Právě je 21. září 2026 18:11

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Videoblocks - Nabídka, která se neodmítá?

Přišel mi email od Storyblocks,(Videoblocks), který pravděpodobně už máte taky, nebo ho brzy dostanete.

Ve zkratce o co se jedná:
1. Nabízí odkup animací za určitou cenu, (mě nabízí $3000 za 100 videí), někomu jistě víc nebo míň, podle kvality
2. Zůstavá možnost, dále tyto videa prodávat na jiných fotobankách (budou prodány jako neexkluzivní)
3. Tyto prodané animace či videa budou staženy z Videoblocks (nebudou se tam dále prodávat), ale Videoblocks je může dále prodávat ...
Read more : Videoblocks - Nabídka, která se neodmítá? | Zobrazení : 18268 | Odpovědi : 15 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Bigtock

Zdravim vsechny,

chtel jsem se zeptat na prihlaseni se k fotobance Bigstock.
Provedl jsem klasickou registraci a dale nikde nevidim (po prihlaseni), zadne nasmerovani na odeslani ID, vyplneni formulare w-8ben atd. Stranku k nahrani fotografii atd. uz mi rozcestnik ale primo nabizi? Vim, ze kazda FB to ma trosku jinak, ale tady jsem trosku zmaten. :cry:

Diky za odpoved a pekny den

D.
Read more : Bigtock | Zobrazení : 3039 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Formulář W-8BEN

Pekný večer všem. Jsem zde prvně a mel bych dotaz ohledně formuláře W-8BEN. Myslím, že to chápu správně, ale jisty si tím nejsem. Jde o to, jestli je nutné při vyplňování formuláře vkládat do sekce /foreign tax identifying number/ nejaký údaj. Nějak mi to není moc jasné, tak budu rad za případnou odpověď. :P

Dekuji

Dan
Read more : Formulář W-8BEN | Zobrazení : 3439 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Základy focení

Ahoj, na CanStocku mi vyházeli dost fotek (což asi není nic neobvyklého), ale řekl jsem si že se z toho zkusím poučit, než nadávat že to jsou blbci, a tak jsem hledal na netu weby, kde by byly rady, tutoriály, nastavení foťáku atd. Něco jsem našel (např. Fotorádce nebo i pár videí na YT) ale chtěl jsem se zeptat sleduje tady někdo stránky které by se tomuto věnovaly. Prostě nějaký zajímavý odkaz, kde by se ...
Read more : Základy focení | Zobrazení : 20394 | Odpovědi : 24 | Fórum : O focení

Pozdější úprava KW

Ahoj, při schvalování fotek podle všeho kontrolují i keywords. Jelikož je v bedně "kulové s přehazovačkou", koukám, jak bych vytunil těch pár fotek co mám. I napadla mě myšlenka doplnit si slova u fotek. No a tu je otázka: kontrolují se nějak opětovně fotky a jejich popisy? Páč mám tam třeba fotku... https://as1.ftcdn.net/jpg/01/62/41/90/2 ... A5c3BB.jpg a napadlo mě u ní dopsat treba "ninja, shogun, geisha..." ...
Read more : Pozdější úprava KW | Zobrazení : 8227 | Odpovědi : 13 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Creative Market-výplata

Má někdo zkušenost s výplatou na Creative Market. Při požadavku výplaty na mě vyskočí, (jestli tomu dobře rozumím), že akceptuji srážku 2% z výplaty. Chápu to správně? Honza
Read more : Creative Market-výplata | Zobrazení : 3919 | Odpovědi : 1 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Tipy na online výdělek

Zdravím,

momentálně řeším možnost, kde ještě jinde prodávat fotografie kromě fotobank, nemáte někdo zkušenost s něčím co opravdu funguje? Jestli mají stránky typu Etsy a podobně smysl nebo je to ztráta času?

Případně tipy na nějaký jiný online výdělek (osvědčený, kde opravdu člověk dostane zaplaceno)? Nemusí se jednat o nějaké závratné částky, momentálně jsem v situaci, kdy každý přivýdělek dobrý ;)

Moc Vám děkuji!
Read more : Tipy na online výdělek | Zobrazení : 9951 | Odpovědi : 2 | Fórum : Nefotobanky - přímý prodej

Fotobankový průzkum 2017

Zdravím, bude se dělat fotobankový průzkum za rok 2017? Předpokládám, že ano. Jsem docela zvědavý jak si stojím oproti konkurenci.

Děkuji
Read more : Fotobankový průzkum 2017 | Zobrazení : 19431 | Odpovědi : 32 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Sociální sítě

Zdravím kolegové fotobankéři, rád bych se zeptal zkušenějších, prodáváte fotky taky přes sociální sítě, např. EyeEm, Snapwire, 500px?
Read more : Sociální sítě | Zobrazení : 23567 | Odpovědi : 14 | Fórum : Nefotobanky - přímý prodej

Pixcoll - Fotobanky na jednom místě

Zdravím,
hledám ochotné fotobankéře co otestují moji webovou aplikaci - https://pixcoll.com.

Pixcoll pomáhá talentovaným autorům fotografií, ilustrací, vektroů a videí zviditelnit portfólio a zvýšit prodej ve fotobankách.

Několik informací o projektu - https://pixcoll.com/about (text lze přepnout do ČJ)

Velikost portfólia ani zkušenosti nerozhodují!

Díky za každou pomoc i nápad.
Read more : Pixcoll - Fotobanky na jednom místě | Zobrazení : 143315 | Odpovědi : 252 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48643 • Celkem témat 1306 • Celkem členů 870