Právě je 4. srpen 2026 03:34

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Depositphotos - přihlášení

Máte někdo problém s přihlášením? Vyplním jméno a heslo a ono nic. Nějaká rada?
Read more : Depositphotos - přihlášení | Zobrazení : 5085 | Odpovědi : 2 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Alamy - Nahravanie videa

Viete mi niekto poradiť ako sa dajú nahrávať videá na alamy?
Read more : Alamy - Nahravanie videa | Zobrazení : 8540 | Odpovědi : 1 | Fórum : Macrostock fotobanky

Poradíte nějaký "dehaze" 8bf plugin?

Ahoj,
dělám v Zoneru 17 a nechce se mi jenom kvůli tomu přecházet na Zoner X nebo a Lightroom... Pěkně to funguje v softwaru Polarr (jestli znáte), ale ten je na komplexní úpravy fotek zase moc jednoduchý a upravovat jpg ve dvou různých programech taky není úplně ono. To co jsem zkoušel mi nefungovalo (Neutralhazer).
Read more : Poradíte nějaký "dehaze" 8bf plugin? | Zobrazení : 2803 | Odpovědi : 0 | Fórum : O focení

Má roční fotobanková statistika (06.17-06.18)

Rád bych se podělil o svojí roční účast a zkušenost s těmito fotobankami, loni v červnu jsem se na ně zaregistroval a začal nahrávat.
Mé portfolia tvoří převážně fotografie, pár ilustrací a pár videí, které jsem na tyto fotobanky nahrával současně. Tj. všechno na všechny.

Microstock fotobanky
Depositphotos 454 online, prodeje 3, výdělěk 0,90$
- zamítají většinu fotografií v sérii podobných snímků
- mizerné prodeje

Shutterstock 479 online, prodeje 92, výdělěk 38,14$
+ zcela nejvíce ...
Read more : Má roční fotobanková statistika (06.17-06.18) | Zobrazení : 7226 | Odpovědi : 10 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Prodej obrázku s citáty

Mám dotaz, fotím přírodu a cestovní fotografie. Do fotek chci přidávat citáty pár fotek jsem nahrál ale nebylo mi schvaleno z důvodu

Text / Graphic Placement: Image contains sample text that is too complex for a customer to easily edit or delete as a JPEG file.

Chtěl bych radu jak rešíte fotografie s texty?
Read more : Prodej obrázku s citáty | Zobrazení : 6260 | Odpovědi : 8 | Fórum : Shutterstock

Displate

Chcete viac? Myslím, že pár ľudí na tomto fóre sa najde, ktorým by to vyhovovalo https://displate.com/invitation-a20da48 ... 4d6d?uc=ar
Read more : Displate | Zobrazení : 2599 | Odpovědi : 2 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

render using lightroom or open anyway

Ahoj, delal jsem fotky v Ligtroom a potom jsem je chtěl upravit v Photoshopu, ale já blbec jsem dal že to okno už mi nemá vyskakovat a místo render using lightroom jsem dal Open Anyway a vůbec se mi to nechce objevit v photoshopu. Nevíte někdo jak bych to vyskakovací okno mohl vrátit nebo přenastavit na render using lightroom? Díky moc :)
Read more : render using lightroom or open anyway | Zobrazení : 1918 | Odpovědi : 0 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Kam s tím...? (úložiště, zálohy)

Čau lidi,

řeším teď, kam dávat fotky. Mám už plný dva 1TB disky (na jednom fotky, druhý jako záloha) + videa na dalším 1TB disku a teď už mi místo došlo.

Jak to řešíte? Kam zálohujete? Já jsem zkoušel data posílat do Amazonu S3, ale je to pomalý, já bych to tam cpal asi 2 měsíce a nevím, jak bych řešil čistky (u sebe občas něco smažu - projíždím starší soubory, na amazonu bych musel ...
Read more : Kam s tím...? (úložiště, zálohy) | Zobrazení : 13980 | Odpovědi : 26 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Property release

Potrebujem property release, keď fotím nejaké pamiatky, hrady a zámky ako exteriér? Kedy je v takomto prípade property release potrebný?
Read more : Property release | Zobrazení : 4646 | Odpovědi : 6 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Podpora prodeje na fotobankách

Ahoj,

zajímalo by mě, jestli řešíte nějakou podporu prodeje (např. zvěřejňováním linků na portfolio a podobně) a nebo jestli spoléháte na "náhodu" že někdo fotky prostě v tom množství najde? Případně nějaké tipy? :-) Děkuji
Read more : Podpora prodeje na fotobankách | Zobrazení : 3747 | Odpovědi : 4 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48607 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854