Právě je 3. srpen 2026 20:30

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

změna barev u náhledu

Zdravím,
pokud nahraju vektor na Adobe stock a stránka si sama vygeneruje náhled, tak se náhled změní barevně(připadá mi to jako by si myslel že je to ve CMYK). Ostatní fotobanky se stejnýmy vektory problém neměly. Vektory jsem kontroloval, vše je v RGB. Díky za případné info co je špatně.

PS: popřípadě šel by náhled nahrát vlastní, čímž bych ten problém obešel?
Read more : změna barev u náhledu | Zobrazení : 8686 | Odpovědi : 5 | Fórum : Fotolia

Dostal jste se někdo v poslední době na Colourbox?

Dostal jste se teď někdo (myslím tím úspěšně zaregistroval) na fotobanku ColuorBox? Já to zkoušel někdy před vánocemi a nevzali mě ani s vektory ani s fotkama. Tak jsem z toho trochu překvapenej :)
Read more : Dostal jste se někdo v poslední době na Colourbox? | Zobrazení : 13104 | Odpovědi : 13 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

EYEEM.com

Máte někdo nějaké zkušenosti s fotobankou eyeem.com. jak je to s uploadem popsaných fotografií a celkově nejaké postřehy ? děkuji
Read more : EYEEM.com | Zobrazení : 51056 | Odpovědi : 61 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

bonus program - kompletni plan

Ahoj, ke konci roku jsem stihl jen tak tak dodelat 300 videi za 2019 abych splnil ukol a dostal CC komplet plan na rok (na zacatku prosince jsem tam mel asi 305 videi pridanych shvalenych pri asi 92% uspesnosti). Pravidla jsem tedy dodrzel a cekal jsem do 6 tydnu kod. Stale nic neprislo, tak jsem psal na podporu - rychla odpoved ze bohuzel nejsem v seznamu odmenenych.

Ptal jsem se proc + poslal screeny jako ...
Read more : bonus program - kompletni plan | Zobrazení : 19380 | Odpovědi : 17 | Fórum : Fotolia

vložení pluginu Camera RAW do Photoshopu

Prosím někoho o pomoc.
Nechal jsem přeinstalovat Windows 7 na 10 a nyní nahrávám programy. Nahrál jsem Photoshop CS5 a do něj chci dát plugin Camera RAW 6.7.1, abych mohl pracovat i s novějšími rawy /Nikon D800/, tak jsem to měl i dříve. Nevím , jak to spustit, aby se vložil plugin tam kam má. Vím, že je to pro znalce asi prkotina, ale já se si s tím neumím poradit. Díky.
Read more : vložení pluginu Camera RAW do Photoshopu | Zobrazení : 8136 | Odpovědi : 1 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Program na pridavani klicovych slov

zdravim,
poradite mi nejakej program na pridavani metadat do fotek? driv jsem pouzival microsoft pro photo tools (zdrama) a byl plne vyhovujici, ale ted uz neni aktualizovanej a nejak zlobi. poradite nahradu?
diky moc :)
Read more : Program na pridavani klicovych slov | Zobrazení : 22083 | Odpovědi : 17 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Klatz

Depositphotos - Klatz, jedinečná příležitost pro fotografy. Zbohatněte s námi... :D
https://klatz.me/cz/sign-up-photographer
Read more : Klatz | Zobrazení : 3926 | Odpovědi : 1 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Pořadí fotobank

Našel jsem si chvilku a sečetl výdělky za minulý rok, abych si pro sebe udělal pořadník nejlepších fotobank.

Tady je loňské pořadí (výdělky za 2018) - upravil jsem podle něj levý sloupec s odkazy na tomto webu:
1. Shutterstock
2. Fotolia
3. Depositphotos
4. 123RF
5. iStockphoto
6. Dreamstime
7. BigStock
8. CanStockPhoto
9. VectorStock

A tady aktuální žebříček dle prodejů za rok 2019:
1. Shutterstock
2. Depositphotos
3. Fotolia
4. iStockphoto
5. 123RF
6. ...
Read more : Pořadí fotobank | Zobrazení : 36248 | Odpovědi : 70 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Nikon fototechnika na prodej

Měním systém a tak prodávám svou Nikon výbavu. Třeba se tu někomu může něco hodit http://duben.org/tvorba/fotografovani/f ... -na-prodej
Read more : Nikon fototechnika na prodej | Zobrazení : 16636 | Odpovědi : 11 | Fórum : O focení

IPTC v .eps

Zdravím kolegové,
asi rok jsem si dal od fotobank pauzu a nyní je čas do toho opět šlápnout, ale trochu mě překvapily změny na shutterstocku. Velikost ilustrace překousnu, ale potřeboval bych poradit, v čem je dobré nahrávat IPCT informace do EPS souboru? (tedy jestli chápu správně že už doplňkový JPG nevezmou)

Do teď jsem používal PhotoStock, který mi vyhovoval, ale umí pouze JPG :|

Na fóru sice ...
Read more : IPTC v .eps | Zobrazení : 12362 | Odpovědi : 11 | Fórum : Shutterstock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48606 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854