Podobné fotky, odeslat znovu zamítnutou jednu verzi fotky?

Ahoj,
jsem blbec, přehlédl jsem podobnost u dvou fotek a klasické odmítnutí "Podobný obsah". Každopádně odmítnutí je u obou fotek. Mám vyzkoušet odeslat jednu z nich znovu, nebo to nechat být a šoupat nohama, abych nenaštval Inda.
Díky moc.
Read more : Podobné fotky, odeslat znovu zamítnutou jednu verzi fotky? | Zobrazení : 6283 | Odpovědi : 2 | Fórum : Shutterstock

Pracovní stůl pro práci u PC

Táta mi říkal ať se vždycky zamyslím, jak se k té či oné práci postavit (a nemyslel tím zády :D ). Tak jsem se konečně rozhoupal a koupil výškově polohovatelný rám a když jsem nepochodil u třech truhlářů, tak jsem si desku a vše potřebné udělal sám...
Zkoušel jsem proces i natáčet a možná k tomu něco i písnu vícero, tak pokud bude zájem, tak přidám ...
Read more : Pracovní stůl pro práci u PC | Zobrazení : 4491 | Odpovědi : 2 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Nejprodávanější fky/illustrace/videa na fotobankách.

Zdravím, existuje ještě u některé fotobanky možnost najít nejprodávanější kousky za nějakou poslední dobu?
Projížděla jsem fotobanky na kterých jsem a našla jsem starý článek od Petra Václavka, ale odkazy už jsou nefunkční.
Našla jsem "jen" nejhledanější klíčová slova - https://imstocker.com/en/blog/36-most-p ... words-2019
Read more : Nejprodávanější fky/illustrace/videa na fotobankách. | Zobrazení : 5892 | Odpovědi : 3 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818