Právě je 19. červen 2026 03:45

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

ESP iStock

Můžete mi někdo poradit? Nahrával jsem poprvé EPS vektorové soubory na iStock přes ten jejich ESP web systém, EPS se spáruje s JPG, ale o co se mi jedná: soubory mám otagované a popsané, na všech ostatních fotobankách se vše načte ze souboru v pořádku, jen na iStocku se z tagu nenačtou žádné informace, tedy žádné názvy a klíčová slova. Dělám něco špatně, nebo jim to nefunguje? Dříve asi před rokem jsem používal ten jejich ...
Read more : ESP iStock | Zobrazení : 14329 | Odpovědi : 9 | Fórum : iStock

PANTONE hrnky, láhve atp.

Vážení,
my normálně prodáváme Lego, ale teď máme nového dodavatele a zůstala jsem úplně koukat, protože dodávají PANTONE hrnky, láhve a jiný doplňky... tak jsem si říkala, jestli byste někdo nechtěl, protože to je super taková frajeřinka, že by se to někomu z Vás mohlo líbit (mi se ty hrnky líbí moc :mrgreen:) a samo cena je nejnižší na trhu, přece Vás nebudu drát o těžce ...
Read more : PANTONE hrnky, láhve atp. | Zobrazení : 5433 | Odpovědi : 7 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

kód CZ-NACE

Jaky nazev cinnosti podle kodu CZ-NACE pouzivate na honorare z fotobank?
Danovy poradce mi vzdy psal do kolonky v priloze 1 danoveho priznani "Autorské honoráře", takovy kod ale neni a neprojde to vyplnovanim formulare na danovem portalu. Prohledavam kody na nace.cz a neumim zadny vhodny najit.
Read more : kód CZ-NACE | Zobrazení : 3703 | Odpovědi : 3 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Kolik prodejů do Bestsellers

Máte někdo zkušenost kolik prodejů je potřeba nato dostat se do Best na Fotolii? Vím , že to bude záležet na spoustu faktorech, ale jen pro představu 30x, 50 x atd??
Read more : Kolik prodejů do Bestsellers | Zobrazení : 7052 | Odpovědi : 2 | Fórum : Fotolia

Shutterstock - Daň

Dobrý den,

rád bych se zeptal, jestli je na fotobance Shutterstock nutné platit daň? Jsem na této fotobance zaregistrován cca rok a půl a vyděláno mám teprve cca 105 dolarů. Po přihlášení na shutterstock mi na hlavní stránce vyskakuje: Your Tax Forms for the 2017 tax year are ready. Download now. Formulář jsem stáhl a je nutné se tím nějak zabívat (něco platit)? Nejsem nikde zaregistorván, v současnosti studuji a živnostenský list nemám.

Děkuji.
Read more : Shutterstock - Daň | Zobrazení : 14746 | Odpovědi : 9 | Fórum : Shutterstock

pokles prodejů na IS

Ahoj, na IS jsem asi čtvrtým rokem a od tohoto roku od měsíce února mi naprosto o 90% klesly prodeje, chci se zeptat, nevíte, čím to může ýt ? Máte to podobně ?
Read more : pokles prodejů na IS | Zobrazení : 3456 | Odpovědi : 4 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

nákup grafiky: máte někdo v portfoliu flat medieval vektory?

Ahojte,
jelikož si tak blbnu s programováním hry na Android, která je skoro hotová, tak sháním grafiku. Pokud je tu někdo, kdo má v portfoliu flat medieval vektory, tak nechť hodí odkaz a já jsem jeho výtvory ochoten koupit. Určitě bych si mohl vybrat na fotobankách od jiných autorů, ale jelikož mě to tu jednu dobu bavilo a aktivně jsem přispíval na fotobanky, tak bych rád takto někoho třeba podpořil. ...

Jaký je váš největší fotobankový úspěch?

Napadla mě nová otázka do fotobankového průzkumu, akorát už je na něj moc pozdě, tak ji dávám sem:

Jaký byl váš největší fotobankový úspěch? Ať už se jedná o výdělek, odměnu za jeden prodej nebo použití vaší fotky...
Read more : Jaký je váš největší fotobankový úspěch? | Zobrazení : 14932 | Odpovědi : 31 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

maximálny jednorázový zárobok

Po povinnom prečítaní dalšieho dielu fotobankového prieskumu (Petr, ešte raz veľké Ďakujem) ma napadla ešte jedna otázka, ktorá by sa tam možno celkom hodila a tou je maximálny jednorázový zárobok (výdělek). Ono to nie je celko samozrejmé a nikde sa o tom myslím presne nepíše. Myslím, že hlavne pre začínajúcich je to povzbudenie vedieť že okrem tých bežných 0,25 USD - 0,30 či trochu väčších 3,00 USD je možné dosať od fotobanky aj väčšie sumy ...
Read more : maximálny jednorázový zárobok | Zobrazení : 3127 | Odpovědi : 2 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Aplikace pro zápis IPTC na OSX

Jablíčkáři, co používáte pro zápis IPTC do fotek? Díky předem za tipy.
Read more : Aplikace pro zápis IPTC na OSX | Zobrazení : 13748 | Odpovědi : 7 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48567 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818