Právě je 19. červen 2026 01:52

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

problém s přihlášením na sstock

Zdravím všechny. Mám už pár dní problém s přihlášením na sstock. Konkrétně když chci potvrdit, že nejsem robot, tak i když naklikám správné obrázky, tak se příslušné pole nezaškrtne a nepustí mě to tam.

Má s tím někdo zkušenost ? Já jsem to zkoušel ve všech prohlížečích co mám a všude je to stejné.

Dík za odpověď a za radu.
Read more : problém s přihlášením na sstock | Zobrazení : 3871 | Odpovědi : 3 | Fórum : Shutterstock

Nevyužité věci prodávám

Zdravím všechny, asi jsem se nepochlubil ale narodila se nám dcerka, takže na natáčení videí bohužel není již čas, focení zůstává to je jasné, ale věci na natáčení videí prodávám tak kdyby měl někdo zájem napište, pokud vezeme více věcí domluvíme i cenu samozřejmě.

slider na videa
https://www.sbazar.cz/typekpsoa/detail/ ... ceni-videi
stabilizátor do ruky
https://www.sbazar.cz/typekpsoa/detail/ ... zrcadlovku
stabilizátor na rameno
...
Read more : Nevyužité věci prodávám | Zobrazení : 6970 | Odpovědi : 10 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Identifikovaná osoba - je to důležité?

Chtěl bych poskytovat služby nějaké evropské fotobance. Podle zákona bych se měl zaregistrovat jako identifikovaná osoba a vyplňovat nějaké souhrny pro finanční úřad. Upřímně řečeno, moc se mi do toho nechce, hlavně potom podávat ty měsíční souhrny mi přijde jako strašná ztráta času. Myslíte si, že by si vůbec někdo všiml kdybych to neudělal? Je tady někdo kdo by registrovaný měl být ale není? Stojí to za to?

https://www.josefkroupa.cz/stali-jste-s ... papirovani ...
Read more : Identifikovaná osoba - je to důležité? | Zobrazení : 29861 | Odpovědi : 56 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Bigstock Upload

Ahoj, nahráváte někdo ještě na Bigstock? Já měla Bridge to Bigstock, tu automatickou službu Shutterstocku, takže jsem se o to nikdy nestarala. Ale ta přestala před rokem a půl fungovat, tak jsem si řekla, že tam chybějící obrázky nahraju ručně. A můžu se u toho zbláznit! Dávám tam vektory, takže EPS a JPG a ono je to tam nahraje extra. Vytvoří to prostě jeden upload pro EPS a jeden pro JPG, každý pod jiným identifikačním ...
Read more : Bigstock Upload | Zobrazení : 66929 | Odpovědi : 50 | Fórum : Bigstock

Neukazuje se mi portfolio svých videi

Ahoj, mám dotaz, když u videí kliknu na svoje aktivní videa neukáže se mi mé portfolio a vyskočí mi jen kompletní nabídka videí na SH.

U fotografie je vše bez problému. Nedávno jsem si měnil jméno nebude to tím?
Read more : Neukazuje se mi portfolio svých videi | Zobrazení : 4492 | Odpovědi : 5 | Fórum : Shutterstock

Schválené fotky na SS a co s tím dál?

Dobrý den,

odhodlal jsem se poslat zkušební sérii fotek na ShutterStock a kupodivu jsem hned druhý den ráno dostal mail, že všech 10 fotografií bylo schváleno (čekal jsem napoprvé neúspěch). Teď když se podívám na účet tak tam ty fotografie nikde nevidím. Musejí se tam nahrát znovu, nebo se objeví ty už jednou zaslané po nějaké době? Nemám žádné zkušenosti s fotobankami a proto jsem trošku zmatený, jak ten proces ve skutečnosti funguje. Předem děkuji ...
Read more : Schválené fotky na SS a co s tím dál? | Zobrazení : 4687 | Odpovědi : 7 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Depositphotos - přihlášení

Máte někdo problém s přihlášením? Vyplním jméno a heslo a ono nic. Nějaká rada?
Read more : Depositphotos - přihlášení | Zobrazení : 4982 | Odpovědi : 2 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Alamy - Nahravanie videa

Viete mi niekto poradiť ako sa dajú nahrávať videá na alamy?
Read more : Alamy - Nahravanie videa | Zobrazení : 8456 | Odpovědi : 1 | Fórum : Macrostock fotobanky

Poradíte nějaký "dehaze" 8bf plugin?

Ahoj,
dělám v Zoneru 17 a nechce se mi jenom kvůli tomu přecházet na Zoner X nebo a Lightroom... Pěkně to funguje v softwaru Polarr (jestli znáte), ale ten je na komplexní úpravy fotek zase moc jednoduchý a upravovat jpg ve dvou různých programech taky není úplně ono. To co jsem zkoušel mi nefungovalo (Neutralhazer).
Read more : Poradíte nějaký "dehaze" 8bf plugin? | Zobrazení : 2744 | Odpovědi : 0 | Fórum : O focení

Má roční fotobanková statistika (06.17-06.18)

Rád bych se podělil o svojí roční účast a zkušenost s těmito fotobankami, loni v červnu jsem se na ně zaregistroval a začal nahrávat.
Mé portfolia tvoří převážně fotografie, pár ilustrací a pár videí, které jsem na tyto fotobanky nahrával současně. Tj. všechno na všechny.

Microstock fotobanky
Depositphotos 454 online, prodeje 3, výdělěk 0,90$
- zamítají většinu fotografií v sérii podobných snímků
- mizerné prodeje

Shutterstock 479 online, prodeje 92, výdělěk 38,14$
+ zcela nejvíce ...
Read more : Má roční fotobanková statistika (06.17-06.18) | Zobrazení : 6909 | Odpovědi : 10 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48567 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818