Právě je 4. srpen 2026 06:35

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Bigtock

Zdravim vsechny,

chtel jsem se zeptat na prihlaseni se k fotobance Bigstock.
Provedl jsem klasickou registraci a dale nikde nevidim (po prihlaseni), zadne nasmerovani na odeslani ID, vyplneni formulare w-8ben atd. Stranku k nahrani fotografii atd. uz mi rozcestnik ale primo nabizi? Vim, ze kazda FB to ma trosku jinak, ale tady jsem trosku zmaten. :cry:

Diky za odpoved a pekny den

D.
Read more : Bigtock | Zobrazení : 2939 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Formulář W-8BEN

Pekný večer všem. Jsem zde prvně a mel bych dotaz ohledně formuláře W-8BEN. Myslím, že to chápu správně, ale jisty si tím nejsem. Jde o to, jestli je nutné při vyplňování formuláře vkládat do sekce /foreign tax identifying number/ nejaký údaj. Nějak mi to není moc jasné, tak budu rad za případnou odpověď. :P

Dekuji

Dan
Read more : Formulář W-8BEN | Zobrazení : 3308 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Základy focení

Ahoj, na CanStocku mi vyházeli dost fotek (což asi není nic neobvyklého), ale řekl jsem si že se z toho zkusím poučit, než nadávat že to jsou blbci, a tak jsem hledal na netu weby, kde by byly rady, tutoriály, nastavení foťáku atd. Něco jsem našel (např. Fotorádce nebo i pár videí na YT) ale chtěl jsem se zeptat sleduje tady někdo stránky které by se tomuto věnovaly. Prostě nějaký zajímavý odkaz, kde by se ...
Read more : Základy focení | Zobrazení : 19826 | Odpovědi : 24 | Fórum : O focení

Pozdější úprava KW

Ahoj, při schvalování fotek podle všeho kontrolují i keywords. Jelikož je v bedně "kulové s přehazovačkou", koukám, jak bych vytunil těch pár fotek co mám. I napadla mě myšlenka doplnit si slova u fotek. No a tu je otázka: kontrolují se nějak opětovně fotky a jejich popisy? Páč mám tam třeba fotku... https://as1.ftcdn.net/jpg/01/62/41/90/2 ... A5c3BB.jpg a napadlo mě u ní dopsat treba "ninja, shogun, geisha..." ...
Read more : Pozdější úprava KW | Zobrazení : 7885 | Odpovědi : 13 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Creative Market-výplata

Má někdo zkušenost s výplatou na Creative Market. Při požadavku výplaty na mě vyskočí, (jestli tomu dobře rozumím), že akceptuji srážku 2% z výplaty. Chápu to správně? Honza
Read more : Creative Market-výplata | Zobrazení : 3846 | Odpovědi : 1 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Tipy na online výdělek

Zdravím,

momentálně řeším možnost, kde ještě jinde prodávat fotografie kromě fotobank, nemáte někdo zkušenost s něčím co opravdu funguje? Jestli mají stránky typu Etsy a podobně smysl nebo je to ztráta času?

Případně tipy na nějaký jiný online výdělek (osvědčený, kde opravdu člověk dostane zaplaceno)? Nemusí se jednat o nějaké závratné částky, momentálně jsem v situaci, kdy každý přivýdělek dobrý ;)

Moc Vám děkuji!
Read more : Tipy na online výdělek | Zobrazení : 9808 | Odpovědi : 2 | Fórum : Nefotobanky - přímý prodej

Fotobankový průzkum 2017

Zdravím, bude se dělat fotobankový průzkum za rok 2017? Předpokládám, že ano. Jsem docela zvědavý jak si stojím oproti konkurenci.

Děkuji
Read more : Fotobankový průzkum 2017 | Zobrazení : 18509 | Odpovědi : 32 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Sociální sítě

Zdravím kolegové fotobankéři, rád bych se zeptal zkušenějších, prodáváte fotky taky přes sociální sítě, např. EyeEm, Snapwire, 500px?
Read more : Sociální sítě | Zobrazení : 23070 | Odpovědi : 14 | Fórum : Nefotobanky - přímý prodej

Pixcoll - Fotobanky na jednom místě

Zdravím,
hledám ochotné fotobankéře co otestují moji webovou aplikaci - https://pixcoll.com.

Pixcoll pomáhá talentovaným autorům fotografií, ilustrací, vektroů a videí zviditelnit portfólio a zvýšit prodej ve fotobankách.

Několik informací o projektu - https://pixcoll.com/about (text lze přepnout do ČJ)

Velikost portfólia ani zkušenosti nerozhodují!

Díky za každou pomoc i nápad.
Read more : Pixcoll - Fotobanky na jednom místě | Zobrazení : 138146 | Odpovědi : 252 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

123 mimo provoz?

Taky máte jen hlášku? Sorry to inform that the Contributor Dashboard will be temporarily stopped to facilitate a scheduled maintenance of our system.

Už jim to trvá nějak moc dlouho.
Read more : 123 mimo provoz? | Zobrazení : 31116 | Odpovědi : 17 | Fórum : 123rf

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48607 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854