Právě je 19. červen 2026 01:52

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Bitcoinová mince

Ahojky,
měl by někdo tip, kde u nás koupit bitcoinovou minci jako rekvizitu pro fotografování. Myslím tím samozřejmě falešnou, ilustrační :D
Našla jsem nějaké na e-bay z Číny, ale tam je docela dlouhá doba doručení.
Děkuji na případné tipy. K.
Read more : Bitcoinová mince | Zobrazení : 49961 | Odpovědi : 82 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

ze serveru do fotobanky

Dobrý den, mám pomalý upload a nahrávám do pěti fotobank. Zkoušel jsem proto nějak využít cloud (mám googledisk a pak ještě jeden placený diskový prostor na nějakém serveru). Napadlo mne nahrát fota na cloud a potom je do fotobank prostě nahrávat tam odtud (jestli mi rozumíte). Jde mi o to, že na internet to nahraju pouze jednou a pak už to z rychlého serveru kdesi na internetu rozešlu do fotobank bez omezení mého uploadu. Problém ...
Read more : ze serveru do fotobanky | Zobrazení : 5845 | Odpovědi : 9 | Fórum : Diskuse pro nováčky

dan z prijmu a PayPal

Ahoj,

nevi tu nekdo, jak presne se chova FÚ vzhledem k penezum na PayPal?
Jde mi o to, jestli cesky FÚ vidi prichozi platby na PP ucet, nebo jestli to vidi az kdyz to prevedu na ucet v ceske bance.

SITUACE: vyplati se mi z fotobaky na ucet ted v prosinci na paypal. Na ucet bych to prevedl az v roce 2018 - zapocita se mi to uz letos, nebo az pristi rok do prijmu? ...
Read more : dan z prijmu a PayPal | Zobrazení : 15389 | Odpovědi : 24 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

sotware pro úpravu fotek

Zdravím,
prosím vás uvažuji o nějakém lepším programu pro úpravu fotek než je můj v windows 10 :D. Ale co se tak koukám tak adobe photoshop už snad nejde koupit normálně jen přes tu službu cloud na 1 rok nebo se pletu? Četl jsem tu různé diskuze, ale vše je staré 2-3 roky a stránky už jsou offline. Navíc se blíží Vánoce, tak uvažuji, že si ...
Read more : sotware pro úpravu fotek | Zobrazení : 35197 | Odpovědi : 58 | Fórum : O focení

Vyplacení peněz

Ahoj, dosáhl jsem více než 50 dolarů. Posílá 123rf peníze automaticky nebo se o ně musí žádat manuálně? V profilu paypal účet mám vyplněný, ale další informace o výplatách jsem nenašel. Díky za odpověď. :)
Read more : Vyplacení peněz | Zobrazení : 20234 | Odpovědi : 10 | Fórum : 123rf

Problem s brushema na iStock-u

Mam takovy problem na iStocku. Kdyz tam nahraju obrazek ve kterem jsem pouzil default Illustrator brush, tak mi ho zamitnou s oduvodnenim, ze porusuji autorska prava. Takze se nesmi pouzivat default Adobe brush-e? Myslel jsem, ze kdyz uz tam jsou, tak je muzu pouzivat i na komercni ucely. :?
Read more : Problem s brushema na iStock-u | Zobrazení : 2573 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Nová výzva pro ilustrátory

https://ekonomika.idnes.cz/cnb-vyda-pam ... omika_hell

Cesta jak se stát slavným a ještě vydělat nějaké peníze... :D Kdo se přihlásí???
Je to rozhodně smysluplnější "challenge" než kdo nasype víc obrázků týdně do fotobank... ;)
Read more : Nová výzva pro ilustrátory | Zobrazení : 1925 | Odpovědi : 0 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Stocksubmitter

Ahojky fotobankéři. Nejdříve bych vám chtěla poděkovat za vaši pomoc asi před půl rokem - rozjela jsem tak zase moje fotobanky a už i něco málo vydělala :) A je to celkem zábava, takže chci pokračovat. Používám StockSubmitter pro nahrávání , ale ted mám už víc jak týden problém s nahráváním a submitem do ShutterStock a Bigstock. Prý mám aktualizovat program, což jsem provedla (Fotolia setakto spravila ...
Read more : Stocksubmitter | Zobrazení : 9777 | Odpovědi : 17 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Mazání souborů

Marně hledám jak smazat soubor. Poradí někdo??
Read more : Mazání souborů | Zobrazení : 9767 | Odpovědi : 8 | Fórum : iStock

Istock Editorial

Poslal som im fotky Bitcoinov a vrátili mi ich ,že ich možem poslat len ako Editorial,ale hľadím ako puk,ale netuším ,ako poslať fotky takýmto sposobom. Teda posielam fotky cez ESP a bud som niečo prehliadol,alebo to tadial poslat nejde...dik za radu.
Read more : Istock Editorial | Zobrazení : 5466 | Odpovědi : 5 | Fórum : iStock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48567 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818