Právě je 4. srpen 2026 04:24

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Vyobrazení peněz

Ahoj,

jaktože není nutné nahrávat fotky peněz jako editorial? Ten design přece někomu patří, ne? Víte o tom někdo něco víc?
Read more : Vyobrazení peněz | Zobrazení : 7336 | Odpovědi : 12 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Důvod odmítnutí

Zdravím,
poprvé jsem na shutterstock nahrávala vektor a byl mi zamítnut s následujícím odůvodněním: Inaccessible Vector Objects: All sublayers must be unlocked and all effects must be expanded.

Mohl by mi někdo prosím vysvětlit, co to znamená?
Read more : Důvod odmítnutí | Zobrazení : 3688 | Odpovědi : 5 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Jak dlouho trvá schvalování na Bigstocku?

Asi před rokem se mi rozbil Bridge to Shutterstock, podpora není schopná s tím nic udělat, tak jsem si řekl, že aspoň vyzkouším StockSubmitter a zabiju tak dvě mouchy jednou ranou :)

Nějak jsem tam dostal asi 50 vektorů, jsou už dokonce i Pending... jen by mě zajímalo, jak dlouho tam trvá schvalování?

Jo a mimochodem až do odvolání není limit na upload přes StockuSubmitter na Bigstock ...
Read more : Jak dlouho trvá schvalování na Bigstocku? | Zobrazení : 12433 | Odpovědi : 7 | Fórum : Bigstock

Nastavenie menu illustrátora pre 4K rozlíšenie

Ahojte, chcel by som poprosiť o radu ak má niekto skúsenosť. Kúpil som si nový 28" monitor so 4K rozlíšením, ale keď otvorím ktorýkoľvek software vrátane illustrátoru v tomto rozlíšení, horná lišta a ponuka nástrojov sú strašne maličké až takmer nečitateľné a nedá sa s tým pracovať. Potrebujem ich zväčšiť do nejakých rozumných rozmerov, aby som na to videl. Trápim sa s týmto problémom už niekoľko dní, ale na nič rozumné som neprišiel. Za pomoc ...
Read more : Nastavenie menu illustrátora pre 4K rozlíšenie | Zobrazení : 4541 | Odpovědi : 7 | Fórum : Diskuse pro nováčky

ESP iStock

Můžete mi někdo poradit? Nahrával jsem poprvé EPS vektorové soubory na iStock přes ten jejich ESP web systém, EPS se spáruje s JPG, ale o co se mi jedná: soubory mám otagované a popsané, na všech ostatních fotobankách se vše načte ze souboru v pořádku, jen na iStocku se z tagu nenačtou žádné informace, tedy žádné názvy a klíčová slova. Dělám něco špatně, nebo jim to nefunguje? Dříve asi před rokem jsem používal ten jejich ...
Read more : ESP iStock | Zobrazení : 14614 | Odpovědi : 9 | Fórum : iStock

PANTONE hrnky, láhve atp.

Vážení,
my normálně prodáváme Lego, ale teď máme nového dodavatele a zůstala jsem úplně koukat, protože dodávají PANTONE hrnky, láhve a jiný doplňky... tak jsem si říkala, jestli byste někdo nechtěl, protože to je super taková frajeřinka, že by se to někomu z Vás mohlo líbit (mi se ty hrnky líbí moc :mrgreen:) a samo cena je nejnižší na trhu, přece Vás nebudu drát o těžce ...
Read more : PANTONE hrnky, láhve atp. | Zobrazení : 5649 | Odpovědi : 7 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

kód CZ-NACE

Jaky nazev cinnosti podle kodu CZ-NACE pouzivate na honorare z fotobank?
Danovy poradce mi vzdy psal do kolonky v priloze 1 danoveho priznani "Autorské honoráře", takovy kod ale neni a neprojde to vyplnovanim formulare na danovem portalu. Prohledavam kody na nace.cz a neumim zadny vhodny najit.
Read more : kód CZ-NACE | Zobrazení : 3827 | Odpovědi : 3 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Kolik prodejů do Bestsellers

Máte někdo zkušenost kolik prodejů je potřeba nato dostat se do Best na Fotolii? Vím , že to bude záležet na spoustu faktorech, ale jen pro představu 30x, 50 x atd??
Read more : Kolik prodejů do Bestsellers | Zobrazení : 7152 | Odpovědi : 2 | Fórum : Fotolia

Shutterstock - Daň

Dobrý den,

rád bych se zeptal, jestli je na fotobance Shutterstock nutné platit daň? Jsem na této fotobance zaregistrován cca rok a půl a vyděláno mám teprve cca 105 dolarů. Po přihlášení na shutterstock mi na hlavní stránce vyskakuje: Your Tax Forms for the 2017 tax year are ready. Download now. Formulář jsem stáhl a je nutné se tím nějak zabívat (něco platit)? Nejsem nikde zaregistorván, v současnosti studuji a živnostenský list nemám.

Děkuji.
Read more : Shutterstock - Daň | Zobrazení : 14989 | Odpovědi : 9 | Fórum : Shutterstock

pokles prodejů na IS

Ahoj, na IS jsem asi čtvrtým rokem a od tohoto roku od měsíce února mi naprosto o 90% klesly prodeje, chci se zeptat, nevíte, čím to může ýt ? Máte to podobně ?
Read more : pokles prodejů na IS | Zobrazení : 3583 | Odpovědi : 4 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48607 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854