Právě je 19. červen 2026 02:50

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Izolovat objekty čí ne??

Jaké máte zkušenosti s izolováním objektů?? Je lepší objekt hodit na bílou nebo nechat tak jak je?? Je větší prodej izolovaný nebo normální??
Read more : Izolovat objekty čí ne?? | Zobrazení : 4400 | Odpovědi : 7 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Změna zasílání emailu o schválení

Co říkáte na změnu zasílání emailu. Já upřimně jsem byl vždy naťěšenej když jsem viděl email s nadpisem status atd. Těd jen jednou za 24 hodin :shock: :shock:
Read more : Změna zasílání emailu o schválení | Zobrazení : 4505 | Odpovědi : 5 | Fórum : Shutterstock

Externí mikrofon k foťáku

Natáčel jsem nějaké video se zvukem na bezzrcadlovce Sony NEX-7 a ten zvuk byl strašný. Tak jsem vyštrachal nějaký externí mikrofon k počítači a bylo to ještě horší (no jo plastový šméčko za stovku). Tak jsem se chtěl zeptat, zda máte nějaké doporučení na koupi externího mikrofonu k foťáku, protože ty ceny se pohybují od pár stovek do 30 tisíc.

Jo a k čemu to potřebuji - chtěl jsem nahrát dceru, jak si listuje dubánčí ...
Read more : Externí mikrofon k foťáku | Zobrazení : 31460 | Odpovědi : 38 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Náhledy obrázků na Bigstocku

Docela se divím, že se na Bigstocku také prodává. Když se občas podívám na nějaké náhledy svých obrázků, jsou zoufale nekvalitní - plné artefaktů, šumu...no hrůza. Kdybych se na takový obrázek podívala, tak ho v životě nekoupím. Máte to také tak?
Read more : Náhledy obrázků na Bigstocku | Zobrazení : 11000 | Odpovědi : 4 | Fórum : Bigstock

Snížení prodejů při nahrávání

Také máte zkušenost, že pokud nahráváte soubory tak klesne prodej a za nějakou dobu se vrátí?? Nebo si to jen nalhávám a neprodává se ?? :D Teď jsem dosáhl hranice 1000 fotografií
Read more : Snížení prodejů při nahrávání | Zobrazení : 5545 | Odpovědi : 6 | Fórum : Fotolia

Hromadné úpravy fotek

Zdravím, mám dotaz hlavně na fotografy....

Fotografové, co nefotí na fotobanky když nafotí serii fotek - např. západu slunce, tak doma vyberou tu nej a tu pak z RAWu upraví a prezentují např. na svých stránkách.

Ale jaký způsobem postupujete, když těch fotek je plno - pro fotobanky se hodí celá řada fotek z podobného místa a daného západu slunce...

Díky moc za odpovědi
Read more : Hromadné úpravy fotek | Zobrazení : 3819 | Odpovědi : 4 | Fórum : O focení

Crestock, doba schválení??

Ahoj, nevíte jak je to u Crestocku, jak dlouho trvá než schválí fotografie... už mi tam 2 měsíce leží fotky a čekají na schválení,... navíc při nahrání souboru s vyplňěným title i description se vyplní automatickty jen title... Tak trochu přemýšlím, jestli stojí za to se s touto fotobankou zabývat...
Read more : Crestock, doba schválení?? | Zobrazení : 6182 | Odpovědi : 8 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Zakoupení obrázku

Dobrý den,

prosím pomozte!!!! Potřebuji pouze jeden obrázek z Shutterstock a nechci utratit peníze za 5 protože vím, že je nevyužiji. Našel by se někdo kdo by mi ho stáhnul????? Samozřejmě mu ho uhradím. Docela to spěchá, takže moc děkuji předem.

Ondřej
Read more : Zakoupení obrázku | Zobrazení : 7550 | Odpovědi : 10 | Fórum : Shutterstock

Grafický tablet pro leváky

Ahoj,

grafický tablet se tu již probíral, ale tohle tam nepadlo. Kromě toho, že jsem teď jeden vracel, protože nebyl funkční na počítači mac, tak si chci koupit asi i větší. To co mi přišlo byl fakt vtip..

Chci tohle - https://www.alza.cz/wacom-intuos-pro-s-d472691.htm

Chci se ale zeptat na jednu věc, jsem levák, takže bych si asi ten tablet otočil vzhůru nohama a ty tlačítka, nevíte náhodou, jestli jsou nějak nastavitelný ...
Read more : Grafický tablet pro leváky | Zobrazení : 4462 | Odpovědi : 2 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Použití fotek z shutterstock v grafice pro zákazníky

Ahoj, prozatím pátrám, ale nemůžu nic moc najít. Jakým způsobem mohu v grafice kterou tvořím pro zákazníky, používat fotky z shutterstocku. Na shutterstocku mám profil, zaplacené předplatné, ale v licenčních podmínkách je kouzelná klauzule "nepřenosné právo". Jak to tedy udělat, asi není moc reálné, abych zákazníkovi předal návrhy s tím jestli tam chce tyhle fotky tak se musí zaregistrovat někam v tramtárii, zaplatit tam a pak teprv ty fotku může používat a ještě zaplatit mně ...
Read more : Použití fotek z shutterstock v grafice pro zákazníky | Zobrazení : 9181 | Odpovědi : 12 | Fórum : Shutterstock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48567 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818