Právě je 18. červen 2026 20:34

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

rekapitulace 2018

Ahoj,

tak jsem si na zacatku roku letmo prosel vysledky nove pridanych polozek za rok 2018 a je to opravdu "povzbudive". Par polozek se dostalo v prodejnosti do radu "desitek" ale celkove je pridel z nove pridanych veci mizivy. Polozky s prodeji v radu "stovek" mam az z roku 2017. Celkove to na me pusobi tak, ze kdybych nezacal relativne brzy, byla by to ted dost bida. Protoze drtiva vetsina prodavanych veci jsou starsi prace. ...
Read more : rekapitulace 2018 | Zobrazení : 4402 | Odpovědi : 5 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Kam nenahrávat a kam ANO ? menší fotobanky

Které fotobanky patří podle vás k těm, které se vůbec nevyplatí ?

Můj Blacklist:

picfair.com
crestock.com
scanstockphoto.com (upadla časem)
graphicleftovers.com
yaymicro.com
cutcaster.com
stockfresh.com

Zavřené zrušené prodané fotobanky:

photodune.com (nechali si jen top přispivatele)
stockexpert.com
veer.com
photokore

Co si myslíte vy máte nějakou fotobanku která je lepší něž například mostphotos ? a kde se vyplatí nahrát větší portfolio ?
Read more : Kam nenahrávat a kam ANO ? menší fotobanky | Zobrazení : 58934 | Odpovědi : 46 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

výdělek Istock

Zdravím fotobankéře. Nějak se pořád nemůžu zorientovat v tom uživatelském prostředí na Istocku, myslela jsem si, že alespoň cestou přes Performance a Downloads dojdu k nějaké informaci o staženích za minulý měsíc, ale visí tam poslední october 2018. Tak nevím co dělám špatně...?
Read more : výdělek Istock | Zobrazení : 142833 | Odpovědi : 213 | Fórum : iStock

zlúčenie účtu Fotolia na AdobeStock

Fotolia ma upozornila, že je potrebné do 5. 2. na zlúčiť môj účet s Adobe Stock. Podľa pokynov som prešiel na stránku Adobe Stock portal, kde som sa chcel zaregistrovať. Zadal svoje údaje a mal mi prísť konfirmačný mail na moju adresu. Žiadny konfirmačný mail mi však neprišiel (opakoval som to niekoľko krát) a ja neviem ďalej pokračovať na zlúčení účtov. Písal som aj do Fotolie o svojom probléme a nikto mi neodpovedá, a pravdupovediac ...
Read more : zlúčenie účtu Fotolia na AdobeStock | Zobrazení : 10396 | Odpovědi : 6 | Fórum : Fotolia

Reklamace objektivu?

Ahoj, chci se zeptat. Dostal jsem nový objektiv Sigma 17-50 2.8 a občas při automatickém ostření je slyšet pískavý zvuk. Je to většinou po zapnutí a dělá to jen občas. Třeba jednou a pak několik ostření za sebou je bez problémů. Je to důvod k reklamaci nebo se motorek rozběhá a bude to OK? Máte někdo podobnou zkušenost. Díky
Read more : Reklamace objektivu? | Zobrazení : 9063 | Odpovědi : 7 | Fórum : O focení

GDPR

Ahoj všichni,
tady je zajímavý článek o focení a GDPR na veřejných akcích.
https://zpravy.idnes.cz/dyzajn-market-z ... domaci_lre
Read more : GDPR | Zobrazení : 4199 | Odpovědi : 6 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Změna algoritmu ve vyhledávání v shutterstock

Zdravím fotobankéři :-)
dělá to jen u mě, nebo shutterstock celkem nesmyslně změnil algoritmus? příklad když chci najít ikonu auta a dam do vyhledávání car icon. tak mi nevyjedou ikony aut ale ikony ruského cara.. to předtím nedělalo :-D je to jeden z příkladů, dělá mi to u vícero věcí. ;) ...
Read more : Změna algoritmu ve vyhledávání v shutterstock | Zobrazení : 4162 | Odpovědi : 1 | Fórum : Shutterstock

2 stejné portfolia?

Tak jsem náhodou narazil 2 stejné portfolia?

první: https://www.shutterstock.com/cs/g/jagcz?search_source=base_gallery&language=cs&page=1&sort=popular&measurement=px&safe=true
druhý: https://www.shutterstock.com/cs/g/kesu01?search_source=base_gallery&language=cs&page=1&sort=popular&measurement=px&safe=true
Kopíruje první druhého, druhý prvního? Nebo kamarádi co fotí spolu? Nebo siamská dvojčata? :lol:
Co si o tom myslíte?
Read more : 2 stejné portfolia? | Zobrazení : 22317 | Odpovědi : 45 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Street art a autorská práva

Zdravím, jsem tady nový, doufám, že sem nevnáším téma už několikrát probrané. Zajímá mě, jak je to s prodejem fotek, na kterých je nějaký street art, ať už sprejem nebo různé kresby a objekty, nalepené na zdech apod. Na některých z nich jsou různé pseudonymy jejich autorů, ale těžko dohledatelných. Je to bráno tak, že tyto artefakty jsou součástí veřejného prostoru, nebo je tam nějaký autorskoprávní problém, který fotobanky nerady vidí? A jak je to ...
Read more : Street art a autorská práva | Zobrazení : 7919 | Odpovědi : 13 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Dotaz na PanduWild

Ahoj, PandaWild

prosimte z kontextu jsem pochopil, ze jsi prestal pridavat na FB novy obsah.
Muzu se zeptat zjednodusene jak se to projevilo na vydelku?

Jak dlouho neprispivas a jaky je trend na ruznych FB, jestli se uz da delat nejaky zaver.

Ja pridavam uz jen ze zvyku, ale prodejnost novych veci je minimalni napric FB. Takze motivace nulova. Otazka jen jestli to nezacne klesat pri neaktivite.

predem diky za info, pokud se podelis ...
Read more : Dotaz na PanduWild | Zobrazení : 6393 | Odpovědi : 6 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818