Právě je 4. srpen 2026 07:59

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Nahrávání na Cutcaster

Dobrý den všem,

nahráváte někdo na Cutcaster - už měsíce mi nejde nahrávat, pořád píšou, že něco předělávají a mám být trpělivý.... Máte to také tak? Díky
Read more : Nahrávání na Cutcaster | Zobrazení : 11405 | Odpovědi : 6 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Prosím o názor k těmto mobilům s foťákem....

Sháním použitelný mobil kolem 5 tis. Prosím o názor k těmto mobilům:

Huawei P8 Lite (zatím u mě vede)
Honor P8 (nemá stabilizaci obrazu videa, celoskleněný :? )
Prestigio Muze D3 (zamítnuto)
Samsung Galaxy S5 (prý se seká)
Huawei Y6 II (špatné parametry pro focení, video průběžně nezaostřuje)

Jde mi spíš o mobil s foťákem pro nefotobankové focení, občasné focení spíš jako inspirace pro vekt. kresbu, ale ...
Read more : Prosím o názor k těmto mobilům s foťákem.... | Zobrazení : 57329 | Odpovědi : 41 | Fórum : O focení

Prodej balíku fotek prosím o radu

Ahojky všem, chtěl bych poprosit o radu jak postupovat. Oslovila mě firma která https://www.mandoemedia.com/ a chtějí koupit balík fotek. Nechtějí to pomocí SS nebo ostatních fotobank. Paní mě psala že to chtějí do jejich software, jestli jsem správně pochopil z jejich stránek tak nabízejí možnost udělat webovky z nějakých template (klidně mě opravte budu moc rád za každou radu), no a psala že to je tedy pro jejich zákazníky, ...
Read more : Prodej balíku fotek prosím o radu | Zobrazení : 5597 | Odpovědi : 8 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

PayPal ucet

Udava se pro platbu na paypal jen e-mail nebo se pouziva nejake cislo uctu? Jde mi o to vystavit fakturu, tak nevim, zda mam uvest email, nebo nejake cislo uctu na ktery mi pak prijdou penize. Poradite?
Read more : PayPal ucet | Zobrazení : 3098 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Affinity Photo

Pro začátek bych se ráda zeptala, zda se někomu v tomto programu nějak smysluplně daří využívat nástroje k hromadné úpravě fotografií. Tj. presety, případně makra. Pokaždé, když se o to pokusím, mám dojem, že sleduju souboj prehistorických ještěrů. Aplikace presetu pro každou záložku zvlášť v Develop Persona, abych pak zjistila, že se mi nepřeneslo nastavení bílé (prý na tom pracují..), nutnost spouštět nahrávání makra ve Photo Persona, když chci změny pak někam přenést a pak ...
Read more : Affinity Photo | Zobrazení : 4073 | Odpovědi : 4 | Fórum : O focení

SS nenacita data z obrazku

Ahoj,

posledni dobou mi SS prestal nacitat data z obrazku (nazev a kw).
V procesu jsem na sve strane nic nemenil, tak jsem myslel ze je to nejaky bug (ze zacatku to delalo treba u davky 10img u 2). Ted uz se mi nenacte vubec nic a vse musim prekopirovat.

Ma nekdo podobnou zkusenost, pripadne reseni?

Diky
Read more : SS nenacita data z obrazku | Zobrazení : 10319 | Odpovědi : 14 | Fórum : Shutterstock

Adobe stock - zamítnuté video

Ahoj,

chci se zeptat na video. Nemám velké zkušenosti se zpracováním, učím se. Na zpracování jsem použil Photoshop, přesto mi adobe video zamítlo:

Bohužel jsme během naší kontroly zjistili jednu nebo více technických potíží, jako jsou nezamýšlené otřesy, prázdné černé nebo bílé rámečky, komprese nebo potíže se zvukem. Z tohoto důvodu vaši práci nemůžeme přijmout do naší kolekce.

Otřesy jsem vyloučil, nejsou tam, použil jsem stativ. Zvuk tam také není. takže zbývá
prázdné černé nebo ...
Read more : Adobe stock - zamítnuté video | Zobrazení : 8634 | Odpovědi : 2 | Fórum : Fotolia

Automatické umístění do kategorií

Nepředpokládám, ale ouplnou náhodou - lze nějak na Shutterstocku zautomatizovat umístění do kategorií?

Jde mi o to, že mám 100 fotek k jednomu tématu - oklíčuji, uploaduji, hromadně všech 100 fotek přiřadím do kategorií, ale pak to chci "trousit" třeba po 5 kouskách týdně což nejde, páč po 21 dnech mi nahrané fotky smažou - resp. nepustí k submitu

Takže neměl bych problém si ty kategorie připravit někde v souboru, ale jak to nahrát?
Read more : Automatické umístění do kategorií | Zobrazení : 8455 | Odpovědi : 10 | Fórum : Shutterstock

Alamy výplata

Prosím o radu, posílá Alamy automaticky provize po překročení 50 dolarů na paypal účet , nebo je třeba žádat. díky Patrik
Read more : Alamy výplata | Zobrazení : 63141 | Odpovědi : 41 | Fórum : Macrostock fotobanky

Adult/Minor 18+ alebo 20+

U nás je dospelá osoba 18+ ale akurát vyplnujem tlačivo 18 ročnej slečne a ako tak pozerám na nadstavenia tak vacsina fotobank ma kolonku teenager vek do 19 rokov a potom 20-29 tak kedy je u tých amíkov dospelá osoba? Prosím o radu alebo vašu skusenosť...Dakujem
Read more : Adult/Minor 18+ alebo 20+ | Zobrazení : 3819 | Odpovědi : 5 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48607 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854