Právě je 21. září 2026 15:10

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Schválené fotky na SS a co s tím dál?

Dobrý den,

odhodlal jsem se poslat zkušební sérii fotek na ShutterStock a kupodivu jsem hned druhý den ráno dostal mail, že všech 10 fotografií bylo schváleno (čekal jsem napoprvé neúspěch). Teď když se podívám na účet tak tam ty fotografie nikde nevidím. Musejí se tam nahrát znovu, nebo se objeví ty už jednou zaslané po nějaké době? Nemám žádné zkušenosti s fotobankami a proto jsem trošku zmatený, jak ten proces ve skutečnosti funguje. Předem děkuji ...
Read more : Schválené fotky na SS a co s tím dál? | Zobrazení : 5159 | Odpovědi : 7 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Depositphotos - přihlášení

Máte někdo problém s přihlášením? Vyplním jméno a heslo a ono nic. Nějaká rada?
Read more : Depositphotos - přihlášení | Zobrazení : 5194 | Odpovědi : 2 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Alamy - Nahravanie videa

Viete mi niekto poradiť ako sa dajú nahrávať videá na alamy?
Read more : Alamy - Nahravanie videa | Zobrazení : 8643 | Odpovědi : 1 | Fórum : Macrostock fotobanky

Poradíte nějaký "dehaze" 8bf plugin?

Ahoj,
dělám v Zoneru 17 a nechce se mi jenom kvůli tomu přecházet na Zoner X nebo a Lightroom... Pěkně to funguje v softwaru Polarr (jestli znáte), ale ten je na komplexní úpravy fotek zase moc jednoduchý a upravovat jpg ve dvou různých programech taky není úplně ono. To co jsem zkoušel mi nefungovalo (Neutralhazer).
Read more : Poradíte nějaký "dehaze" 8bf plugin? | Zobrazení : 2882 | Odpovědi : 0 | Fórum : O focení

Má roční fotobanková statistika (06.17-06.18)

Rád bych se podělil o svojí roční účast a zkušenost s těmito fotobankami, loni v červnu jsem se na ně zaregistroval a začal nahrávat.
Mé portfolia tvoří převážně fotografie, pár ilustrací a pár videí, které jsem na tyto fotobanky nahrával současně. Tj. všechno na všechny.

Microstock fotobanky
Depositphotos 454 online, prodeje 3, výdělěk 0,90$
- zamítají většinu fotografií v sérii podobných snímků
- mizerné prodeje

Shutterstock 479 online, prodeje 92, výdělěk 38,14$
+ zcela nejvíce ...
Read more : Má roční fotobanková statistika (06.17-06.18) | Zobrazení : 7519 | Odpovědi : 10 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Prodej obrázku s citáty

Mám dotaz, fotím přírodu a cestovní fotografie. Do fotek chci přidávat citáty pár fotek jsem nahrál ale nebylo mi schvaleno z důvodu

Text / Graphic Placement: Image contains sample text that is too complex for a customer to easily edit or delete as a JPEG file.

Chtěl bych radu jak rešíte fotografie s texty?
Read more : Prodej obrázku s citáty | Zobrazení : 6500 | Odpovědi : 8 | Fórum : Shutterstock

Displate

Chcete viac? Myslím, že pár ľudí na tomto fóre sa najde, ktorým by to vyhovovalo https://displate.com/invitation-a20da48 ... 4d6d?uc=ar
Read more : Displate | Zobrazení : 2691 | Odpovědi : 2 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

render using lightroom or open anyway

Ahoj, delal jsem fotky v Ligtroom a potom jsem je chtěl upravit v Photoshopu, ale já blbec jsem dal že to okno už mi nemá vyskakovat a místo render using lightroom jsem dal Open Anyway a vůbec se mi to nechce objevit v photoshopu. Nevíte někdo jak bych to vyskakovací okno mohl vrátit nebo přenastavit na render using lightroom? Díky moc :)
Read more : render using lightroom or open anyway | Zobrazení : 1990 | Odpovědi : 0 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Kam s tím...? (úložiště, zálohy)

Čau lidi,

řeším teď, kam dávat fotky. Mám už plný dva 1TB disky (na jednom fotky, druhý jako záloha) + videa na dalším 1TB disku a teď už mi místo došlo.

Jak to řešíte? Kam zálohujete? Já jsem zkoušel data posílat do Amazonu S3, ale je to pomalý, já bych to tam cpal asi 2 měsíce a nevím, jak bych řešil čistky (u sebe občas něco smažu - projíždím starší soubory, na amazonu bych musel ...
Read more : Kam s tím...? (úložiště, zálohy) | Zobrazení : 14644 | Odpovědi : 26 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Property release

Potrebujem property release, keď fotím nejaké pamiatky, hrady a zámky ako exteriér? Kedy je v takomto prípade property release potrebný?
Read more : Property release | Zobrazení : 4854 | Odpovědi : 6 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48643 • Celkem témat 1306 • Celkem členů 870