Právě je 18. červen 2026 15:41

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Tax form - obnovení platnosti

Pokud vím, Tax form platí 3 roky. Protože na některých fotobankách už přibližně 3 roky jsem, zajímalo by mne, zda musím hlídat platnost tohoto formuláře sama, nebo jestli fotobanky posílají nějaké avizo (případně alespoň zobrazují v administraci připomenutí).
Read more : Tax form - obnovení platnosti | Zobrazení : 2157 | Odpovědi : 1 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Jak poslat sadu jpeg obrázků

Zdravím,

jsem nováček a ráda bych se zeptala, jak můžu posílat sady jpeg grafiky, třeba web. tlačítka ve více barvách?
Děkuji za odpovědi
Read more : Jak poslat sadu jpeg obrázků | Zobrazení : 5137 | Odpovědi : 7 | Fórum : Diskuse pro nováčky

video shutterstock X pond5

ahoj. chtel bych se vás zeptat, kde máte lepší prodeje videí, jestli na Shutterstocku nebo na Pond5. kde se vám za jedep prodej obvikle připíše více peněz, a co by jste celkově doporučili.

díky
Read more : video shutterstock X pond5 | Zobrazení : 9019 | Odpovědi : 13 | Fórum : Shutterstock

Pay Pal

Ahoj,
dnes mi došel email od Pay palu, ale je to asi jen tahání přístupových hesel atd. protože mi to přišlo na jiný email než mám na pay palu. Na svůj účet se normálně přihlásím....co si o tom myslíte?

PayPal secure ?
Now check the account informations that belongs to you !

Why is my account access limited?

Your account access has been limited for the following reason(s):
• We need to confirm some of ...
Read more : Pay Pal | Zobrazení : 5228 | Odpovědi : 8 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

video

ahoj. chtel bych se vás zeptat, kde máte lepší prodeje videí, jestli na Shutterstocku nebo na Pond5. kde se vám za jedep prodej obvikle připíše více peněz, a co by jste celkově doporučili.

díky
Read more : video | Zobrazení : 2153 | Odpovědi : 0 | Fórum : Shutterstock

Jak na isolated fotky

ahoj! Neznáte nějaký program jako je clippingmagic.com ,akorát nějaký co je zdarma? Nebo nějaké rady jak dělat co nejjednodušeji isolated fotky? :D
Read more : Jak na isolated fotky | Zobrazení : 2086 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Ukradené fotografie?

Ahoj! Potřeboval bych od vás vážně poradit. Na SS mám asi 136 fotek, a teď jsem jich hodně našel na nějaké stránce, která ty fotky přeprodává. Je tam vidět i vodoznak Shutterstocku. Přitom si ty fotografie ani nekoupil. A myslím, že když ty fotografie chcete přeprodávát, tak musíte mít nějakou hodně pokročilou a drahou licenci. Co by jste vy udělali na mém místě? :( Stalo se vám ...
Read more : Ukradené fotografie? | Zobrazení : 3779 | Odpovědi : 4 | Fórum : Shutterstock

Import

Dobrý den,

Dnes jsem si naistaloval program Inkscape a rád bych se Vás zeptal něco ohledně importu. Vytvořil jsem si schéma, uložil jej jako .png a teď bych ho rád importoval zpátky do Inkscape a pokračoval v práci. Nicméně se mi schéma naimportuje jako celek a já nemůžu pracovat s jednotlivými komponenty schématu, nemůžu na ně použít sadu nástrojů a dále je upravovat. Lze tuto překážku nějak odstranit?

Děkuji mnohokrát

Honza
Read more : Import | Zobrazení : 3076 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Jak funguje tohle?

Ahoj, jak si myslíte, že funguje tohle?

https://www.posters.cz/border+collie/page3

To když si tam někdo něco koupí, tak teprve koupí licenci? Jestli už mají koupenou licenci na více použití, tak zase nechápu, proč tam mají ty náhledy z vodoznakem...

Vero
Read more : Jak funguje tohle? | Zobrazení : 2193 | Odpovědi : 1 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

hudba ve videu pro youtube

Ahoj.
Chtěl bych si dát do videa na youtube nějakou hudbu, která by mi ve videu hrála a jen se mi měnili záběry ve videu. Nevíte, jakou hudbu mohu používat pro taková videa, která chci dát na youtube?
Je možné někde legálně stáhnout hudbu, která je v takovém videu pro youtube použitelná?
Díky.
Read more : hudba ve videu pro youtube | Zobrazení : 20945 | Odpovědi : 11 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818