Právě je 19. červen 2026 01:52

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Creative Market-výplata

Má někdo zkušenost s výplatou na Creative Market. Při požadavku výplaty na mě vyskočí, (jestli tomu dobře rozumím), že akceptuji srážku 2% z výplaty. Chápu to správně? Honza
Read more : Creative Market-výplata | Zobrazení : 3760 | Odpovědi : 1 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Tipy na online výdělek

Zdravím,

momentálně řeším možnost, kde ještě jinde prodávat fotografie kromě fotobank, nemáte někdo zkušenost s něčím co opravdu funguje? Jestli mají stránky typu Etsy a podobně smysl nebo je to ztráta času?

Případně tipy na nějaký jiný online výdělek (osvědčený, kde opravdu člověk dostane zaplaceno)? Nemusí se jednat o nějaké závratné částky, momentálně jsem v situaci, kdy každý přivýdělek dobrý ;)

Moc Vám děkuji!
Read more : Tipy na online výdělek | Zobrazení : 9701 | Odpovědi : 2 | Fórum : Nefotobanky - přímý prodej

Fotobankový průzkum 2017

Zdravím, bude se dělat fotobankový průzkum za rok 2017? Předpokládám, že ano. Jsem docela zvědavý jak si stojím oproti konkurenci.

Děkuji
Read more : Fotobankový průzkum 2017 | Zobrazení : 17680 | Odpovědi : 32 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Sociální sítě

Zdravím kolegové fotobankéři, rád bych se zeptal zkušenějších, prodáváte fotky taky přes sociální sítě, např. EyeEm, Snapwire, 500px?
Read more : Sociální sítě | Zobrazení : 22622 | Odpovědi : 14 | Fórum : Nefotobanky - přímý prodej

Pixcoll - Fotobanky na jednom místě

Zdravím,
hledám ochotné fotobankéře co otestují moji webovou aplikaci - https://pixcoll.com.

Pixcoll pomáhá talentovaným autorům fotografií, ilustrací, vektroů a videí zviditelnit portfólio a zvýšit prodej ve fotobankách.

Několik informací o projektu - https://pixcoll.com/about (text lze přepnout do ČJ)

Velikost portfólia ani zkušenosti nerozhodují!

Díky za každou pomoc i nápad.
Read more : Pixcoll - Fotobanky na jednom místě | Zobrazení : 133025 | Odpovědi : 252 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

123 mimo provoz?

Taky máte jen hlášku? Sorry to inform that the Contributor Dashboard will be temporarily stopped to facilitate a scheduled maintenance of our system.

Už jim to trvá nějak moc dlouho.
Read more : 123 mimo provoz? | Zobrazení : 30600 | Odpovědi : 17 | Fórum : 123rf

Odesílač na CanStockPhoto

Tak jo, už mám dost limitu 5 obrázků za den na canstockphoto.. já vím, že ten limit po chvíli zase naskočí a dá se odeslat zase pár obrázků, ale nemám čas tam celý den čumět, takže jsem si to zautomatizoval.

Skript se přihlásí na canstockphoto, podívá se, kolik fotek je možný submitnout a pokud tam nějaká je, odešle je. Kontroluje chyby - když není vyplněné klíčové slovo nebo popis. Běží to v PHP.

Mohu se ...
Read more : Odesílač na CanStockPhoto | Zobrazení : 9193 | Odpovědi : 1 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Monopod - má smysl?

Čau,

chci se zeptat, používáte někdo monopod? Má smysl něco takovýho pořídit?

Nedávno jsem si koupil dlouhý objektiv (150-600mm) a je to vážně docela váha, už jsem kvůli tomu měl týden rameno mimo provoz.

Nemám s tím žádnou zkušenost a stativ se mi pokaždý brát nechce. Máte někdo zkušenosti? A pokud ano, hloupý dotaz - dává se na tu tyč nějaká hlava nebo se tam foťák našroubuje jen tak?
Read more : Monopod - má smysl? | Zobrazení : 10731 | Odpovědi : 17 | Fórum : O focení

cekani_schvaleni_mail

Ahoj,

zkousel jsem dohledat v obsahu neuspesne text pro mail (kdysi se tu myslim objevil EN text mailu, kterym se popohanelo schvalovani na 123RF - adresovano na podporu).

Nemate to nekdo prosim, prve me to zafungovalo do par dni (ted mi tam ceka asi 40 videi uz pres x mesicu).

diky
Read more : cekani_schvaleni_mail | Zobrazení : 14232 | Odpovědi : 4 | Fórum : 123rf

Adobe Stock problém s přijímáním vektorů

Zdravím,
zatímco u ostatních fotobanek nemám problém, při nahrávání na Adobe Stock se mi vždy ukáže:
"Soubor xy.eps nebylo možné odeslat. Velikost návrhové plochy musí být v rozmezí od 15 MP do 68 MP. Pokyny, jak upravit velikost návrhové plochy, najdete na adrese zde. "
Poradí někdo, co s tím? :-)
Děkuji
Read more : Adobe Stock problém s přijímáním vektorů | Zobrazení : 4664 | Odpovědi : 3 | Fórum : Fotolia

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48567 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818