Právě je 18. červen 2026 21:34

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Model Release - fotograf i model jedna osoba

Ahoj, jak prosím řešíte Model Release, když je model i fotograf jedna osoba? Například, pokud je to samospouští, selfie atd... Jednoduše ve formuláři zadáte stejná jména? To je divné, že bych sám sobě dával souhlas ke zveřejnění :-) Díky předem za odpovědi.
Read more : Model Release - fotograf i model jedna osoba | Zobrazení : 1952 | Odpovědi : 1 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Pixtastock.com

Nedávno jsem narazil na tuto japonskou fotobanku. Znáte jí někdo? Co si o ní myslíte?
Read more : Pixtastock.com | Zobrazení : 3473 | Odpovědi : 2 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Podzimní fotobankový sraz 2017 v Praze

Původně jsem chtěl udělat sraz ještě v září, ale to kolem mě proběhlo takovým fofrem, že jsem to nestihl. Takže vypisuji termín na podzimní sraz v říjnu:

https://doodle.com/poll/tr9h7454tgdv6yps

Jako vždy prosím o zaškrtnutí vhodných termínů, já pak zvolím ten optimální a dám vědět tady a na dalších místech.

Termín: středa 18. října od 18:00
Místo: pizzeria Giovanni http://www.pizzeriagiovanni.cz/ u metra Ládví
. Pro ty ...
Read more : Podzimní fotobankový sraz 2017 v Praze | Zobrazení : 14433 | Odpovědi : 29 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Co je to za ikonku?

Ahoj,

nevíte někdo, co znamená ikonka viz příloha? Nahrávám na istock jako obvykle ale u některých fotek se mi zobrazuje tohle.

Tuším, že by to mohlo znamenat něco jako duplicitní název souboru, což je nesmysl, tohle je úplně nová dávka (hehe). Nedávno jsem si všiml, že už jsem zase přeletěl 9999 fotek s foťákem a ten zase počítá od začátku, může to být problém? Tzn. že to je duplicitní název souboru s tím minulým souborem, ...
Read more : Co je to za ikonku? | Zobrazení : 11062 | Odpovědi : 19 | Fórum : iStock

Znovu načtení obrázků na fotobanku - má to smysl?

Hoy,
některé fotky a ilustrace jsem zřejmě nahrál ve špatný čas/sezóně a jsou kdovíkde...
Mohlo by zafungovat, takový obrázek smazat a znova nahrát?
MYslíte, že si to FB nějak hlídají a takový obrázek nedostane novou šanci?

Zrovna se babrám s robotem pro upload a roztřídění do kategorií, pokud se mi to podaří, tak bych takový reload proces měl hotov automaticky, když si půjdu udělat kafe a nebudu mít zrovna nic nového...
Read more : Znovu načtení obrázků na fotobanku - má to smysl? | Zobrazení : 6672 | Odpovědi : 11 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Istock nové štatistiky a zobrazovanie predaných

Tak nám Istock trochu pootvoril svoju tajomnú komnatu zobrazovania predaja. Volá sa to Content statistics. Nebol by to to ale Istock, keby to nebolo trochu nejasné a celkom presné. Keď sa totiž pozriem na zárobky za jednotlivé mesiace a zároveň na množstvo predaných kusov, tak to nesedí. Pravdepodobne sa zobrazuje len časť predaných vecí. No čo už, Istock je Istock....
Read more : Istock nové štatistiky a zobrazovanie predaných | Zobrazení : 2530 | Odpovědi : 1 | Fórum : iStock

schvalování / portfolio

zdravím,

nově jsem si udělal účet na 123rf, nahrál jsem tam 165 vektorů naráz, 150 už jich bylo schváleno a po týdnu pořád nejsou v portfoliu. je normální, že to tak dlouho trvá? :)

díky
Read more : schvalování / portfolio | Zobrazení : 15345 | Odpovědi : 7 | Fórum : 123rf

Fotoaparát

Dobrý den,
prosím vás začínám se věnovat focení, ale chybí mi kvalitní přístroj. Zatím fotím jen kompaktem (hodně levným kompaktem, navíc půjčeným), ale chtěl bych více zainvestovat. Rád bych se věnoval focení macra, přírody a po případně zvířat. Už jsem byl rozhodnut pro zrcadlovku, ale hodně příspěvků jsem teď četl o bezzrcadlovce a právě proto, že jsem nikdy neměl zrcadlovku, nebude vadit že nebudu mít hledáček, protože jsem ho nikdy nepoužíval. Rád bych se vás ...
Read more : Fotoaparát | Zobrazení : 199886 | Odpovědi : 384 | Fórum : O focení

Retušování zakázáno

Important Information on Retouched Images

Effective October 1, 2017 a new French law obliges clients who use commercial images in France to disclose whether the body shape of a model has been retouched to make them look thinner or larger.

As a result, also effective October 1st, we have amended our Creative Stills Submission Requirements to require that you do not submit to us any creative content depicting models whose body shapes have been retouched ...
Read more : Retušování zakázáno | Zobrazení : 5931 | Odpovědi : 7 | Fórum : iStock

Model Release na graphicleftovers.com

Zdravím
mám dotaz k fotobance graphicleftovers.com
nemohu nikde najít možnost nahrání a přiložení Model Release k fotografiím
Díky za radu :-)
Read more : Model Release na graphicleftovers.com | Zobrazení : 3338 | Odpovědi : 1 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48567 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818