Právě je 19. červen 2026 02:50

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Swoozo

Dnes mi přišla pozvánka na Swoozo :D Někdo nějaké zkušenosti s touto platformou?
Read more : Swoozo | Zobrazení : 1973 | Odpovědi : 0 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Schvalování napříč fotobankama

Musím říci, že je zajímavé sledovat schvalování stejné sady fotografií na různých fotobankách. Stejné fotky, jsou bud zamítané, schválené jako RF, nebo schválené jako Ediotarial. Stejná fotka, ale jiný člověk a jinde. A když už se zamítnou, tak se nahrají znovu a jsou schválené. Nemá smysl se nervovat, ale je zajímavé to sledovat. :D :D
Read more : Schvalování napříč fotobankama | Zobrazení : 3740 | Odpovědi : 5 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

kvoli ktorym slovam mi zamietli fotku

Zdravim vsetkych, chcel by som poprosit o radu.

Da sa nieco take, ze zistim, kvoli ktorym slovam presne mi zamietli fotku?
... ked mi ju zamietnu samozrejme kvoli hlaske:
Keywords -- Keywords must be descriptive of the subject matter and must be in English. Keywords cannot contain special characters, spelling/grammar errors, or repeat words/phrases in excess.

Prosim velmi velmi velmi by mi to pomohlo, da sa to dako zistit?
Niekoho kontaktovat?

Pretoze mi chodia maily ...
Read more : kvoli ktorym slovam mi zamietli fotku | Zobrazení : 5536 | Odpovědi : 7 | Fórum : Shutterstock

Video chybová hláška shutterstock

Zdravím fotobankéři.
Nahrával jsem na shutterstock animaci ve 4K. Po nahrání mi to píše The clip's aspect, 1.000, is less than the minimum, 1.25.
Nevíte co to je?
Díky :D
Read more : Video chybová hláška shutterstock | Zobrazení : 3928 | Odpovědi : 4 | Fórum : Shutterstock

Panasonic G80 či GX80 či úplně něco jiného? (pro video/foto

Mám možnost pořídit nové železí. Nakonec nejčastšji natáčím, sem tam produktové foto, pak 1x za rok na divočejčí dovolené foto/video.

Rozpočet do 25oooKč.
Panasonoc G80 se set obj. 12-60 se mi zatím jeví jako nejlepší volba.
Měl byste někdo jiný názor?

Dosavadně mám největší problém s ostřením.
Read more : Panasonic G80 či GX80 či úplně něco jiného? (pro video/foto | Zobrazení : 10028 | Odpovědi : 9 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Inaccessible Vector Objects

Ahoj, už jsem zoufalý. Učím se v Illustratoru, ale s vektory jsem neměl problém a vše schvalovali. Dělám vše obvyklým způsobem a momentálně mi nic nechtějí vzít z důvodu: Inaccessible Vector Objects -- All sublayers must be unlocked and all effects must be expanded.

Našel jsem tady na fóru od někoho návod co dělat, ale nic nepomáhá. Učil jsem se dělat jen takové poškrábané jednobarevné štítky s nápisem SALE. Text, i celý štítek jsem expandoval. ...
Read more : Inaccessible Vector Objects | Zobrazení : 9476 | Odpovědi : 15 | Fórum : Shutterstock

Výdělky na fotobankách - kde se to ještě vyplatí a kde ne?

Zdravím,
jelikož jak tak procházím toto fórum, každý má s fotobankami a jejich výdělečností jinou zkušenost. Zatím jsem zaregistrovaná na Shutterstocku, Fotolii a Dreamstime, a zajímá mě, jak si se svými výdělky stojíte, jaké pořadí u vás fotobanky mají? Na které se podle vás nahrávat vyplatí a na které už ne?

A ještě pro zajímavost (jelikož jsem neskutečně zvědavý člověk) jak dlouho po schválení na jaké fotobance se vám fotky v průměru dočkají prvního stažení?
Read more : Výdělky na fotobankách - kde se to ještě vyplatí a kde ne? | Zobrazení : 15966 | Odpovědi : 33 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Zamítání na Fotolii

Zdravím,
ač jsem na Fotolii teprve krátce, nemám s ní zrovna nejlepší zkušenosti ohledně zamítání fotek. Nahrávám i na Dreamstime a krátce na Shutterstock. Dreamstime mi zatím zamítla fotek jen pár (asi 15%), a vždy jsem s nimi musela víceméně souhlasit, pokud to šlo, vadu jsem opravila a nahrála fotku znova, jednu mi už uznali, další dvě čekají. S odmítáním na Shutterstocku zatím nemám zkušenost, jelikož z devíti fotek, které jsem na začátku nahrála přes ...
Read more : Zamítání na Fotolii | Zobrazení : 9489 | Odpovědi : 8 | Fórum : Fotolia

Registrace na iStock

Zdravím,
chtěla bych se zaregistrovat na iStock, nicméně ať hledám, jak hledám, nikde nemůžu najít registraci pro contributora. U fotobank, na kterých již zaregistrovaná jsem (Shutterstock, Fotolia a Dreamstime) nikdy nebyl problém contributorské rozhraní nalézt a založit si účet. Tady jako by nic takového neexistovalo. Je to u iStocku dohromady u normálního účtu? Nebo je to nějak hodně dobře schované?
Read more : Registrace na iStock | Zobrazení : 24168 | Odpovědi : 14 | Fórum : iStock

Jarní fotobankový sraz 2018 v Praze

Co takhle se zase jednou sejít, podebatit o fotobankách, focení, kreslení, renderování, natáčení, dát si dobrou večeři a něčím to celé zapít? No prostě uspořádat další fotobankový sraz, však už to znáte...

Datum: v pondělí 12 března od 18:00 v pizzerii Giovanni http://www.pizzeriagiovanni.cz/ na Ládví (tam co minule, ale místo v prvním patře to BUDE HNED V PŘÍZEMÍ).

Místo: Praha, pokud nedostanu lepší tip, tak zase v pizzerce na ...
Read more : Jarní fotobankový sraz 2018 v Praze | Zobrazení : 9069 | Odpovědi : 12 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48567 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818