Právě je 4. srpen 2026 07:18

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Zmizení Portofolia

Najednou mi zmizelo více jak 1600 fotografie. Komplet celé portofolio. Zavládla ve mě panika. Snad je to jen tim jak se v tom hrabou.
Read more : Zmizení Portofolia | Zobrazení : 4065 | Odpovědi : 4 | Fórum : Shutterstock

Anketa od Getty Images

Zdravím, došel vám také mail s anketou, týkající se provozu Getty Images? Pokud ne, připojuji odkaz:
https://www.surveymonkey.com/r/GIContr?ID=110030
Asi by nebylo od věci to vyplnit, aby se mohli zlepšit ;) .
Moc nevím, co se myslí otázkou:
17. When choosing a company to license your imagery, how important are each of the following?
Read more : Anketa od Getty Images | Zobrazení : 2588 | Odpovědi : 0 | Fórum : iStock

Nový fotoaparát, požadavky, fotobanka

Mám dotaz, chci si pořídit nový fotoaparát Pentax K-S2, 20 Mpix a chtěl bych se zeptat, kdybych v budoucnu chtěl vkládat fotky do Fotobank, hraje velký rozdíl jaké fotky se vkládají a jak jsou hodnoceny, Mpx?

Dík Ruda

Email: rudamacho22@gmail.com
Read more : Nový fotoaparát, požadavky, fotobanka | Zobrazení : 3708 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Cudzie fotky v mojom portfoliu.

Pozerám štatistiky za minulý mesiac a padla mi sánka, že odkial sa na 123RF u mna objavilo tolko uploadov. Tak som si zoradil fotky od najnovších a oči si idem vyočiť okolo 600 fraktralov alebo čo to je. Bábo rad čo s tým. https://www.123rf.com/portfolio/weyo/new/3.html
Read more : Cudzie fotky v mojom portfoliu. | Zobrazení : 13773 | Odpovědi : 3 | Fórum : 123rf

Izolovat objekty čí ne??

Jaké máte zkušenosti s izolováním objektů?? Je lepší objekt hodit na bílou nebo nechat tak jak je?? Je větší prodej izolovaný nebo normální??
Read more : Izolovat objekty čí ne?? | Zobrazení : 4610 | Odpovědi : 7 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Změna zasílání emailu o schválení

Co říkáte na změnu zasílání emailu. Já upřimně jsem byl vždy naťěšenej když jsem viděl email s nadpisem status atd. Těd jen jednou za 24 hodin :shock: :shock:
Read more : Změna zasílání emailu o schválení | Zobrazení : 4672 | Odpovědi : 5 | Fórum : Shutterstock

Externí mikrofon k foťáku

Natáčel jsem nějaké video se zvukem na bezzrcadlovce Sony NEX-7 a ten zvuk byl strašný. Tak jsem vyštrachal nějaký externí mikrofon k počítači a bylo to ještě horší (no jo plastový šméčko za stovku). Tak jsem se chtěl zeptat, zda máte nějaké doporučení na koupi externího mikrofonu k foťáku, protože ty ceny se pohybují od pár stovek do 30 tisíc.

Jo a k čemu to potřebuji - chtěl jsem nahrát dceru, jak si listuje dubánčí ...
Read more : Externí mikrofon k foťáku | Zobrazení : 32419 | Odpovědi : 38 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Náhledy obrázků na Bigstocku

Docela se divím, že se na Bigstocku také prodává. Když se občas podívám na nějaké náhledy svých obrázků, jsou zoufale nekvalitní - plné artefaktů, šumu...no hrůza. Kdybych se na takový obrázek podívala, tak ho v životě nekoupím. Máte to také tak?
Read more : Náhledy obrázků na Bigstocku | Zobrazení : 11146 | Odpovědi : 4 | Fórum : Bigstock

Snížení prodejů při nahrávání

Také máte zkušenost, že pokud nahráváte soubory tak klesne prodej a za nějakou dobu se vrátí?? Nebo si to jen nalhávám a neprodává se ?? :D Teď jsem dosáhl hranice 1000 fotografií
Read more : Snížení prodejů při nahrávání | Zobrazení : 5742 | Odpovědi : 6 | Fórum : Fotolia

Hromadné úpravy fotek

Zdravím, mám dotaz hlavně na fotografy....

Fotografové, co nefotí na fotobanky když nafotí serii fotek - např. západu slunce, tak doma vyberou tu nej a tu pak z RAWu upraví a prezentují např. na svých stránkách.

Ale jaký způsobem postupujete, když těch fotek je plno - pro fotobanky se hodí celá řada fotek z podobného místa a daného západu slunce...

Díky moc za odpovědi
Read more : Hromadné úpravy fotek | Zobrazení : 3958 | Odpovědi : 4 | Fórum : O focení

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48607 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854