Právě je 3. srpen 2026 20:35

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Zmizela klicova slova v Adobe Bridge

Nemate prosim nekdo zkusenost se zmizelyma klicovyma slovama v Adobe Bridge 2020?

2 dny upravuju meta data vcetne nazvu a popisku u stovek fotografii a u posledni fotografie mi zacal blbnout Bridge (neslo editoval klicova slova...), tak jsem resetoval a po restartu mely vsechny fotografie stejna klicova slova vcetne popisku.
Hledal jsem, kam se klicova slova ukladaji. Melo by to byt do souboru "Adobe Bridge Keywords.xml"
viz https://community.adobe.com/t5/bridge/missing-xml-keywords-file/td-p/10484209?page=1,
ale tam jsem je ulozene nenasel. Upravuju ...
Read more : Zmizela klicova slova v Adobe Bridge | Zobrazení : 7496 | Odpovědi : 1 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Adobe illustration

Ahoj všichni,
Rýsuje se mi možnost koupi Adobe illustartor CS6-retail licence, za pro mě i rozumné peníze. Licence by měla být nová.
Je něco na co bych si měl dát bacha před koupí? Tyhle verze se už přímo na Adobe koupit nedaji co?

Díky za reakci, přece jeno msjou v tom peníze a já jsem lajk :D

Koblihate
:ugeek: ...
Read more : Adobe illustration | Zobrazení : 2399 | Odpovědi : 0 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

zhodnocení změn na SS

Ahoj, tak uz je asi cas na zhodnoceni zmen v odmenach na SS. Tezko posuzovat celkovy vydelek, kdyz zaroven zasahl i koronavirus. Kazdopadne to jde dolu :(

RPI za cerven 2020: 0,57 ( 402C / 704 stazeni)
RPI za kveten 2020: 0,82 ( 539C / 655 stazeni) jen pro porovnani

trend za posledni rok:
Obrázek
Read more : zhodnocení změn na SS | Zobrazení : 32684 | Odpovědi : 30 | Fórum : Shutterstock

symbiostock - Own your own photography business

Symbiostock je pluggin pro vlasni fotobanku, je to prostredi ve kterem se daji prodavat i dila jinych autoru pripojenych v siti symbiostocku

tady uspesna majitelka Jo Ann Snover se 120k soubory (3TB??), bojkoter SS s puvodnim portfoliem c #249
https://www.digitalbristles.com/image-t ... rs-images/
Read more : symbiostock - Own your own photography business | Zobrazení : 34497 | Odpovědi : 32 | Fórum : Nefotobanky - přímý prodej

Adobe Cloud - 139 EUR na rok...

Jiří Chlebus na svém FB (https://www.facebook.com/jirichlebus.cz/)

'Jedna lahůdka pro designery používající Adobe Creative Cloud předplatné.
Pokud chcete mít na rok Adobe CC za 139 €, tak jděte do této nabídky. Byl jsem k tomu skeptický, napsal jsem na Adobe podporu, vyhledal firmu Global Deal v seznamu oficiálních Adobe reselerů, vše potvrzeno, koupil jsem redeem kód na Software Codes, vložil ho tady creative.adobe.com/redeem a mám Adobe CC na rok za ...
Read more : Adobe Cloud - 139 EUR na rok... | Zobrazení : 50295 | Odpovědi : 91 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Download na Dreamstime

Prosím o radu. Mám zakoupené (již zaplacené) předplatné na stahování fotek na Dreamstime. Aktuálně mám k dispozici 20 fotek ke stažení. Problém je, že mi fotky nejdou stáhnout. Mám otevřený profil na Dreamstime (je zde uvedeno že zbývá 20 fotek ke stažení..), když kliknu u vybrané fotky na download, nic zásadního se neděje. Ve stažených souborech fotku nemám. Poradíte mi prosím, jak lze fotky stáhnout, co je potřeba udělat..?
Moc díky!
Read more : Download na Dreamstime | Zobrazení : 8694 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Nahravanie.fotografii zo sportovych udalosti

Chcem sa spytat ako to chodi s fotografiami kde su sportovci a ich nahravanie. Pre osobu potrebujem prilozit formular ale ako to je pri slavnych osobnostiach a pod. Dakujem
Read more : Nahravanie.fotografii zo sportovych udalosti | Zobrazení : 7944 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Nahravanie fotografii

Dobry den chcem sa spytat ako to funguje s fotografiami zo sportovych udalosti a pod. Ci je treba prilozit potrebny formular alebo nie. Dakujem
Read more : Nahravanie fotografii | Zobrazení : 6752 | Odpovědi : 2 | Fórum : Shutterstock

Forma podnikania

Ahojte,

začal som prispievať na fotobanky (už tam je nejaký príjem) a preto by som sa chcel opýtať aku formu podnikania zvoliť?

Som zamestnaný na TPP a nemám živnosť ... malo by isť len o pasivny vedľajši príjem ... rRieši to niekto aj príjmom cez autorske zákony potom v daňovom priznani?

Alebo aka forma je podľa Vás najlepšia?

Ďakujem za odpoveď.
Read more : Forma podnikania | Zobrazení : 8935 | Odpovědi : 11 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Nepripsany prodej u Shutterstocku

Dobry den,

cetl jsem nekolik prispevku, kde si lide stezuji, ze nektere fotobanky nepripisuji vsechny prodeje.
Vcera jsem se tedy rozhodl otestovat Shutterstock. Kamarad koupil svym subscription uctem jeden muj obrazek a v prodejich se nezobrazil. Ted je to cca 17 hodin od prodeje. Docela by me tedy zajimalo, jestli je mozne, ze to je jen technicky problem, nebo zamerny podvod.

Mate s tim nekdo stejnou zkusenost?

Napadlo me otestovat vice portfolii a prodeju, takze ...
Read more : Nepripsany prodej u Shutterstocku | Zobrazení : 8770 | Odpovědi : 6 | Fórum : Shutterstock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48606 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854